IN FERNEM LAND

EL CONCURS DEL MES D’AGOST 2015: LA PREGUNTA


calendari

Els dies passen volant i ja estem a punt d’acabar el mes d’agost. Tal com vaig plantejar-vos el passat dia 1, avui toca fer la pregunta a partir dels quatres dilemes presentats els quatre darrers diumenges.

Amb la pregunta suposo que quedaran clars alguns dilemes, per tant la pregunta hauria d’ajudar a trobar la solució final, que us recordo que és un dia, un mes i un any concret.

La pregunta és:

En quina data exacta es produïa un fet cabdal en la historia del país de la muntanya misteriosa, coincidint exactament amb l’estrena a la ciutat on es pot visionar el quadre del primer dilema, d’una òpera escrita per un músic d’origen txec on intervenia la contralt que canta l’ària d’una òpera preciosa, relacionada de manera tangencial amb la fotografia que encapçala l’apunt del quart dilema?

La pregunta és més llarga que la feta per un partit polític per  decidir el seu futur, però era important incloure tots els quatre puntals que us han de portar a aquesta data buscada.

Teniu temps per pensar la resposta fins demà, dia 31 d’agost a mitjanit. Durant el dia 1 de setembre us donaré la resposta i el guanyador/a. Aquest/a serà el primer que m’escrigui a l’e-mail infernemland2007@gmail.com a partir de les 00:00 del dia 1 de setembre de 2015 amb la data i els quatre dilemes que ens han portat a ella, correctes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: