IN FERNEM LAND

El O sole, no és meu, és de….


Jo comprenc que una tanda seguida de 10 “O Sole mio“, és una mica excessiu. Per això vaig donar uns dies per escoltar-los, digerir-los i contestar.

No tenia la sensació de que fos gaire difícil, malgrat ser conscient que hi havien dos barítons que distorsionaven una mica la tònica general, bastant intuïtiva.

El Parsifal em va avisar, l’endemà que s’hagués publicat el post, que si s’utilitzava el Windows Media Player, malgrat que jo vaig canviar el nom del arxiu, despersonalitzant els mp3, es llegia perfectament l’origen de 5 dels arxius. Corre-cuita vaig canviar el format i la veritat és que no sembla que hagi estat molt decisiu.

Bé, el resultat és:

Lanza – Caruso – Bocelli

Mariano  – Cappuccilli – Elvis

Alagna  – DiStefano – Bastianini – Gigli

Vull agrair a tothom la seva participació i vull anunciar-vos que no hi ha hagut ningú que hagi encertat els 10 soles mios.

9 soles: 0

8 soles: Les T&T. Úniques i per tant GUANYADORES per segon cop del concurs. MOLTES FACILITATS!

Molt aviat el premi

entrada relacionada: El concurs de juny

Un comentari

  1. Teresa

    Gràcies, Assur, però ens manca, com l’altra vegada, el teu divertidíssim texte !!!

    I com que som una miqueta perfeccionistes, en agradaria haver fet els 10, però les presses per entregar-ho ràpid, per allò dels casos d’empat, van fer que ens precipitessim !

    M'agrada

  2. Tosca

    Gracias !!!!
    Repuestas de la insolación, nos preparamos para degustar nuestro premio, que, en esta ocasión, espero sea refrescante !!!

    Petons a tots !!!
    (l’altre meitat de les T&T )

    M'agrada

  3. miracle

    Visca noies.
    Jo em vaig fer un petit embolic però em vaig decidir a participar per primera vegada al creure que les sabia totes. No ha estat així però m’ho he passat la mar de bé intentant esbrinar i reconèixer les veus.
    El Bocelli no l’hagués reconegut mai i el mateix m’ha succeït amb l’Alagna. Aquests dos son d’ara i és força normal, però que m’hagi equivocat amb Cappuccilli ja em sap més greu.
    Què li farem!

    M'agrada

  4. olympia

    L’enhorabona T&T. Sou unes craks i us mereixeu de sobres aqusta estrella que el Master of the Blog us ha posat al Passeig de la Fama.
    Jo no vaig gosar participar, però un cinquet just l’hauria tret ja que vaig reconèixer en Lanza, en Caruso, en Mariano, l’Elvis i en Gigli…el que no es conforma és perque no vol.
    La veu d’en Mariano, amén d’especial, es feia notar en la pronúncia de la S : Che bella coSSA!
    Seguiré amb interès la concessió del Ximo Award.

    M'agrada

Deixa un comentari