IN FERNEM LAND

BENVINGUT 2016


Comença un nou any a In Fernem Land, tota una incògnita, un llibre blanc que anirem omplint dia rere dia amb música, que és alló que ens uneix des del mes de març de 2007.

Compto amb la vostra complicitat, amb el vostre suport i amb la vostra estima, la resta no us amoïneu, ho poso jo.

 

 

Un comentari

  1. Juli Carbó i Montardit

    Per descomptat, que podràs comptar amb la nostra complicitat, el nostre suport i sobretot amb la nostra estima principalment amb la dels Infernemlaires de veritat. Jo, malgrat no ser un entès en la materia també pots comptar amb la meva. Així entre tots omplirem aquest llibre en blanc que tu pretens omplir.
    Bona entrada d’any i una prolongada permanència.

    M'agrada

  2. Feliz, pacífico, saludable y muy musical del bueno, este 2016 y que este In fernem land siga como mínimo, tan existoso como hasta ahora.

    En lo demás y en el panorama no musical me temo bastantes acontecimientos pero creo, no es hoy ni aquí el momento de opinar y o vaticinar

    M'agrada

  3. Montserrat

    Molt bon any a tots! Ximo, comptes amb la meva visita diària i amb la meva complicitat. Aprenc moltíssim d’aquest blog. Gràcies per compartir totes les teves vivències.

    M'agrada

    • Muchas gracias querida Leonor, espero que el 2016 sea musical, però también benigno, amable, culto, justo, solidario, progresista y libre. Lo sé, es mucho, pero si empezamos bajo mínimos lo tenemos fatal. 😉

      M'agrada

  4. Salvador i Conxa

    Des d’aquest xicotet racó al Sud, et desitgem per a tu, els teus i tots els que formem la comunitat de infernemlandaires, un millor any 2016, ple de bona musica, i si és possible, i Peralada ho aconsegueix, ple també de retrobaments entranyables amb vosaltres, els nostres amics.

    M'agrada

    • Moltes gràcies parella, esperem que tot vagi millorant i faci possible, alhora que compartir des de IFL la bona música, retrobar-nos i celebrar-ho. Ho posaré tot de la meva part, a veure si aquest any SÍ 🙂

      M'agrada

    • Gràcies bocachete, els desitjos, com cada any hi són, ja anirem veient si la cosa pinta bé o no.
      Per si de cas i el desitjar-ho molt acaba fent decantar la balança, també espero que aquest 2016 sigui bo per atu.

      M'agrada

  5. Xavier C.

    2016!!! Quina passada, nois… Sou tots conscients de la sort que tenim de ser-hi, i de tenir-hi pel camí en Joaquim fent-nos-ho brighter, oi? Abraçada a tots i totes!

    M'agrada

  6. Tato cantin

    Joaquim…..Molt bon Any…..només 4 paraulews per agrairte tots els comentaris d,öpera que fas…et segueixo vivament i m,encanta….
    només aixo…MOLTES GRÀCIES ….M,HO PASSO DE CONYA SEGUINTE….
    Tato cantin Esperem que aquest 2016 si millor i que el Fede ja es poso bonet…
    petons mil….

    M'agrada

  7. Pere

    Molt bon any a tothom i salut, sobretot, salut!

    Gràcies Joaquim per aquesta magnífica feina quotidiana que suposa mantenir viu aquest blog. Per mi s’ha convertit en indispensable i, encara que no hi participi cada dia, espero amb delit els teus comentaris i aportacions.

    Una abraçada.

    M'agrada

  8. katia

    Ara m’hi poso.Acabo d’arribar de Roma i tinc el MAX (ordinador) com boix,però escoltarè tot el que ens has deixat.No recordo haver desitjat bon any a tothom i per si de cas ho faig ara,petons per tutti i tornem a començar de nou el que espero que sigui un bon any perqué l’anterior,al menys per mi ha estat un desastre a tots nivells.

    M'agrada

Deixa un comentari