IN FERNEM LAND

INSISTINT AMB L’OTELLO AL MET 2012 (Botha-Fleming-Struckmann;Bychkov-Moshinsky)


Johan Botha (Otello) i Renée Fleming (Desdemona) al tercer acte d'Otello al MET. Producció de Elijah Moshinsky. Fotografia Ken Howard/MET

Johan Botha (Otello) i Renée Fleming (Desdemona) al tercer acte d’Otello al MET. Producció de Elijah Moshinsky. Fotografia Ken Howard/MET

El 28 d’octubre us vaig deixar aquest apunt:

Segurament no és la millor versió possible, però sempre és una òpera del MET i ofereix prou al·licients i qualitat, a part d’una copia en una magnífic format HD, per decidir-vos a baixar-la. No cal dir que tots els que no vareu poder anar al cinema, i també tots aquells que vulgueu repetir-la, la teniu ara a disposició.

També us deixo els enllaços d’àudio de la mateixa representació, serà interessant comprovar com resulta la representació sense les imatges, guanyarà?, ja us dic jo que sense veure la poca capacitat d’actor i la imatge monolítica de Botha, el seu aspecte vocal guanya bastant i potser és el contrari que succeeix amb Struckmann

L’any s’acaba i potser aquest 2012 que quasi tothom vol oblidar, deu haver estat l’any infernemlander que més descàrregues us ha deixat.

OTELLO
Giuseppe Verdi -Arrigo Boito

Otello………………Johan Botha
Desdemona……………Renée Fleming
Iago………………..Falk Struckmann
Emilia………………Renèe Tatum
Cassio………………Michael Fabiano
Lodovico…………….James Morris
Montàno……………..Stephen Gaertner
Roderigo…………….Eduardo Valdes
Herald………………Luthando Qave

Conductor……………Semyon Bychkov

Director d’escena…………..Elijah Moshinsky
Escenografia………..Michael Yeargan
Disseny devestuari……..Peter J. Hall
Disseny de llums…….Duane Schuler
Coreografia………..Eleanor Fazan
Director d’escenari……….David Kneuss

Johan Botha i Falk Struckmann a l'Otello del MET 2012. Foto Ken Howard/MET

Johan Botha i Falk Struckmann a l’Otello del MET 2012. Foto Ken Howard/MET

Mentre aquí insistim amb Verdi i el seu Othello, demà posarem el comptador enrere, faltaren dos dies per acabar el 2012.

Un comentari

  1. gloria aparicio

    Doncs com sempre tens tota la raó el dia del Icaria jo ho vaig pensar, la imatge d’en Botha era lluny del personatge … fred i fins i tot desagradable tot el contrari d’en Yago, molt bon actor però com veu només correcte, encara no ho he escoltat però com tu dius potser em semblará una mica diferent, segurament per bé……gràcies Joaquim ho disfrutaré força l’Otello es una de les meves preferides.

    M'agrada

  2. tristany

    Que bé !!! Pels que no podem assistir a les transmissions del Met és un luxe que ens permetis gaudir d’aquesta possibilitat. Moltíssimes gràcies, Joaquim! M’ho aniré baixant però m’esperaré uns dies a veure’l, perquè encara estic sota l’impacte de Herr Anders jr. i estic segur que res no podria resisitir-hi la comparació.

    Per cert, fa unes setmanes que tinc un malson recurrent amb la frase “file owner’s traffic public exhausted”; no sé si dec ser l’únic. (És un simple comentari, no hi vegis cap mena de recriminació cap al “file owner” que prou paciència té amb tots nosaltres.)

    M'agrada

    • T’aprecio tant que la “bronca” serà molt lleu, però no ens equivoquem, “bronca” al cap i a la fi.
      A veure criatura de Déu :-):
      No et vaig convidar a ser un dels 100 escollits?
      No vas acceptar una invitació de RS (Rapid Share)?
      No tens un compte obert a Rapid Share?
      No tens accés en aquest compte a una carpeta que s’anomena, ves per on quina casualitat, In Fernem Land?
      No has provat d’accedir-hi?
      A dins la carpeta no veus tot d’arxivets que curiosament coincideixen amb el que us deixo als apunts del blog?
      Has provat de baixar els arxius des de aquí?
      Potser, bon, apreciat i estimat amic, no t’hauràs d’esperar ni cinc minuts a baixar tot el que vulguis, ja que no sé, potser no, però t’has fixat que ja porto un parell d’apunts dient que tots aquells privilegiats (100) que teniu accés directa a la carpeta la teniu poc utilitzada mentre que els pobres que Rapid Share no els permet ser membres del club s’han d’esperar a la mitjanit de cada dia per intentar baixar els arxius?
      Sense ànim de burxar més, espero que tot allò que fa dies que t’interessa i no pots baixar per aquest malèfic “file owner’s traffic public exhausted” deixi de ser un malson per a tu i per a mi.
      És una “estirada d’orelles” però amb molt de tacte, oi? 🙂
      Advertència!: si això també t’ho diu des de l’administrador d’arxius del teu compte a RS, aleshores és que els 100 membres del “club selecte” heu coincidit a fer-vos la “punyeta” o que el que ofereixo aquell dia té un interès generalitzat, si t’esperes a la mitjanit, ho podràs descarregar, però per solidaritat espero que sempre utilitzis la baixada des de el teu compte de RS i així deixaràs una oportunitat a algú que no és contacte de IFL a RS. És una mica embolicat però crec que està clar, oi?
      Una abraçada de reconciliació 😆

      M'agrada

      • JaumeM

        Disculpa Joaquim, pero els qui varen neixer molt abans que En B Gates i en E Jobs ens consta una mica absorbi tot aixo de les carpetes i arxius virtuals.
        Descuida, algun dia ho conseguirem…..
        No perdis la teva habitual paciencia

        M'agrada

        • Doncs amb les coses que us interessen heu d’estar molt atents i tampoc es necessita cap master. Si vareu seu espavilats per obrir un compte a RS, no veig la dificultat per accedir als arxius des de el programa de RS i així estalviar-vos esperes alhora que faciliteu a la resta que puguin baixar els arxius que els interessi.
          A vegades la comoditat, en aquest cas de prémer sobre l’enllaç de l’apunt, ens trava el cervell i us perjudica a vosaltres i a la resta.

          M'agrada

  3. tristany

    Glups! Ara hauria de posar la carona vermella d’avergonyiment, però no la sé fer. Només pretenia fer una petita broma humorística; en general no he tingut problemes per anar baixant els arxius llevat dels dies de lògic col·lapse amb el “Lohengrin” (el del deliqüescent muniquès, per cert). El que sí que no havia captat era això de baixar-ho directament des del propi compte per deixar espai lliure. Bronca i (sobretot) abraçada acceptades.

    M'agrada

  4. santiago

    gràcies quim pel video. vaig tenir la sort de veure dos cops en directe a Bohta , maig 2011 a Hamburg en Otello. Va obtenir un gran èxit.
    ha estat molt bé tornar-lo a veure en aquest video.Merci¡¡¡

    M'agrada

Deixa un comentari