IN FERNEM LAND

5.000.000


5000000

L’1 de gener del 2011 vaig celebrar el primer milió d’apunts vists a IFL.

https://infernemland.blog/2011/01/01/01-01-2011-1-000-000-de-gracies/

El 12 de gener de 2013, dos anys més tard celebrava els 2.000.000

https://infernemland.blog/2013/01/12/2000000/

El 24 de març de 2014 ja celebràvem els 3.000.000 

https://infernemland.blog/2014/05/24/ifl-3-000-000-dapunts-visitats/

I finalment l’1 de setembre del 2015 us anunciava de forma més modesta i camuflada, l’assoliment dels 4.000.000 d’apunts visitats.

https://infernemland.blog/2015/09/01/siobhan-stagg/

Doncs bé, avui després de una mica més de 15 mesos del quart milió assolirem el cim dels 5.000.000 d’apunts visitats, una xifra rodona com les altres, impactant com les altres i de la mateixa manera que ho vaig fer en les anteriors quatre ocasions, avui vull agrair-vos aquest cim assolit gràcies a les vostres fidels visites i insistència.

Pot semblar que això ja és un bufar i fer ampolles, però us asseguro que no, que això de IFL és un repte diari complicat, primer perquè sou exigents i m’obligueu a no baixar la guàrdia, tot i que potser ni tan sols en sou conscients d’aquesta exigència i després perquè portar endavant aquest projecte després d’aquests quasi 10 anys, ja no és un entreteniment inconscient o un divertiment per alimentar l’ego.

Gràcies per ser-hi, no sé quantes vegades ho hauré dit això, gràcies també per l’exigència que m’obliga a ser sincer i honest per sobre de tot, perquè només així s’aconsegueix donar credibilitat a les meves opinions, que no vol dir pas que us demani que estigueu d’acord amb mi, ni em demaneu o exigiu que estigui d’acord amb vosaltres si discrepem, ja que gràcies a aquesta màxima de tolerància i enteniment hem arribat junts fins aquests 5.000.000 d’apunts visitats.

Avui aquí no hi ha res més que gratitud per això repeteixo tantes vegades calgui fins arribar a igualar el màgic número

GRÀCIES, GRACIAS, GRAZAS, ESKER, THANKS, GRAZIE, MERCI, DANK, OBRIGADO, DZIĘKI, MULȚUMIRI, СПАСИБО, 感謝, TAKK, TACK, DÍKY, TAKVĎAKA, HVALA, TÄNAN, KIITOS, DIOLCH, ХВАЛА, SALAMAT, KÖSZÖNÖM, GO RAIBH MAITH AGAT, PALDIES, AČIŪ, GRAZZI,СПАСИБІ, მადლობა, ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, תודה, ДЗЯКУЙ, ZAHVALJUJUĆI, ขอบคุณ, TEŞEKKÜRLER, БЛАГОДАРЯ, 감사, 谢谢, धन्यवादNGIYABONGA, WHAKAWHETAI,تشکر,

Dubto que m’hagi deixat a algú…

Un comentari

  1. JordiP

    Felicitats Joaquim!! Em sembla que fou ahir que anunciaves els 4 milions! Gracies per que aixo significa un munt de posts i una feinada descomunal que encara no soc capaç d’entendre com pots fer amb nomes 24h al dia…. Ara be, si que se per que m’han servit: per a fer-me gran, operistica i musicalment parlant. Aplicant un concepte molt xines, has esdevingut el meu pare d’opera. Sinceres i profundes gracies!

    Jordi

    M'agrada

  2. Felipe

    Gracias por qué Joaquim? Al contrario. Somos tus lectores quienes tenemos mucho que agradecerte a ti. Este año me deja además la satisfacción de habernos conocido personalmente, como te dije aquél día, tú haces que amemos todavía más el mundo de la ópera y este gran teatro (por sus emociones no por sus dirigentes ) que es el Liceu.
    Un abrazo y enhorabuena.

