IN FERNEM LAND

STEFAN VINKE MILLOR CANTANT DE LA TEMPORADA 2014/2015 SEGONS ELS LICEISTES DE 4at i 5è pis


El tenor alemany Stefan Vinke ha estat votat per l’Associació Liceistes de 4at i 5è pis com el millor cantant de la temporada 2014/2015 per aquell seu valuós, esforçat i admirable Siegfried.

Lamentablement aquesta temporada no el podrem veure cantant el Siegfried de Götterdämmerung, perquè la direcció del Liceu va decidir no programar el segon repartiment de la Tetralogia que feia tres temporades que es representava.

Molts, per no dir tots, voldríem que Vinke substituís al tenor Lance Ryan.

El segon lloc ha estat per a Joyce DiDonato i el tercer per Sondra Radvanovsky. A més distància també van ser votats per aquest mateix ordre: Irene Theorin, Tamara Wilson, Lyudmila Monastyrska, Silvia Tro, Javier Camarena, Gregory Kunde, Leo Nucci, Beatrice Uria-Monzón, Anita Hartig, Elena Mosuc, Ewa Podles, Lance Ryan i  Anne Schwanewilms,

De les actuacions de Vinke en aquest Siegfried guanyador al Liceu, no hi ha testimoni sonor oficial, ja que per ràdio malauradament i malgrat que Vinke va cantar molts dies també del primer repartiment i per tant de la transmissió radiofònica, aquesta va anar a càrrec de Lance Ryan, que es va recuperar miraculosament.

Però per recordar el seu Siegfried, i més concretament com canta la compromesa escena de la forja, us deixo a Stefan Vinke, dirigit per Kirill Petrenko al Festival de Bayreuth d’aquest estiu passat,

L’enhorabona a Vinke. Si hagués vingut a cantar Götterdämmerung li hauríem pogut entregar el guardó, aneu a saber quan ho podrem fer.

Si voleu recordar que vaig dir del Siegfried de Vinke:

No cal que us digui que entre els vots per a Vinke, dels de quart i cinquè pis, hi ha el meu.

Un comentari

  1. rosetapiccina

    Stefan em va donar moments molt emocionants. M’hagués costat molt votar perquè va haver-hi molts grans cantants. Aquest any no sé si hi haurà tanta opció.

    Aquell Siegfried em portarà sempre el record de Germanwings.

    Jo no voldria que el sr. Vinke substituís al sr. Ryan, sinó que hi vagues 2 repartiments.

    Liked by 1 person

  2. Jordi

    Possiblement en aquest cas el millor cantant no és el que canta millor però si qui més es mereix l’honor, doncs fer el que va fer Vinke no està a l’abast de gaires tenors.
    Merescut guardó atorgat per la gent sàvia del quart i el cinquè.

    M'agrada

Deixa un comentari