IN FERNEM LAND

AQUÍ IS DEATH


Sí algú busca aquí no trobarà res

Ens hem d’adaptar a les circumstàncies i sense voler ser més explícit només us suggereixo per aquells que encara no sou subscriptors del blog, que us en feu. Només heu de posar el correu electrònic i a cada nova publicació rebreu noticies meves.

Com fer-ho? a la columna de l’esquerra i després de l’enllaç al Facebook i al Twitter del blog veureu un enllaç que diu SEGUEIX IN FERNEM LAND PER E-MAIL. premeu la pestanya blava que diu SEGUEIX (Follow) poseu el e-mail on voleu rebre els apunts i informacions addicionals i ja està. Si ja en sou de seguidors, no heu de fer res, i si voleu deixar de rebre apunts i comunicats del blog, heu de desactivar-vos vosaltres mateixos des del mateix correu que rebeu (a la part de sota trobareu l’enllaç per fer-ho)

És fàcil

Un comentari

  1. Joan janer vidal

    Bon dia Joaquim. Les teves raons deus tenir per aixo que acabo de llegir, espero idesitjo seguir reben els apunts al meu mail, es el meu “bon dia” de cada dia. Una abraçada!

    M'agrada

  2. Montserrat

    Espero com sempre seguir rebent els teus comentaris i poder-los contrastar amb altres infernemlaires. Mai et podré agrair tot el que fas per l’òpera i la música. Ànims!

    M'agrada

    • No canvia res, el blog ara per ara continuarà igual, publicant cada dia en obert i per tant podreu llegir els apunts com fins ara.
      Jo recomano que us subscriviu mitjançant el correu electrònic perqué d’aquesta manera podreu estar absolutament al dia

      M'agrada

  3. jaumeM

    Uff! “quin sust”, com feien dir al Polònia a un polític que darrerament torna a sortir als mitjans.
    Per fortuna IN FERNEM LAND seguirà VIU, i ben viu, n’estic ben segur.
    “L’aquí” era una bona guarnició, però el “tall” es el text, que es el que ens interessa.
    Gracies.

    M'agrada

  4. Eduardo

    Joaquim, el “aquí”, nunca ha sido para mi gusto el eje del IFL. Es tu trabajo para comentar y gran capacidad de hacer valer la opera actual sin dejar de lado la del pasado. Motivos para tu decisión deben de sobrarte, solo recuerda que en mi caso que vivo en otro continente, recibir el mail diario (compañero de mi desayuno), es muy importante espero seguirlo teniendo.
    Gracias por tanto trabajo y mi eterna gratitud.

    M'agrada

  5. duran

    Espero segui el teu blog, sigui d’una manera o altre, perquè els teus anàlisis, son sempre interesans i descobreixo una manera diferent d’entendre l’opera. Seguirè lleigint. Una abraçada

    M'agrada

  6. XavierCat

    Caram quan pensavem que les coses no poden anar a pitjor!!!…quin mes que portem…nomès espero que no sigui tambè una represàlia dels que no ens deixen viure com cal..nomès com els cal a ells.
    Esperarem esdeveniments, ve a ser la norma d’aquests dies d’incertessa, esperança i emocions…gairebé com la opera.
    Una abraçada Joaquim i disculpem que darrerament no he escrit gairebé…ja et pots imaginar perqué..com molts he estat molt enfeinat i en plena activitat pel nou pais..i literalment lluitant per guanyar-lo.
    Restarem doncs a l’espera de les teves noticies pel mitjà o modus que estimis adient.

    M'agrada

  7. JANER JOAN

    Hola Joaquim, bona tarde. Ja veig que tenim cambis a la vista, i malgrta que entenc això de “aqui is death”, no se exactament com funcionará tot. He llegit l’apunt de la Traviata, i he pogut comprobat que “aqui is death”.
    Em pots ajudar a cercar solucions, si es que en tenim?
    Moltes gracies, m’agradería seguir contant amb tot com fins ara, ja em dirás com.
    Una abraçada
    Joan

    M'agrada

  8. Hola Joaquim, gracies per aquest apunt, jo ja estic subscrit al mail, pel que ja tinc el costum d’esperar-lo cada dia. Un cop mes agrair-te per la feina que fas i animar-te a seguir i estarem ,és clar, atents a les teves indicacions .

    M'agrada

  9. Leonor

    Tus reseñas, tus críticas, comentarios, los análisis de las óperas, las “tries”, los enigmas “tan facilitos”…Eso y los infernems me unen a este blog. Así que os envío saludos a todos.
    Debía estar suscrita ya, por lo visto.
    ¡Saludos y disfrutad de Verdi!

    M'agrada

  10. Anik LaChev

    hola Joaquim,
    siempre me mantengo en las sombras, aunque visito to rincón con regularidad – no capto muy bien lo que habrá pasado, pero añado mi apoyo. Y me parece buen momento para por fin juntarme oficialmente a tus seguidores, y darte las gracias (cosa siempre dejado de lado, con cargo de conciencia, debido al hecho que nuestras voces blogoperaticas son muy distintas) por tu estupendo trabajo, incluido, pero para nada limitado a, la posibilidad de disfrutar de cosas que si no nunca hubiera alcanzado.

    M'agrada

  11. colbran

    Era lógico que sucediera. Algunas “indiscreciones” han podido ayudar a alertar o quizás una opinión no compartida ha dado lugar a una “delación”… Hoy en Internet todo está controlado y pronto nos controlarán hasta las visitas a … la sala de estar.

    M'agrada

  12. CARME TOSCANO

    Sempre al teu costat, Joaquim. Crec que ja t’he comentat quantes coses d’Òpera aprenc amb tu. M’encanten els teus comentaris i espero i desitjo continuar rebent les teves noticies. Una abraçada.

    M'agrada

  13. TOM TOM

    Segun leo en los comentarios hay mucha gente que no sabe de que va el “aqui”. Yo lo descubri por casualidad hace ya un año. La verdad es que como apunta un comentario que dice que no hacia falta esta muy equivocado. Hoy en dia los millenials necesitamos de todo documento multimedia para sobrevivir. No es un refuerzo sino algo necesario.
    Aunque no sere yo quien explique lo de “aqui” creo que he dado alguna pista.
    Un abrazo Joaquim. TOM

    P.D. No se si Joaquim lo ha titulado a proposito o haciendo juego de palabras pero gramaticalmente deberia ser Aqui is dead.

    M'agrada

  14. jordivillanu

    Hola. Et segueixo des del 96, any que ens vam abonar al Liceu (preus populars). Tot i que em segueixo considerant un ignorant, he après molt del teu blog. Moltes gràcies.

    M'agrada

Deixa un comentari