IN FERNEM LAND

KIRBY SHAW: OH HAPPY NIGHT! (El Cor Vivaldi ataca de nou…)


Cor Vivaldi

El Cor Vivaldi-Petits cantors de Catalunya afronta un nou repte el proper dissabte 7 de novembre a l´Auditori Axa de l´Illa Diagonal, dins el marc del concert que obrirà la seva temporada estable,

Les Quatre Estacions del Cor vivaldi 15-16

Kirby Shaw, un dels més grans arranjadors corals de jazz i pop, i un expert director, dirigirà el Cor en l’estrena de la darrera comissió dels VivaldiA mass for a better world Shaw, que ja va treballar amb el Cor els anys 2009 i 2011, amb unes extraordinàries suites de cançons catalanes (que en un país normal haurien estat un grandíssim èxit) és un autèntic super-vendes. De les seves partitures, n’ha venut, ni més ni menys ,que un mil.lió i mig de còpies a tot el món. El Cor Vivaldi, juntament amb el pianista Ignasi Terraza i d’altres artistes convidats, va fer un enregistrament de «A Catalan Christmas suite», que, amb el títol de Swing,swing,swing (Swit Records) recull les nadales de sempre, amb un perfum jazzístic absolutament irresistible.

A mass for a better world conserva els «propis» en llatí, però a més de la intervenció d’un «predicador» en el més pur estil americà( en aquest ocasió l’actor Daniel Klamburg), incorpora dues interpol·lacions que li donen un caràcter social, com més universal i més d’acord amb els temps que estem vivint, d’autèntica i vergonyant crisi humanitària.

Acompanyats del Pau Solsona Jazz Trio ( jove pianista que fou solista del Cor Vivaldi als anys 90), a la primera part, el cor desglossarà, sota la direcció del director americà, un seguit d’obres que bé podrien portar per títol; The best of Kirby Shaw, però com que estem (encara) a Catalunya, es diu El millor de Kirby Shaw. Es tracta d’arranjaments i obres pròpies potentíssimes de les quals us oferim al vídeo adjunt la seva versió coreografiada de I could write a book, del musical Pal Joey, que Shaw ha adaptat amb absoluta genialitat. Explica el director del Cor, Òscar Boada, que conegué Shaw gràcies a un llarg viatge a Insel Usedom (Alemania) en cotxe. Escoltà en un cd el seu I could write a book i restà tan impressionat, que el repetí vegades i més vegades al llarg del viatge. Quina potència, pensà! Anys més tard, contactà amb el compositor i des de llavors ençà, ja van per la tercera col·laboració.

programa tardor

Us deixem amb el vídeo de la interpretació que en va fer al concurs internacional de Tolosa el Cor Vivaldi ( en aquest cas un grup del Cor Vivaldi, anomenat I Vivaldini que participava a la categoria de cors de cambra) acompanyat, com sempre, al piano per Òscar Boada, Guillermo Prats al contrabaix i Jordi Serrano a la bateria.

El preu de les entrades per aquest concert irrepetible, van de 12 a 15 euros, però els seguidors de IN FERNEM LAND tenen un preu especial de 2×1. Pagueu 15 i emporteu-vos dues entrades!

No deixeu que els vostres amics us expliquin el que us heu perdut! Com a novetat, al concert, el públic assistent podrà endur-se el mp3 a casa en acabar, en una iniciativa que creiem que és pionera a casa nostra.

27 comments

 1. Eduardo

  Joaquim, que lindo apunte!!!!! como siempre!!!! pero a muchas horas de vuelo y sin tener la salud necesaria para hacerlo, disfruto mas este tipo de representaciones, que las de opera, que siguen decadentes, en todo aspecto, solo te pregunto, estamos perdiendo la opera? con tu inteligencia y conocimiento, mucho me gustaría tu respuesta!!!!!! Gracias…..

  M'agrada

 2. Ah! això del MP3 és una idea magnífica de l´OBC que deien que volien fer cd’s dels seus concerts i vendre’ls en acabar el mateix concert. Clar, nosaltres no podem fabricar CDs amb tanta velocitat….però podem enviar Mp3!! Esperem que al públic li agradi la nostra idea!

  M'agrada

  • Això de vendre el concert a la sortida, sigui en àudio com en vídeo és possible, No trigarà a ser una cosa més que possible, caldrà veure l’acceptació, però quan la cosa sigui clamorosa, es vendran com a xurros, penso en els concerts de divos i dives operístics, per exemple.

   M'agrada

 3. colbran

  Un concierto que no debéis perderos. Quien no ha escuchado este coro no sabe lo que lo que le falta por escuchar y ver. Son un prodigio de perfección y las voces infantiles, increiblemente, parecen voces formadas de adolescentes, preparadas para cualquier contribución coral.

  M'agrada

 4. JordiP

  Eeeeep! Porto mooolts dies anant de bolit i gairebe no tinc temps de llegir els post, pero ves per on, per casualitat he obert aquest i, com que despres de tant temps seguint en Joaquim, ja he vist que quan recomana no es en va, acabo de comprar quatre entrades per a venir-hi amb els nens, aixi que ens veurem el dissabte a la tarda!!!! Espero que als nens els agradi!

  JordiP

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: