IN FERNEM LAND

LA CANTANT DEL MES DE FEBRER: Erbarme dich mein Gott


Aquesta tria del cantant del mes de febrer és bellíssima, m’atreviria a dir que potser la més bella de totes les que heu tingut de fer fins ara, ja que he triat un fragment cabdal de la història de la música, una de les àries per a contralt de la Matthäus-Passion de Johann Sebastian Bach, la celebèrrima i reclinatoriable ària de la segona part “Erbarme dich mein Gott“, potser l’ària per excel·lència, potser la més bella, profunda i colpidora música del pare de la música.

Com que l’ària és llarga, he pensat alleugerir la tria i he deixat vuit versions, totes elles mereixedores de ser escoltades i triades, totes intensament cantades per vuit magnífiques cantants.

Ja sabeu que es tracta com sempre, de triar aquella versió que us ha agradat més, tot i que no conegueu qui és la cantant. Allò que em sembla més important és la interpretació, no pas el nom.

Us demanaria que no us deixeu emportar per aquelles més votades, sigueu valents i valentes en l’elecció, aquí ja sabeu que no es tracta de guanyar i si la vostra tria és l’única, no passa res, no patiu ja que al darrere de les vuit versions hi han vuit cantants, magnífiques, històriques i mítiques. Ningú farà el ridícul per escollir la que més li agradi, malgrat que el seu vot sigui l’únic, us ho ben asseguro.

A poc a poc i bona lletra. Premeu sobre cada opció per escoltar les versions i baixar-vos els arxius si voleu, que voldreu, conservar les diferents opcions i escoltar-les tantes vegades com creieu convenient.

  1. ERBARME DICH 1
  2. ERBARME DICH 2
  3. ERBARME DICH 3
  4. ERBARME DICH 4
  5. ERBARME DICH 5
  6. ERBARME DICH 6
  7. ERBARME DICH 7
  8. ERBARME DICH 8

No és una tria fàcil, però és una tria preciosa que us obligarà a escoltar les vuit versions més d’una vegada i això no representarà cap sacrifici.

Per votar, escolliu com sempre la versió i una vegada marcada l’opció sobre el botonet de l’esquerra he de prémer VOTE. de immediat s’obrira la finestra i us mostrarà, si ho heu fet bé, el percentatge de vots de cada opció, amb el vostre vot inclòs.

L’apunt ja sabeu que no permet comentaris i teniu temps fins el dilluns dia 31 de gener a les 23:59:59, per emetre el vot.

Feliç escoltada i tria, infernemlandaires.

%d bloggers like this: