IN FERNEM LAND

Mou: Sei nicht bös o el que és el mateix, no t’enfadis


Després d’escoltar la roda de premsa del Sr. Mourinho, m’ha vingut al cap “Sei nicht bös” el celebrat vals que Carl Zeller (1842-1898) va escriure per l’opereta Der Obersteiger.

Aquí teniu un fragment de la “magnífica reacció” de Mourinho

I ara us deixo a Elisabeth Schwarzkopf cantant “Sei nicht bös” (no t’enfadis). És una melodia deliciosa, interpretada a la Schwarkopf, és a dir, amb distinció, classe i categoria, quelcom que no tothom pot lluir avui en dia, molts quan canten i altres quan parlen.

No oblideu, si voleu gaudir de quelcom estratosfèric, de mirar aquest vídeo

Us desitjo un gran dia

Un comentari

  1. Jo al Mou el tinc per un malalt. Mai ni un somriure. I és un home jove, saludable -suposo- fins i tot d’aspecte atractiu però no somriu, ni molt menys riu, destil·la una amargor inexplicada. No valdria la pena pensar en ell i si es vol enfadar m’és igual. El que si val la pena és escoltar la superba E. S. que t’hauria fet una Madeleine ideal, Joaquim. O no?

    M'agrada

  2. He sentit dos cop Schwarzkopf i cap al Mourinho, que amb la primera ahir al vespre em va sobrar. Si es fiqués a política, cuidadito, que es un demagog de cuidadu que diría l’Assur. I nauseabundo.

    El gol, a casa meva, que es veu millor 🙂 , l’he vist unes vuit o deu vegades. Ara m’en torno, que tinc monu 🙂

    M'agrada

  3. alex

    Aparte de la superioridad técnica del Barça y que juega al fútbol infinitamente mejor que los demás R.Madrid incluido, para los que entienden y siguen el fútbol ( entre ellos, yo mismo) desde hace un montón de años, las declaraciones de Mourinho post partido de ayer recordando los arbitrajes en Champions de los últimos años ( con los nombres de Orevro, Busacca, De Blekkère, etc..) y que los contrarios del Barça se han quedado con un jugador menos, pues que querais que os diga! pues que todo ello es cierto.
    Esto es irrebatible desde el punto de vista técnico y otra cosa distinta es que Mourinho como persona, sea un cretino integral

    M'agrada

    • Eso es cierto sólo para Stanford, donde es verdad que nos perdonaron un par de penaltis. Pero, sin ir mas lejos, el año pasado y contra Mourinho, perdimos con errores de los que nadie aprovechó para excusarse. Y de los que le han beneficiado a él, calla. Tal como juega el Madrid, debiera acabar con 6 cada partido, y, otra vez sin ir muy lejos, la primera parte del partido de la Copa que ganaron, parecía más un tablado flamenco, por lo del zapateado, que un campo de futbol. Se queja de que acaba con 10, pero la entrada de ayer pudo dejar cojo a Alves, y en los otros, repasa los videos. Este no es tan cretino como dices. Es un embustero y un demagogo de mucho cuidado.

      M'agrada

      • Veiam aquesta si hi cap sencera

        No l’han retocada, es un altre angle però es el mateix. Es tracta d’enganyar, i el futbol per mí es ara el de menys. No entendré mai que es diguin cronistes en lloc de farsants.

        M'agrada

  4. Quina delícia, pero QUINA DELÍCIA!!!!! l’Schwarkopf!!!!!

    Visca en Mourinho aquest que m’ha fet conèixer aquesta “delicatessen”…, i va, també: I visca en Messi que tan feliç fa a l’Anna Maria!

    M'agrada

  5. Isolda

    Visca les “metaduras de pata” de Mourinho, si això serveix per regalar-nos aquestes perles tan maravelloses cantades per l’extraordinaria i sempre benerada Schwakopf.

    M'agrada

  6. En Mou hem va provocar un tall de digestió i per culpa seva vaig passar la nit del lloro,aixó no li perdono.!per favor perque no el guardan al cuarto dels trastos vells? Sort de en Messi que es gloria “bendita”.Iencara se extranyan que expulsesin al Pepe ,per favor ,no jugan a futbol sino a fer de destrales. Oh!sort ara de la E S,perque necesitem una cosa plaent Gracies i !Visca el Barça !i el Guardiola i el Messi i el Xavi i tots.

    M'agrada

  7. anna

    El tema del futbol també em sobrepassa. Ho trobo molt fort Ens manipulen tan con volem, barrejant esport, política, nacionalismes…..Alguna persona té en compte la quantitat de milions que guanyen els futbolistes i les seves “quadrilles”?. Jo, quan veig per la televisió el comportament de la majoria de seguidors i les barbaritats que es diuen uns als altres, em fa vergonya. Fins que no s’acabin les competicions tindren futbol a totes hores.

    M'agrada

  8. Ho sento amics i amigues, m’agrada el futbol, no amb bogeria, però m’agrada i des de que Josep Guardiola ha fet el que ha fet, m’agrada més, el gaudeixo i em fa sentir més feliç.
    Més enllà de les xifres astronòmiques i pornogràfiques que es belluguen en aquest gran negoci hi ha un gaudi pel bon joc, per una manera d’entendre un equip, un club i una manera de fer esport, que ha seduit fions i tot als enemics més enemics de la casa Blau Grana. El dia que el Barça torni a models passats o a filosofies florentinesques em deixarà d’interessar, malgrat el sentiment nacionalista que aquest club portarà sempre associat al seu escut i a la samarreta, però això serveix per guanyar les batalles que no es guanyen als parlaments on hi som presents amb més o menys protagonisme, sense les repercusions polítiques que molts voldríem.
    El Barça dels darrers anys és un Barça gloriosament esportiu i això em fa feliç I si, els esdeveniments succeïts ahir abans, durant i després del partit m’han donat peu a fer cantar a Elisabeth Schwarzkopf, amb aquest preciós i seductor vals, millor que millor.

    M'agrada

  9. Josep Olivé

    Hooomeeeee….però hoooomeeeeee…. aquest pallasso no es mereix el consol de la Schwarzkopf !!! 🙂 🙂 🙂 No veus que aleshores hasta potser li agrada! I la veritat, em faria molta cosa compartir gustos amb ell !
    Aquest es mereix coses de molta més qualitat, més sublims, i no una cosa tant “banal”, sino potser 48 hores seguides amb fragments de Georgi Dan, Bisbal, Hombres G…fins que diguès prou!
    I dic jo, què m’han fet a mi aquets respectables cantants? Tambè sóc injust! En fi, aleshores siguem positius i pensem que al menys regalar les orelles amb aquest ameravellosa cantant és sempre un delicia…a pesar del “mou”… 🙂

    M'agrada

  10. KÀTIA

    Jo crec que aquest home està malalt i això encara és pitjor perqué es creu les seves pròpies perorates.Una llàstima perquè en la época de Robson ón li feia de traductor era una persona agradable i oberta,no deia tonteries,al menys ara mateix no recordo que en aquell temps pixés fora del test.El que em fa por es que Pep s’afarti i no segueixi entrenant.Ell ja va dir fa temps que la seva feina l’omplia però ara mateix és a punt d’explotar.

    M'agrada

  11. anna

    Joaquim jo entenc que t’agradi el futbol, a mi també. El que no m’agrada és tot el que l’envolta, els fanatismes i el que continuament ens estan crivillant amb tota mena d’informacions que moltes vegades tenen molt poc interès. Només cal constatar la durada que els telenotícies dediquen al futbol, els especials, els post-partits, etc…. No acabaria mai.

    M'agrada

    • Si Anna, t’entenc, però és noticia perquè interessa i és un gran negoci amb molt milions al darrera, si a tot això afegim l’espectacle bellíssim de la majoria de partits del Barça actual, ja tens el plat servit a taula. Els interessos televisius són grandiosos, com també ho és la Fórmula 1 que no m’agrada gens i que com bé sabràs, ens desplaça els Telenotícies de molts diumenges, ja que els diners que rep la TV per les retransmissions obliga a fer canvis inexplicables.
      Tot plegat és un gran circ, però no tinguis cap dubte que si al darrere no hi hagués quelcom més, no motivaria lesones d’entusiasme i optimisme que aquest Barça provoca i en uns moments de tanta negativitat generalitzada, això representa una fuga d’escapament i d’un cert optimisme.

      M'agrada

Deixa un comentari