IN FERNEM LAND

CONCURS AGOST 2013: LA CARTA DE BENJA


carta benja_2_2

Estimats Pep i Ricky:

No tinc facilitat de paraula, perquè les paraules no són el meu mitja

Fa dies que ja he sortit, fa bon temps i m’ha anat bé aquest esbarjo.

Aprofitant el nostre esperat encontre he iniciat un viatge que m’agradaria que fos font d’inspiració. M’ho prenc amb calma ja que tinc el cor delicat i no vull neguitejar-me. He deixat al Pere preocupat, volia venir però té compromisos que no podia rescindir, tot i que sap amb la parsimònia que em prenc les coses i la cura que tinc pel meu estat de salut.

M’he emportat uns quants llibres per llegir, entre ells un que m’agrada molt i que vosaltres no coneixeu i que crec que em donarà idees interessants, que qui sap si acabaran sent un argument inspirador per a una obra que em ronda pel cap. Estic convençut que la nostra trobada acabarà per decidir-me, ja que les vostres doctes opinions i el marc escollit no poden ser més adients al respecte. M’agradaria tant que m’ajudessiu a decidir-me. Crec que el llibre us interessarà a tots dos, però ja us aviso, em reservo els drets per a mi.

Com que sóc el que vinc de més lluny vaig fent el trajecte per etapes, després d’una travessa per mar, sabeu com m’agrada i m’inspira,  he iniciat un trajecte molt plaent que m’ha dut a Brig on m’estaré uns dies de repòs abans de fer el tram final.

Jo sempre us he admirat pel vostre compromís i la vostra lluita decidida, no sé vosaltres, però jo estic aclaparat per les noticies que m’arriben d’arreu.

Tota la meva vida ha estat dedicada a la creació, i no puc participar en actes de destrucció. D’altra banda, crec que l’actitud feixista a la vida només pot ser superada per la resistència passiva …

Amb ànsia per abraçar-vos i rendir-me al vostre geni rebeu la més afectuosa salutació

B.

PD: Ricky la senyora de la foto m’impressiona però ja saps que jo…

IMPORTANT:

Aquells que em vareu dir que les distàncies inicials no us quadraven, teniu raó. Prego torneu a consultar l’apunt inicial on he corregit el lamentable error, degut a una confusió meva amb la Via Michellin que em va servir per fer els càlculs (erronis)

https://ximo.wordpress.com/2013/08/01/un-encontre-damics-el-concurs-del-mes-dagost/

%d bloggers like this: