IN FERNEM LAND

COMPTE ENRERE…


rellotge de sorra

El proper dilluns 28 d’abril a mitjanit esborraré tots els arxius que durant set anys he anat pujant a RapidShare i que encara estan actius.

La solució ja heu vist que ha reportat més beneficis i comoditat per a tots vosaltres, per tant benvingut sigui aquest trasbals si el resultat es manté en aquest satisfactori nivell actual.

No us negaré que dilluns vinent quan vagi eliminant cadascun d’aquest enllaços que tots sumats us ben asseguro que acumulen moltes hores de treball, se’m remourà l’estomac i dubto jo que amb el temps els torni a penjar al servidor de MEGA, per tant, és per això que us aviso d’aquests 4 dies sencers que teniu de marge per intentar descarregar tots aquells arxius d’apunts antics emmagatzemats en el Servidors de RapidShare.

Un cop esborrats em podreu demanar d’allotjar-los altra vegada en un nou servidor, però fer-ho en tots serà impossible ja que a MEGA no disposo dels 700 GB que tenia a RS i per tant sempre donaré prioritat a les novetats, tot i així si algú està interessat en alguns arxius d’àudio o vídeo antics, m’ho podrà demanar per e-mail (ximowb@gmail.com) i jo intentaré, no de manera immediata, pujar-los a un nou servidor. En un lloc visible del blog aniré informant de les noves pujades, alhora que com és lògic, els enllaços seran reemplaçats en l’apunt original corresponent.

Ja em perdonareu que l’apunt d’avui sigui tan prosaic, però crec que l’assumpte és prou important com per donar-li la categoria d’apunt.

Per posar-li una mica de música, encara que sigui més aviat en un to irònic, no exempt de certa nostàlgia, us deixo amb el quart moviment de la simfonia núm 45 de Franz Joseph Haydn, més coneguda com la simfonia dels adéus, una manera ben musical d’anar acomiadant tantes hores de feina,  músiques sublims i notes extraordinàries.

La versió és deguda a Daniel Barenboim al capdavant de la Wiener Philharmoniker al Musikverein de Viena el dia 1 de gener de 2009 i com que es materialitza de manera prou evident l’efecte que Haydn pretenia, em ve molt bé per il·lustrar de manera musical aquest comiat.

I ja que l’apunt és un recordatori, també us recordo que fins dimarts 29 teniu temps per fer la tria del mes d’abril.

Bon cap de setmana

 

 

 

33 comments

 1. Trepit

  Joaquim, mai podrem agrair el immens esforç que hi dediques a aquest blog teu, i que tant ens hi aprofitem els IFLs.
  Simplement, moltes gràcies, de tot cor.

  M'agrada

 2. Cristina

  Joaquim,
  vols dir que el Blog desapareix???. No entenc gaire d’aquestes cosas i no dimensiono l’abast del que suposa el teu “trencament amb RS. Continuarem rebent els teus comentaris i fantàstics apunts i audicions? Seguirem podent linkar en els teus anteriors arxius?’
  Jo que acabo de començar a seguirte ni tans sols he pogut mirar-los tots pero el que he pogut consultar ha estat de gran interés. Espero que no sigui aquest el desenllaç del que expliques!

  M'agrada

 3. e

  Aunque hace ya tiempo que no podía descargar nada no puedo dejar de sentir una cierta nostalgia de tener AHI tantos tesoros a mano , que ahora vas a borrar.
  Muchíiiiiiiisimas gracias por tu trabajo

  M'agrada

 4. bocachete

  TIc, tac, tic, tac… Jo he estat més de llegir que de baixar o sentir el que penjaves, però no puc estar-me de dir que és una selecció impressionant. Alguna vegada l’he pogut aprofitar i cal agrair-ho: moltes gràcies!

  M'agrada

  • Más que un concurso es una elección. No hay que adivinar nada, ni tan siquiera hay un premio por participar, simplemente se trata de escoger tres de las versiones que os propongo, que no se sepa el cantante es un inhibidor, nada más.
   Gracias amigo enriquedeburgos por participar.

   M'agrada

 5. Raúl

  Ha arribat l’hora del que era inevitable. Han estat moltes hores de dedicació i haver-ho d’esborrar és d’aquelles situacions que fan posar un nus a l’estómac. De tota manera Joaquim, encara que els arxius desapareguin, ens queden els apunts, que en molts casos valen tant o més que els arxius i per tant gran part de la feina que has fet queda en peu. Gràcies per la feina feta (i per la que fas i la futura!)

  M'agrada

  • Desapareixen els enllaços, crec que tots els arxius els tinc a casa, però posar-los a disposició és una empresa que requereix molt de temps i també diners, no disposo ni d’una cosa ni l’altra.
   Gràcies en a tu per afegir-te amb aquest ímpetu a la família d’IFL.

   M'agrada

 6. simone

  uff, quin ensurt m’has donat amb la capçalera i la primera línia! el del compte enrere sona a alguna cosa amenaçador … com si anés a desaparèixer teu bloc! (argh) Fins i tot deixo un comentari perque ultimament no dic res perque vaig una mica atabalada amb les vacances de Setmana Santa i la feina i ‘sus labores’. Encara tinc pendent fer la tria d’abril…
  Per sort IFL seguirà aquí i podrem seguir gaudint de la teva invalorable dedicació. Moltíssimes gràcies per totes les hores que li dediques i les meravelloses idees i propostes que hi-aboques. 🙂
  Una abraçada

  M'agrada

  • Si algun dia deixo de publicar no crec que fes desaparèixer el blog, no ho sé, és una cosa que no m’he parat a pensar-ho, però hi ha molt de tots voslatres i no em semblaria just esborrar-ho, però això de moment és blog-ficció

   M'agrada

 7. tristany

  Jo també m’he espantat en llegir l’encapçalament… 😉 Crec que t’entenc bé. Tantes hores invertides! Jo he aprofitat molt d’aquest material i el meu agraïment és infinit. Però el millor de tot és haver començat a visitar un blog pels seus fantàstics continguts i haver acabat fent-hi uns amics estimats. Això sí que no té preu! Per aquest agraïment no trobo un adjectiu suficient.

  M'agrada

 8. Marta B

  Si fa deu anys m’haguéssin dit el que sóc capaç de fer en matèria de baixar arxius de vídeo i àudio per Internet no m’ho hauria cregut. Jo sóc de les que pacientment he anat baixant-ho quasi tot i ho guardo com un tresor. Gràcies a la teva feina ha pogut preparar-me una bona colla d’òperes, la última Kitej que em toca demà.

  Moltíssimes gràcies per aquesta feinada que fas. D’aquí uns dies tancaràs l’etapa RS, ara toca l’etapa Mega, però el teu blog és molt més que un gran contenidor d’arxius de vídeo i àudio. Per a mi, el més valuós és aquesta gran passió que sents per la música i que tant bé saps transmetre i tots les comentaris de la família d’In Fernems que fan d’aquest blog un lloc únic.

  M'agrada

  • Doncs que vols que te digui ara, després de llegir això tan bonic. Encara recordo els primers comentaris que em vas fer i el dia que et vas presentar al passadís del quart, i ara ets com de la família. què maco, oi?
   Gràcies Marta B, i un petó.

   M'agrada

 9. Serban

  Cher Joaquin, votre action est miraculeuse et nous ne vous remercierons jamais assez pour le plaisir que vous nous avez fait partager. Je ne crois pas qu’il existe sur le Net un autre blog comparable à IFL et je forme des voeux pour qu’il puisse continuer longtemps dans sa nouvelle configuration.
  Bon courage, beaucoup de nouvelles révélations – et ne vous laissez pas décourager par les censeurs !

  M'agrada

  • Bienvenue Serban
   Vos mots me touchent et me font très heureux.
   Merci pour me suivre et je vous remercie tout ce que vous me dites.
   J’espère que ce n’est pas le dernier commentaire

   M'agrada

 10. Rosa

  Joaquim, ha de ser una decisió dura per a tu. També ho és per a nosaltres. Per sort el teu blog continuarà cada dia amb nosaltres amb les novetats que corresponguin.
  Gràcies per aquests tres anys que fa que conec el blog. Gràcies pels comentaris anteriors que he llegit. I gràcies per tots els nous posts que en faràs.

  M'agrada

  • En a tu per seguir-me amb aquesta generositat i entusiasme.
   Va ser dolorós mentre no vaig trobar un altre servidor que pogués substituir als pirates de RS, però ara estic molt content, tot i que esborrar tantes coses sempre dol.

   M'agrada

 11. Kàtia

  Doncs,apa.Com no deixaràs d’estar amb nosaltres em preocupa relativament el tancament.Estic segura que inventaràs quelcom que ens deixi tan contents com fins ara.Jo,personalment,he aprés moltissim en aquest blog i estaré atenta com sempre a les lliçons que rebem.
  Sobretot,no et cansis eh???

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: