IN FERNEM LAND

BUSCANT ALTERNATIVES A RAPIDSHARE


rapidshare

Benvolguts amics, visitants anònims i assidus, passavolants i ocasionals aprofitats de les gangues que IFL posa a la vostra disposició amb veritable il·lusió i altruisme. Us informo que la meva relació amb RapidShare conclourà el proper 13 d’abril o qui sap si abans, ja que tot depèn de si trobo una solució o alternativa que em pugui donar el servei que m’estava donant RS fins ara, al mateix preu o una cosa raonable.

Avui quan he entrat al meu compte de RapidShare m’he trobat amb aquest sorprenent missatge:

Dear RapidShare Customers
Kindly we would like to inform you that by 15 April 2014 new prices for our services will be applied. Our new pricing plan as of this date is as follows:

STANDARD remains for free.
STANDARD PLUS will cost 49.99 € per month
PREMIUM will cost 99.99 € per month

The data traffic limitation policy of their own files will be discontinued.
If you have any questions, please do not hesitate to contact us via support@rapidshare.com

Thank you for your understanding.

Fins ara la broma em costava 19,99€ per mes, ja que tinc un compte PREMIUM que em permetia tenir emmagatzemats arxius fins a  700GB, però amb aquest augment tan brutal, ni que m’ho pogués permetre ho acceptaria i tampoc em sembla correcta obligar-vos a treballar amb RS, que malgrat que mantenen el compte STANDARD, tots patiu la lentitud i les dificultats que ells mateixos generen per tal de fer-vos perdre la paciència i acabar pagant. Pagant d’acord, però a aquest preu, no.

Lamento els inconvenients que això pot suposar i us animo a aprofitar els darrers dies per baixar-vos tot el que us sigui possible descarregar, ja que esborraré tot el material que tinc allotjat en el seu servidor.

Si teniu alternatives raonables que em permetin allotjar gran quantitat d’arxius durant períodes de temps llargs, feu-m’ho saber.

Se’m gira feina, o no, ja ho veurem, potser ha estat bonic mentre ho he pogut assumir, però espero que no em deixeu de visitar, encara que no sigui amb la mateixa alegria i assiduïtat que ho fèieu fins ara, intentaré regalar-vos coses, però potser tot tindrà una data molt curta de descàrrega.

Us seguiré informant

Un comentari

  1. Elio

    Parafrasejant els eslògans de certes companyies, molts arribem aquí per les descàrregues, però hi tornem pel servei tècnic 🙂

    Espero que puguis trobar una alternativa adequada i seguir compartint amb nosaltres moltes més gangues. Però si no és així, aquí ens trobaràs igualment, esperant amb il·lusió i agraïts l’apunt diari 😉

    M'agrada

  2. Jan

    Visitar-te et visitarem jajaja 😀
    Jo penso en Wetransfer que és més ràpid, però els arxius duren una setmana en el gratuït. No se si pagant algo es queda per més temps, suposo que sí.

    M'agrada

  3. Mario Arkus

    Estimado Joaquim:
    Hace tiempo que no participo con comentarios ya que casi ninguno de tus posts los he podido bajar de RapidShare. Este es un tema que nunca quise tocar, debido a la conformidad general que los participantes de esta y otras páginas tenían con el hosting. Aunque ya no era barato para los países como el mío, era algo que podía pagar; sin embargo me resistía a hacerlo por la incomodidad que desde siempre me ha generado esta empresa.
    Si yo pago por un servicio para almacenar archivos destinados a ser compartidos, no deseo que aquellos a quienes se los envíe tengan dificultades, restricciones al bajarlos o deban pagar por ello. Quiero decir: lo que está almacenado es mío, pago por ese almacenaje y debería poder compartirlo con quien quiera, cuándo quiera.
    RapidShare siempre ha buscado la manera -y en forma mucho más artera que otros hostings- de que todo el mundo tenga que pagar y suscribirse a su servicio. Alguien me dirá “es lógico, hoy compartes algo tú y otro lo baja, y mañana será al revés”. Pero no es del todo así. Las limitaciones impuestas para las bajadas, hacen que no puedas bajar con facilidad si eres un downloader ocasional. Su objetivo es que tengas que tener cuenta en su hosting tanto para aquellos que bajan como para los que suben. E imagino que para los que tienen muchos archivos almacenados, pensando en costo-beneficio, a veces les es mejor pagar que tener que iniciar un nuevo posteo en otro hosting. Con eso te tienen preso y aumentan sus servicios como quieren.
    Joaquim, creo que has usado dos conceptos justos para explicitar el espíritu con el que compartes tus conocimientos y tus archivos: con ilusión y altruismo. Esto creo que todos te lo reconocemos y agradecemos. Que otros hagan sus negocios como quieran.
    Un abrazo desde Buenos Aires,
    Mario

    M'agrada

    • Gracias por el comentari.
      Se terminó la dictadura de RS. Ellos lo han querido.
      Daré menos servicio en cuanto a que los archivos no podrán estar tanto tiempo disponibles, pero si ello se contrarresta con la facilidad de bajada y gratuita, seguro que será una buena compensación para vosotros.
      Tengo que resolver otros problemillas, pero lo que es seguro es que con la última cuota que he pagado, se termina mi larga relación con ellos.
      Un saludo muy cordial.

      M'agrada

  4. ems

    Que sorpresa, tan poco agradable, para quienes vivimos “del otro lado del mundo”, era una forma de estar actualizados con videos y grabaciones, que otra forma, no nos llegan. Pero el precio, es disparatado, cuando RS, se quede sin clientes y trate de rescatar el mercado será tarde.
    De todas formas, en mi caso personal, tus apuntes, van seguir desayunando conmigo, como todas las mañanas.
    Tienes el mejor blog de opera, que conozco, y eso no va a cambiar!!!!
    Gracias por tantas informaciones y conocimientos que nos entregas a diario que realmente son de una generosidad extraordinaria.

    M'agrada

  5. ReyTopa

    A mal tiempo buena cara, dicen. Creo que tu salida tan accidentada de Rapidshare es una oportunidad para buscar algún otro hosting que no sea tan restrictivo y que permita un intercambio más equitativo y asequible para los downloaders ocasionales como explica muy bien Mario Arkus.

    M'agrada

      • ReyTopa

        Por supuesto, no puedo imaginar lo terrible que sería borrar tal cantidad de archivos y más teniendo en cuenta que fueron subidos con la intención de compartirlos a cambio únicamente de un ocasional gracias. Sería cruel e insensato pedirte la resubida de tal cantidad de información, pero no puedo evitar rogarte la reposición de algunos aportes recientes; te confieso que sentí mucha alegría al ver disponibles las esperadas producciones de Rusalka y El príncipe Igor, pero fue duro el golpe cuando no se me permitió la descarga (hace buen tiempo que no intentaba bajar nada tan pesado de Rapidshare e ignoraba las nuevas condiciones).
        Aprovecho esta ocasión para agradecerte la ardua labor que realizas, no soy mucho de comentar en blogs o foros, ni siquiera para agradecer (muy mala costumbre la mía), y no recuerdo haber participado por aquí más de dos veces desde que descubrí el blog, casi tres años atrás, cuando buscaba reseñas de Bayreuth. Gracias por todo y espero que se encuentren soluciones al problema.

        Saludos.

        M'agrada

        • Joan

          Sin olvidar la Linda di Chamounix del liceu que no se encuentra en dvd y pasando por el elisir de amore de la Gheorgiu, también del liceu y sin audioshop.
          Podries demanar que et facin una llista del que salvaria la gent.

          M'agrada

        • Seguramente camnbiara el protocolo en IFL, pondré los de la actualidad por un tiempo determinado y reservaré previa solicitud, un pequeño espacio para volver a colgar los más solicitados. No creo que ningún otro servidor me permita tener 700GB.

          Tengo pagado RS hasta finales de marzo y ya no renovaré. El último día lo borraré todo.

          Os iré informando.

          M'agrada

        • Hay soluciones, hace falta decidirse por una que sea globalmente satisfactoria para todos, para mi y para todos vosotros.
          Lo peor es ir dando tumbos, por eso nunca me había decidido a cambiar RapidSahre a pesar que últimamente han dado motivos sobrados para hacerlo. Esto de ahora ha colmado el vaso. Quieren que nos marchemos o se creen tan imprescindibles que el patacazo que se van a dar va a ser enorme, y luego que no me busquen.

          M'agrada

  6. Regí

    És una abús inadmissible. Jo vaig descobrir el blog buscant descàrregues de Bayreuth. Després comencí allegir-ho i a participar de quan en quan. Ara hi estic tan enganxat que no puc passar sense. He baixat algun mp3, però no he pogut amb els DVDs. De totes maneres, a mi m’interessa més llegir-te a tu i els contertilis que baixar-me coses – cosa important per estar al dia, per altra banda, ja que les teues descàrregues són de rabiosa actualitat- Jo seguiré mentre m’ho permetesques, amb descàrregues o sense.

    Considere que aquest és el millor blog que hi ha sobre el tema, i agraesc encara més el fet que estiga en la nostra llengua.

    Per la meua part, donar-te les gràcies per la teua tasca desinteresada i altruista i que siga per molts anys.

    Una abraçada i tranquil, que sempre es podrà tirar mà de youtube, encara que no siga el mateix.

    Regí

    M'agrada

  7. Golde

    I use FilePost for my personal files. They host FullDVD which uploads files that are similar in size to yours. I visit your site daily and though I have to use Google Translate, I read all your posts. I hope you will be able to maintain your site using Rapidshare or an alternative service. It’s been wonderful for us that do not have access to these performances because of where we live. I would be very willing to contribute to your costs.

    M'agrada

  8. Yo he usado para bajar muchas veces uploaded.net, baja lentillo pero va bajando , no da problemas. Y para subir parece economico..pero ahí ya no se como funcionará,no puedo recomendarlo, solo se que se usa mucho. Echale un vistazo a ver que te parece.

    M'agrada

  9. Janer Vidal

    Hola Joaquim, malgrat que baixar coses és engrescador, el meu interés fonamental és el conjunt i sobre tot els articles i comentaris, que com sempre en elguns estic d’acor i amb d’alteres no, però que això és el que ens enriqueig. Preguntaré a un fill meu que és reconegut profesional de la posproducció vaiam si coneig alguna solució.
    Grácies per tot.

    M'agrada

  10. Em deia un dia la mare que l´havia d´ajudar a fer una pancarta ben gran per sortir amb ella a manifestar-se al carrer. I que només havia de dir una paraula: “LLADRES”. Que no calia posar res més, que ‘els de la llum’ ja sabrien que eren ells. Però llegint això que ens dius avui de Rapidshare, ja no tinc tan clar que ‘els de la llum’ fossin els únics a donar-se per al·ludits…

    M'agrada

  11. Com a “visitant” cada vegada més assídua d’aquest blog i “ocasional aprofitada de les gangues” que poses a la nostra disposició, m’estalvio els comentaris sobre RS -no paga la pena, i mai més ben dit- i em limito a dir-te: gràcies, gràcies, gràcies, Joaquim, pel blog, per les entrades i els regalets. Ànims i endavant!

    M'agrada

    • Gràcies mariatoldra, hauré de re-composar-ho tot una mica us iré informant, però espero que no hi hagi gaires diferències, l’única cosa que no podré garantir és la durabilitat dels arxius durant períodes llargs comm fins ara.

      M'agrada

  12. simone

    Segur que en trobarás una alternativa. I per la meva part segurísim que continuaré visitant el teu blog perque el mes interessant per mi son les teves propostes i el comentaris. Amb els enllaços de audio o video ja ja estic més que contenta. 🙂 El regal es la teva dedicacio i el seu resultat i la cua que a vegades porta en comentaris gens despreciables! * * * * * * * * * pel Pais Llunyá

    M'agrada

    • L’alternativa és relativament fàcil i encara que perdi capacitat d’emmagatzematge, estic segur que tots ens sabrem acostumar al nou règim, l’única cosa és que vull garantir la millor opció pssible, sense anar fent canviaments.

      M'agrada

  13. Pere J

    Hola Joaquim,
    El meu consell es que utilitzis els serveis de la plataforma Google, jo desprès de utilitzar diferents serveis com dropbox, sugar sinc tots acaben donant problemes, el servei de DRIVE funciona genial i combinat amb youtube tens tot el kit

    M'agrada

    • Gràcies Pere J, no el conec, hauré de investigar i veure les possibilitats que m’ofereix, moltes gràcies.
      No sé si per els volums que jo bellugo és ideal, una cosa és a nivell personal i l’altre compartir arxius que en dies puntuals tinguin molt moviment.
      Investigaré.

      M'agrada

  14. Concep

    Em deixes perplexa .
    No puc arribar a entendre aquesta política empresarial.
    Busca les alternatives que creguis convenients, continuaré sent fidel a la visita quasi diària, sigui quin sigui el contingut, hi hagi o no “regal”.

    M'agrada

  15. Joana

    Era presumible , ho estan posant molt difícil , ha estat un regal, jo sempre ho he rebut així. Y ara que no visc a BCN i no puc anar al Liceu , ni als concerts, ni a les retransmissions en directe als cinemes, – una mica d’autocompasio no va mal – mes encara, però et dono les gràcies per el plaer que he rebut de la teva generositat. Y et desitjo molta sort , salut i alegria. Una abraçada ( com els teletubis). Joana

    M'agrada

    • Joana, intentaré en la mida que sigui possible continuar donant aquest “servei” d’aproximació per a tots els que no teniu la sort de viure en un entorn privilegiat. La xarxa precisament, i fins que no ens tallin la llibertat, ho permet.

      M'agrada

  16. SANTI

    No sóc gaire expert en aquestes coses, m’aprofitava d’algunes ofertes temptadores que ens has anat deixant però Rapid Share no ens ho posava gaire fàcil.
    Per a mi el més important i valuós del blog és el que escrius. Vinc a buscar opinió de les coses que compartim. Has creat una comunitat important, com cap altre bloc dels que jo conec i això sobrepassa de llarg, el interès que tenen els regals que ens deixes amb una assiduïtat sorprenent.
    Pots seguir comptant amb seguretat amb la meva presència hi hagi o no l’esque d’algun arxiu irresistible.

    M'agrada

  17. raimon

    Joaquim, cada dia de cada setmana i de cada mes entro al teu blog. De vegades baixo algun arxiu, però el més important, i que ho trobo cada dia, és un blog extraordinari, dirigit exemplar i honestament, amb comentaris de concerts, òperes i moltes altres coses que no trobo en lloc més. I si això ja no és poc, tens, a més, un grup de persones que et segueixen i que enriqueixen el blog amb comentaris cultes, sincers i d’un nivell altíssim. Amb això, que és molt, jo personalment em dono per satisfet i agrait.

    M'agrada

  18. e

    Aunque hace tiempo que no puedo bajar nada sigo a diario tu blog , donde aprendo mucho de opera. Enhorabuena por tu blog que es culto , entretenido y actual. Bravo¡¡¡¡
    Si ademas se solucionara lo de los ” regalos” seria estupendo , aunque tu blog en si es un regalo. Gracias por tu generosidad.

    M'agrada

  19. Gloria Aparicio

    Ho sento per tu Joaquim, jo, siguin molts o pocs els “bombonets “que em puguis regalar, sempre seré amb tu, la veritat es que jo moltes vegades no em pùc descarregar tot el que envies , aixó si, tots els matins des el dia que et vaig descobrir (fa ja un grapadet d’anys…) i després de possar-me les ulleres el meu primer moviment es preparar cafetera i obrir l’ordinador amb il.lusió pensant amb el bombonet diari i el disfruto a tope, els molts especials els guardo tots i de tant en tant els torno a disfrutar. Infernen-land es la Música de fons de la meva jubilació i tu Joaquim , un bon i molt estimat amic , Música i amics que considero grans tresors….. de manera que repeteixo, aquesta mala passada em sap molt greu per tu, però jo sigui de la manera que sigui seré aquí, no et desfarás de mí tant facilment…
    una abraçada.

    M'agrada

  20. Roberto

    Ya sabes que durante todos estos años no he bajado, ni bajaré, ni un solo archivo, vídeo o lo que sea ni a través de estos ladrones o de cualquier otro. A pesar de los pesares….. y cuando me encuentro en condiciones te leo y lo seguiré haciendo cada día.

    M'agrada

  21. Maribel i Victor

    Ja saps que gairebé mai aconsegueixo que Victor em baixi alguna cosa, haig de posar-me molt pesada per aconseguir-ho, però cada dia estem amb tu a través del teu blog i el que més ens agrada és el que expliques i com ho expliques, a més de la saviesa de Fede i de tots els altres que escriuen amb tant coneixement i que tant ens ensenyen.
    Aquest blog ens ha aportat entre tantes coses, el més important, que és TANTS BONS AMICS.
    Aquí ens trobaras cada dia amb rapidshare o sense rapidshare

    M'agrada

  22. Isolda

    Ho lamento perquè sé i em consta amb quina il.lusió ho penjaves. Però per a mi el més important sempre han estat els escrits. Per la meva ignorància i poca habilitat en descaregar, poca cosa tinc, per tant la meva visita diaria i més d’una vegada al dia, és perquè llegir-te és una passada, malgrat no està sempre d’acord. En mi continuaràs tenint una perseverant seguidora.
    Moltes gràcies Joaquim per les moltes hores que dediques aquest blog i no sé si nosaltres t’ho agraïm el suficient..

    M'agrada

    • I així seguirà sent Isolda. Les entrades més visitades són les d’opinió. Esteu o no d’acord amb el que opino són les que interessen més i això m’agrada i us agreixo i per tant la satisfacció que em dóna que la meva opinió sigui consultada i valorada amb aquest seguiment que ja passa de llarg de les 2000 apunts vistos diàriament i darrerament ja no és estrany passar de les 3000, us faig els regals.
      M’agrada regalar allò que m’agrada i que altres m’han regalat. És una cadena imparable.

      M'agrada

  23. Montserrat Tur

    Bon dia Joaquim, vull dir t’he que encara que darrerament no escric , en mí tens una seguidora diaria del teu bloc, amb els teus comentaris n’aprenc moltissim, ara espero impacient els teus comentaris sobre el Werther que veurem el disapte desde el Metropolitan, donc per descomtat de que hi aniràs, i també de la Tosca del dia 19 amb el debut del tenor que ens vares deixàr amb l’apunt d’ahir ja que per l’abonament que tinc en toca aquest dia , de moment segons el que he escoltat penso que em sortit guanyant. Amb tot aixó vull dir-t’he que no pateixís gens si no pots deixar-n’hos les perletas que ens deixabes, doncs el més important és que tu i siguis cada dia com fins ara.
    Si m’ho permets una abraçada

    M'agrada

  24. maria

    pues a mi me pasa como a otros seguidores tuyos. que acabo de leer : no he podido bajar nunca ni abierto archivos tuyos, por problema tecnicos e ignorancia mia , PERO .. simpre sigo tu blog y lo que me interesa mas son tus comentarios y los que se provocan a raiz de ellos . asi que seguiremos consultando tu blog cada dia, aunqe no pudieras poner ni un archivo mas .
    por cierto,alguien cita el Werther de este sabado, tu sabes por que los del ycaria no abren otra sala ??
    estan las dos llenisimas, solo queda fila en una o ya ni esto … y yo misma y otros amigos no iran debido a esto y entre todos y mas los que se enteren ahora, llenariamos otra sala . problemas tecnicos ??? primero anunciaban solo una y despues abrieron la segunda, por que no una tercera ????

    M'agrada

    • Pues si conseguimos que con el cambio muchos podáis bajar lo que con RS era imposible, mejor que mejor.
      Por lo que se refiere a lo que me comentas de ls Yelmo, no tengo ni idea y no puedo responderte. Siempre tenéis la alternativa de desplazaros a la vecina Sant Cugat, donde desconozco si as salas se llenan como en Barcelona.

      M'agrada

    • Tristor no és exactament el que sento, ràbia molta, ja que fer un increment com aquest, és un insult als clients.
      La solució és fàcil, boicotejar aquest negoci i buscar alternatives, quelcom com ja veus, impossible.

      M'agrada

  25. Aumentar una cuota 80 euros de golpe -partiendo de 19,99- es un auténtico robo y estos señores se merecen una baja multitudinaria por parte de sus habituales.

    La posible reducción de aportaciones de novedades descargables por tu parte, Joaquim, no debe preocuparte en absoluto, el blog tuyo tiene una categoría indiscutible con y sin “caramelos”, lo importante es la diversidad de temas y comentarios y el esfuerzo diario que te han supuesto y cuyo resultado es esta proximidad a los 3 millones de visitas que se dice pronto, máxime en un blog escrito en catalán, aunque algunos como yo -aún siendo catalo-parlante- tengo que hacerlo en castellano porque durante mis estudios nuestro idioma estaba postergado y yo no tengo la misma fluidez de expresión en mi lengua materna, como sí la tengo en mi paterna.

    Adelante, ya encontrarás un servidor no tan usurero.

    M'agrada

    • Els caramels, com dius tu, no deixen de ser els regals que us faig per tanta generositat de visite si comentaris. No conec gaires blgs amb aquesta generosa aportació, què menys que respondre amb regals que creen addicció i alhora aconsegueixo una retroalimentació en l’assiduïtat 😉
      D’això en diuen màrqueting de producte.

      M'agrada

  26. Fernando S.T.

    De idéntico modo que se han manifestado la mayoría, no dejaría de visitarte si dejas de colgar todo lo que cuelgas, pero aprovecho para denunciar el abuso o mejor dicho, el atraco que RapidShare pretende hacer con este aumento irracional.
    Nos seguirás teniendo aquí y boicoteemos a estos piratas.
    Un abrazo Joaquim

    M'agrada

  27. Jofre

    Multiplicar x 5 el preu de les coses no és delictiu? Pàssat a un altre i treu tot el que hagis deixat allà. No es mereixen res, o sí, arruïnar la seva activitat
    Salut!

    M'agrada

  28. Frank Hartin

    That RS increase is absoutely outrageous. I also am a RS Premium customer but haven’t received this notice as yet. I wonder if customers with large numbers of files are being targeted?

    M'agrada

  29. Frank Hartin

    Just got the notice so it applies to everyone! I’m certainly not willing to pay$600 a year for this. I’m sure Mediafire and other such will gain a lot of customers as a result.

    M'agrada

  30. Nuria

    No te preocupes por facilitarnos archivos, yo creo que casi todos te visitamos para leerte y disfrutar de tus comentarios y opiniones, las tuyas y las de algunos seguidores que también saben un montón de música.
    Yo uso Dropboxs, lo uso gratuitamente de momento, conforme doy a compartir carpetas o invito a familiares y amigos me van regalando mas espacio.
    Mira hasta que punto te interesa.
    Por cierto, muy bueno lo que dijiste sobre la muerte de Mortier.

    M'agrada

  31. ToniG

    Hola! Jo faig servir 4shared, per poder baixarte arxius t’has de fer compte però és gratuit i no caduca. El premium pot arribar a emmagatzemar fins a 100 GB, si el contractes mensualment et costa 6’50$ al mes. No és gaire espai però sempre hi ha l’opció de fer-se més d’un compte.

    M'agrada

  32. Raúl

    Jo seguiré visitant el blog cada dia, sobretot pels “preparant” i en general per totes les cròniques, i si podem seguir disposant d’arxius per baixar millor, però està clar que lo que farà rapidshare és una estafa indigna, A mi el rapidshare m’ha fet bastant la punyeta. Quan havia de baixar arxius d’audio me n’acababa sortint, però amb els vídeos sempre em feia la guitza. Tant de bo puguis trobar una alternativa. Si és més fàcil baixar-se les coses, encara que hi estiguin només uns pocs dies, crec que hi sortirem guanyant.
    De tota manera, amb arxius o sense seguirem visitant-te.

    M'agrada

  33. Franco

    Anche io ho avuto modo di apprezzare la velocità di Mega. In ogni caso è indiscutibile che con Rapidshare il discorso è chiuso. Ma ci vuol altro per farci smettere di seguirti!

    M'agrada

  34. Vicent

    Els amants de l’art i la belllesa no tenim paraules per agrair-te els arxius amb els quals, tan generosament ens obsequies. Amb tot, no és aquest el principal atractiu del blog, sino el contingut de cada article, l’esfor,c d’actualitat i diversitat que s’hi fa i la sapiència en la matèria que hi aboques, la qual se’n deriva no sols d’un gran coneixement sinó d’una autèntica passió per la música i per l’òpera en general. Per tant, encara que sense regals, el blog continuarà sent referencial i d’obligada consulta diària, ni que siga per pur plaer.. Moltes felicitats per la feina feta.

    M'agrada

  35. Gayarre

    Mira Joaquim he bajado un montón de cosas que me has propuesto, generalmente en audio. Por mucho que me esfuerce no podré oír lo que ofrece tu bloc. Así qué siento ser ordinario: pon una cuenta que como máximo puedas ingresar un céntimo al mes y elige el servidor que te guste. Mira los alemanes y austriacos van un millón al cine para ver Werther y no se les caen los anillos. Si no vamos al cine dejarán de retransmitirlas. En Vitoria la sala está ocupada por unas cincuenta deliciosas señoras maduras que me imagino vienen de Bilbao,llueva truene o haga frío hacen toda la temporada.:algo hay que pagar sí no…es mi opinión

    M'agrada

    • No entiendo lo que quieres decirme Gayarre. Yo pago un montón de dinero para mantener todos los enlaces y a la vez dejar los enlaces de audio en WordPress, pero no estoy dispuesto a que multipliquen una tarifa por cinco.
      Claro que hay que pagar, para todo hay que pagar, pero que me roben no estoy dispuesto a aceptarlo.
      Voy a intentar pagar menos y a la vez que vosotros y yo, tengamos mejor servicio, porqué el de RS ha empeorado mucho.
      Gracias por comentar

      M'agrada

  36. Gayarre

    Quiero decirte que nosotros, los IFLs, tendremos que ayudarte en tu labor no? Que con que pongamos un poquito y con los que somos podrías elegir el servicio que quieras, vamos que yo te hecho una mano para disfrutar de la calidady puntualidad de tus selecciones. Saludos

    M'agrada

Deixa un comentari