    Liked by 1 person

  3. Josep Quilis

    Crec que mereixes una ovacio com la que h obtingut cada representació ELEKTRA,
    L’esforc que fas cada dia esta vorejant l’epica.
    Continua axí, creant acords i desacords, la pluralidad es la riqueza dels intercanvis
    d’opinio.
    Felicitats!
    Josep Quilis

    M'agrada

  4. Pikovaya Dama

    ¡Felicidades Joaquim!
    Pero las gracias te las tenemos que dar nosotros.
    Tu blog forma parte de mi desayuno y ha llegado a ser tan adictivo como la cafeína.
    Gracias por compartir tu pasión, tus puntos de vista, tus conocimientos, y a mi personalmente hacerme descubrir a veces aspectos de una opera que había pasado por alto.
    Mil gracias y a por los próximos 5.000.000

    M'agrada

  5. colbran

    Sé perfectamente cuanto te esfuerzas para mantener el interés de todos cuantos visitamos tu blog para conocer el post de cada día y de todos aquellos que de todas las partes del mundo te visitan no sólo para ponerse al corriente de lo diario sino también de todos tus comentarios que a miles circulan por Internet para satisfacer curiosidades, ampliar conocimientos o tener acceso a fotografías o grabaciones.

    Yo también te doy las gracias y te felicito como mereces y que sea por muchos años!!!

    Fede

    Liked by 1 person

  6. jordifosal

    Carai Joaquim! et felicito i m’uneixo als agraïments de tots els que cada dia entrem al blog.
    Algun dia ens hauràs d’explicar com ets capaç d’escriure cada dia un article.

    M'agrada

  7. nachoferrer

    Felicitats Joaquim! I gràcies com sempre. Gràcies a IFL, ha après moltíssim, i a més, trec gravacions que no sé com obtindria si no fós pel blog. 5.000.000 de Felicitats i 5.000.000 de gràcies per tot el que et sacrifiques per nosaltres!

    M'agrada

  8. massimo gioseffi

    Aprire la pagina di “In fernem land” e vedere cosa c’è di nuovo è uno dei piaceri della giornata…. Siamo noi, 5 milioni di visitatori, a dover ringraziare! GRAZIE di tutto, e auguri di pronto raddoppio

    M'agrada

  9. julic_carbo @hotmail.com

    Benvolgut Joaquim, no podría mancar la meva enhorabona, però m’agradaria deixar constancia de la tasca tan complexe que comporta aquest espai i que molts dels teus seguidors desconeixen. Aquest espai és més important que un diari o una revista perquè tan un cas com en l’altra hi ha un equip de redactors, guionistes, periodistas, directors, etc. Però en el teu cas el mèrit és molt més important perquè tot aquest engranatge el maniobres tu sol. Recorda que un cop et vaig preguntar que quantes persones t’ajudaven i em vas dir que tot ho feies tu sol.
    Crec que hi han molt poques persones capacitades i disposades a fer un afer tan important com aquest, per això incito des d’aquestes línies que tots els infernemlaires
    participin d’una manera més directa al monoequip de redacció del qual tu en portes el timó.
    Ara si, Moltes Felicitats i segueix endavant metre el teu estat psíquic ho permeti.

    M'agrada

  10. Marta Bach

    Només reiterar com ja han dit els altres infernemlaires, que les gràcies són per tú, per la teva incondicional tasca de divulgació de la música i sobretot l’òpera, fent-nos aprendre, divertir-nos i poder participar en el teu blog.
    Bravo pels teus apunts sempre plens de sinceritat i en definitiva per l’amor per la música.
    Moltes felicitats i per molts anys més!

    M'agrada

  11. Maribel i Victor

    Moltes gràcies a tu Joaquin per tot el que ens dónes. Seguir el teu blog ens ha proporcionat coneixements ( ets un gran mestre i molt didàctic ) ademes de opinió i d’amistats molt estimades. Ultimament no comentem, però seguim aquí cada dia.
    Ànim i a per els 6.000.000, nosaltres hi serem

    M'agrada

  12. Eduardo

    Felicitaciones!!!!! Joaquim el número de 5.000.000 es impresionante, no solo es producto de tu trabajo muy meritorio y arduo, sino también de algo que no se estudia ni se compra en ningún lado, tu gran poder de convocatoria. Estas cosechando tu siembra, por favor no te detengas, GRACIAS!!!!

    M'agrada

  13. maria

    BUFFFF, leo ya muchísimos comentarios de felicitación. pues solo añadirme a ellos y darte las MIL GRACIAS POR TU ENORME E INCREIBLE TRABAJO , de cada dia hacer una reseña, amplísimas y documentadísimas . tienes muchos seguidores anónimos que te lo agradecen . ANIMO Y SIGUE ASI ¡¡¡¿¿¡

    M'agrada

  14. Joan Queralt i M.Sallent

    Les gracies crec que les hem de donar nosaltres . Com d’altres seguidors agraeixo el gran treball que fas, tanmateix cuida la salut, tots et necessitem i poc podem albirar el teu esforç complementari. Sàpigues que et devem molt !. Milions de GGGGG….

    M'agrada

  15. jaumeM

    Totalment d’acord amb tots els comentaris.
    ¡Ens dones les gracies amb K Ferrier!, segur que aquest patró es en bona part responsable del èxit del Blog, que jo crec que es mereix molt mes.
    A cap altre lloc sobre òpera i música es pot trobar tanta informació, tan ben presentada, tan ben analitzada, tant ben documentada, tan entretinguda, tant fàcil de assimilar i cercar.
    Jo feria el Blog lectura obligatòria a tots els Conservatoris i escoles de música.

    M'agrada

  16. Joaquim, gràcies a tu , no hi han paraules per agrair-te el que és aquest blog: tot el que ens comparteixis, els enregistraments, els arxius….es de luxe !!!! Encara no fa un any que el segueixo i participo i ja forma part del meu dia a dia, pendent del nou post, de la preparació d’una òpera, de la propera tria….crec que és una absoluta referéncia per a tots els amants de l’òpera.
    He après moltissim, docs he escoltat enregistraments, cantants i òperes que no coneixia, així com el llegir les opinions i coneixements dels altres infermendlaires.

    Moltes felicitats per aquesta fita i aquí em tindràs per compartir les properes que segur seran moltes més!!!!! MOLTES GRÀCIES !!!!!

    M'agrada

  17. MERITXELL Tena

    Gràcies, Joaquim, per la música i sobretot per la gent. No només la teva activitat m’ha permés conéixe’t a tu i al Fede sino que l’efecte papallona que has posat en marxa al voltant del blog m’ha reportat moltes hores amb persones que potser no hagués conegut. Per molts anys i bona feina!

    M'agrada

  18. OLYMPIA

    “In fernem Land” va fer més bella la meva vida. Ximo i Colbran sou homes de somni. Joaquim, no sé si jo sóc exigent però et puc dir que tu si que ho ets i molt. La teva imaginació sempre viva i plena de creativitat fa que cada apunt que vol dir cada dia tingui una estrella més al firmament.
    Gods bless you!!!

    M'agrada

  19. katia

    Gràcies a tú per tot el que ens dones,pel que arribem a aprendre, per la seguretat de saber que res del que ens dius no ha estat reflexionat.Es magnific entrar en aquest blog i saber que en sortirem més i més “savis”.
    Una abraçada inmensa

    M'agrada

  20. Nuria

    Enhorabona¡¡¡ Moltes gracies, no es un dir, no, es el que em surt del cor per de veritat agrair-te la feinada i l’esforç que fas cada dia perquè nosaltres desfruitem al clicar el teu blog.

    M'agrada

  21. Jaume P

    Per molts anys i enhorabona Joaquim!
    Ja fa alguns anys que segueixo els teus posts i no hi ha dia en que no esgarrapi alguns minuts per poder llegir o escoltar el que publiques… Ich danke dir dafür!

    M'agrada

  22. Jesús G.

    Només em queda afegir-me a aquesta llarga llista de felicitacions. Es gratificant veure com hi ha molta gent que encara som capaços de valorar com cal la feina constant, feta des del rigor i la honestedat. I la valentia, quan cal.
    Per molts anys.

    M'agrada

  23. Niklaus Vogel

    Les gràcies te les mereixes tú estimat Joaquim, ets el responsable de que passem magnífics moments operístics i musicals en general i en el teu blog he après tant que m’he tornat totalment addicte. Cada dia espero amb ansietat el teu post. Espero no deixar de llegir-te mai.

    M'agrada

  24. Lluís

    Felicitats Joaquim!! I moltes gràcies pel teu esforç diari. Fa mes de quatre anys que el teu bloc és la primera pàgina que llegeixo, sempre que puc al matí, per la teva especial habilitat en transmetre’ns la passió que sents per la música i la cultura. Gràcies per inventar i mantenir aquest magnífic bloc.

    M'agrada

  25. Pep

    Jo sóc dels que alguna vegada deixa algún comentari, però no sóc dels que hi escriu gaire, però et llegeixo cada día. En una ocasió com aquesta, però, no puc més que donar-te les gràcies a tú per tot que que ens has aportat amb els teus sincers comentaris. MOLTES GRÀCIES!!!!

    M'agrada

  26. Guillem R

    Et seguia des de fa temps fins i tot perquè la Kàtia que és una fan teva incondicional sempre me’n parlava. No sóc gaire fan des blogs d’òpera perquè com vas dir molt encertadament en la presentació del qüestionari del Josep Sala, t’hi trobes molts talibans. Els intecanvis d’opinions semblen a vegades una guerra entre bàndols contraris.
    Els teus posts mol bé presentats , amb molta informació que reflexa coneixement i a la vegada recerca, m’agraden moltíssim fins i tot perquè ho fas des del més absolut respecte. És a dir dones la teva opinió i quan hi alguna resposta amb la qual no estàs d’acord argumentes sense descalificar l’altre. Savi i al mateix temps humil, una combinació perfecte.
    Com molta gent , moltes vegades he comprat una entrada extra per una altre repartiment o per a una òpera que no hi era al meu abonament gràcies a les teves recomanacions.
    Al principi, ho confesso, pensava que eres massa exigent però he de dir que la majoria de les vegades em vaig trobar dient a la Kàtia ” l’In fermenland ” tenia raò, ha! ha! ha!
    Joaquim , doncs, moltíssimes gràcies per tota aquesta feina i espero que fer-la t’aporti tantes satisfaccions com les que ens dones.
    ¡Felicitations!

    M'agrada

  27. Arnau

    Moltíssimes felicitats! Comento poc, però intento llegir-te cada dia. I he de dir que In fernem land m’ha servit per aprendre un munt d’opera, i descobrir nous repertoris i “velles glòries” que segurament si fos per mi no hauria conegut mai. Moltíssimes gràcies i endavant!

    M'agrada

  28. Pepa MG

    la opera y este blog me han alegrado considerablemente la vida de un año a esta parte, ha sido como abrir una puerta a un mundo desconocido y maravilloso (no habia pasado de las operas de Mozart). Solo decir que te uso en primera instancia para buscar cantantes, si no has parlat d’ell o d’ella pues mal asunt, solo despues acudo al google. Gracies per tot.

    M'agrada

  29. Fernando de León

    5 millones de gracias, Joaquín, y son pocas, porque mantener un lugar donde el amor a la ópera es el nexo de unión como IFL, no debe ser tarea fácil. Muchas y merecidas felicidades.

    M'agrada

  30. XavierCat

    No cinc, anem cap els sis mil.lions tots plegats en el Vaixell d’IFL!…amb en Joaquim de capitá…moltes gràcies per tot el que en paraules, informació, crítica i opinió ens regales a cada post..ens esperones per continuar remant en un mar de mùsica cap on no se sap…que cadascú escolleixi el seu destì, per a mi ets conseller operìstic sense igual i amb els companys i companyes que com jo et segueixen una familia de la que se n’apren cada dia..gràcies per ser-hi Joaquim i seguim navegant!!…una abraçada i moltes felicitats.

    M'agrada

  31. Permeteu-me que respongui globalment a tots els que tan gentilment m’heu adulat fins a límits innecessaris.
    Jo ho he dit moltes vegades, faig el blog bàsicament per a mi, és un projecte personal que m’ha anat molt bé per a moltes coses i a mida que ha tingut més repercussió ha anat agafant un caire que m’obliga a una auto exigència enorme, vosaltres en teniu gran part de “culpa” i a vosaltres us dec gran part de l’energia necessària per ser-hi cada dia.
    El que més il·lusió em fa és saber que els meus apunts serveixen per engrescar-vos en aquest món que tant m’agrada de l’òpera., sense necessitat de compartir sistemàticament les meves opinions, però interessats per tot el que proposo.
    Espero arribar als 6000000 i em proposo que tots hi continuen sent, sense baixes i desercions.
    Abraçada gegantina per a tots els infernemlandaires

    M'agrada

Deixa un comentari