IN FERNEM LAND

EL CONCURS DEL MES D’AGOST DE 2014: A LA RECERCA D’UNA SENYORA ( i 5)


pista 5_2

Hem arribat al darrer apunt que ens ha de permetre saber qui és la misteriosa senyora que estem buscant.

Fins ara tenim:

EL CONCURS DEL MES D’AGOST DE 2014: A LA RECERCA D’UNA SENYORA

EL CONCURS DEL MES D’AGOST DE 2014: A LA RECERCA D’UNA SENYORA (2)

EL CONCURS DEL MES D’AGOST DE 2014: A LA RECERCA D’UNA SENYORA (3)

EL CONCURS DEL MES D’AGOST DE 2014: A LA RECERCA D’UNA SENYORA (4)

Però si amb aquestes 12 pistes “oficials” que us he anat deixant no en teniu prou o encara teniu dubtes, aquestes són les darreres, a part de la fotografia de capçalera, que ja hauríeu de saber que també ho són.

  • Gràcies a la premsa va poder rebre una bona educació de François-Joseph Fétis.

I aquesta és la darrera pista musical i definitiva.

I ara la pregunta que ens hauria de fer lligar la salsa:

Qui és la senyora que gràcies a la premsa va poder rebre una educació de François-Joseph Fétis i va ser musicada per Gounod, i que gràcies a l’amistat amb el fil d’unió dels quatre fragments musicals, va poder fer que el joiell cantés?

Les respostes al meu e-mail.

Dilluns publicaré la solució i el nom del guanyador (permeteu-me que no utilitzi la fórmula políticament correcta d’esmentar els dos generes, guanyador/guanyadora que odio)

Motes gràcies a tots els que heu participat, escrit o fins i tot concursat en el anonimat sense atrevir-vos a escriure.El meu desig era que passéssiu un mes d’agost distés i entretingut a la recerca d’aquesta senyora i que això us fes buscar informació, informació que de ben segur us haurà servit per aprendre coses que no sabíeu, i fins i tot conèixer a senyores fins ara desconegudes.

 

 

Un comentari

  1. Xavier C.

    El senyor aquest també es podia haver pentinat una mica per quedar retratat per la posteritat… No vull ni imaginar la bronca que la seva senyora esposa li deuria fotre en veure el quadre acabat…

    M'agrada

    • Però qui no et diu que anava a la moda. No has vist a Al Pacino a Venècia? A part que no sembla l’edat que té, anava (des) pentinat si fa o no fa com aquest mmonsieur.
      La senyora quan segurament va veure el quadre es va quedar com nosaltres, bocabadada del geni del pintor, al seu marit el tenia més que vist u en pitjors circumstàncies, de ben segur.

      M'agrada

  2. fransesc duran

    M’afaigeixo a lo que diu la Katia i com ella d’aixo tan enrrebassat me quedat que no entenc “Ni flowers”, pero la varitat llegint les pistas que ha fet en Joaquim també he estat distret, ara espero el dilluns el resultat i no diré alló que s’acostuma a dir AHORA CAIGO.

    M'agrada

    • eduardo

      Upss…. Simone, que buen ojo tienes, yo solo recuerdo una retrato de Princesa Albert de Broglie, nacida Joséphine-Eléonore-Marie-Pauline de Galard de Brassac de Béarn, 1853, Museo Metropolitano de Art, impactado y mucho he gravado el nombre de Ingres en mi memoria, gracias por hacer que lo recuerde!!!!!!

      M'agrada

Deixa un comentari