IN FERNEM LAND

EL VÍDEO DE LA CLEMENZA DI TITO AL MET: (Frittoli-Garanča-Filianoti;Ponnelle-Bicket)


Elina Garanca (Sesto) i Barbara Frittoli (Vitellia) a La clemenza di Tito al MET 2012. Foto Ken Howard/MET

Elina Garanca (Sesto) i Barbara Frittoli (Vitellia) a La clemenza di Tito al MET 2012. Foto Ken Howard/MET

De mica en mica anem recopilant la temporada cinematogràfica del MET al cinema a IFL, això posarà contents/tes a tots els que ja la varem veure al cinema, però sobretot a tots els que bi tenen a prop un cinema que projecti aquestes emissions i que en el seu moment es quedés sense poder opinar de l’emissió.

Avui toca La Clemenza di Tito que es va transmetre en directa el 1 de desembre de 2012 i que va tenir el corresponent apunt al blog:

Penso que malgrat no ser una representació del tot rodona, té el gran atractiu del fantàstic Sesto d’Elina Garanča, potser en les darreres interpretacions d’aquest rol, i la Vitellia de Barbara Frittoli. Ambdues justifiquen la baixada, però recordeu que també hi ha l’Annio de Kate Lindsey, cantant destinada a fer una carrera magnífica. 

Així doncs, aquí teniu set enllaços per baixar-vos, de bona qualitat i dimensions raonables.

LA CLEMENZA DI TITO
Mozart-Mazzolà

Tito…………………..Giuseppe Filianoti
Vitellia……………….Barbara Frittoli
Sesto………………….Elina Garanca
Servilia……………….Lucy Crowe
Annio………………….Kate Lindsey
Publio…………………Oren Gradus
Berenice……………….Toni Rubio

Bradley Brookshire, Harpsichord Continuo
Anthony McGill, Clarinet Soloist
James Ognibene, Basset Horn Soloist
David Heiss, Cello Continuo

Conductor………………Harry Bicket

Production……………..Jean-Pierre Ponnelle
Designer……………….Jean-Pierre Ponnelle
Lighting designer……….Gil Wechsler
Stage Director………….Peter McClintock
TV Director…………….Barbara Willis Sweete

Metropolitan Opera House, New York
1 de desembre de 2012 Matinee

ENLLAÇOS vídeo (2 enllaços, un per cada acte)

https://mega.co.nz/#F!9ANERQAY!PcB4wWarRa7YHm8OXZNo9g

Aviat Ernani, Francesca da Rimini, ….Giulio Cesare

Un comentari

  1. alex

    Gracias Joaquim! ( así completaré el audio que ya dispongo de la función)
    Tengo entendido por lo manifestado por la propia interesada, despedida del rol de Sesto por parte de E.Garanca de la que espero disfrutar la semana que viene, de su Charlotte.
    Garanca es una cantante que en la actualidad me entusiasma , poseedora de una muy depurada técnica vocal y que está desarrollando ( a diferencia de otros y otras colegas), una carrera profesional muy inteligente.
    Confío y espero que sus proyectos liceisticos a 2 años vista, Romeo ( CAPUULETI ED I MONTECCHI) más luego Leonora ( LA FAVORITE),se cumplan.

    M'agrada

  2. miguel

    Moltes gràcies per aquest lliurament i per les futures del met En particular, si pots posar la Francesca De Remini on, mancant major expressivitat, sobretot en l’amic Giordiani, vam poder escoltar a la meravellosa Westbrook.

    Si tens tambien la Maria Stuarda, en particular la Didonato no m’encanta massa, crec que té una gran veu, però en moltes ocasions és un gran doll de veu i de vegades trobem a faltar colors en ella.
    P.s: lo anterior me lo ha traducido el amigo google.
    Creo que en tu blog debo intentar respetar el catalán.

    M'agrada

    • Poca huella me dejó esta versión cuando ya no recordaba haberla visto.

      Efectivamente Elina Garanca estuvo espléndida. El resto de cantantes femeninas ya he olvidado cómo estuvo. Tendré que volver al post que dedicó Joaquim a esta función y al posible comentario que yo hiciera. Filianoti francamente mediocre.

      Elina Garanca es una cantante que cada día que pasa es una mezzo más destacada y mejora también como intérprete. Contrariamente Joyce DiDonato cada día es menos mezzo, más soprano -limitada de agudos y de graves- aunque siempre es una excelente actríz que commueve porque se involucra a conciencia en todos los roles que interpreta.

      M'agrada

    • Home Miguel, moltes gràcies a tu per l’esforç de contestar en català. No tens cap obligació, però t’agraeixo l’esforç. Tant de bo algun ministre i talibà que tenim per aquí fes i pensés com tu, segur que ens estalviaríem molts maldecaps innecessaris.
      Mirarem a veure que es pot fer amb aquesta Stuarda… 😉

      M'agrada

  3. Gràcies! Me la baixaré pel repartiment femení, però Filianoti… buf! No podrien haver buscat algún altre Tito? Encara que fos Michael Schade, que no m’agrada massa però sí més que Filianoti. És difícil escoltar bons interprets d’aquest paper, sempre ho ha sigut.

    M'agrada

    • Compta Titus!, certament no hi ha ningú que et faci justícia, o molt pocs. Filianoti no, ja t’aviso, però Sesito, Vitellia i Annio t’agradaran molt, ja ho veuràs.
      me’n alegro de veure’t per aquestes terres

      M'agrada

  4. No puedo descargar… 😦
    He descargado el primer archivo, pero en los demás me aparece un mensaje que dice “Descarga no disponible. El tráfico público del propietario del archivo está agotado”. ¿Puedo hacer algo?
    Muchas gracias.

    M'agrada

Deixa un comentari