IN FERNEM LAND

COM ET POTS SUBSCRIURE A IFL MITJANÇANT EL CORREU ELECTRÒNIC


Publico aquest apunt perquè he constatat que alguns de vosaltres seguint el consell que us vaig deixar a l’apunt del “aquí és la mort”, us feu seguidors del blog però no en la modalitat del correu electrònic, per tant els que heu utilitzat l’eina de “follow” que facilita Word Press no us podreu beneficiar de informacions paral·leles d’interès que us pugui anar oferint.

Els apunts diaris i tota altra mena de informació addicional us ha d’arribar per e-mail, i si no el conec serà impossible que la subscripció, que òbviament és gratuïta. sigui acomplerta.

Des de fa dos dies hi ha hagut un augment important de seguidors, que agraeixo. Ja sabeu que si en qualsevol moment voleu deixar de rebre els apunts i correus, només haureu de deixar de ser subscriptors. Com fer-ho?

Cada dia rebreu un e-mail com aquest, amb el contingut de l’apunt:

Per donar-vos de baixa ées tan senzill com anar a la part de sota (requadre vermell) i prèmer la paraula Unsubscribe i a partir d’aquest moment deixareu de rebre cap tipus de notificació, si voleu cambiar el compte de correu prèviament subscrit també ho podeu fer prement Manage Subscriptions

Però si la subscripció l’heu feta prement el botó de wordpress que apareix de tant en tant a sota de la pantalla o el que hi ha de color blau a sota de la finestra vermelle de la imatge de capçalera, jo no sabré mai on enviar-vos informacions addicionals perquè en a mi no em queda constància enlloc, mentre que utilitzant la versió correu electrònic em queda a la meva base de dades que sempre es regiran amb l’escrupolosa ègalitat de la LOPD (llei de proteccio de dades)

Espero que per a tots aquells que no ho heu fet així, ara ho tingueu del tot clar.Jo encara que conegui el  vostre e-mail no us puc incloure a la base de dades si no ve des de WordPress.

El fet de la subscripció no significa en cap cas que el blog no deixi de ser públic, de cap manera, i hi podreu continuar accedint tal i com ho heu fet fins ara.

Gràcies!

 

8 comments

  1. maria gil tortosa

    Joaquim bon dia, M’agradaria seguir gaudint dels teus apunts, em sembla que estic subscrita però no n’estic del tot segura, he de fer alguna cosa més? Moltíssimes gràcies i endavant amb la bona feina que fas

    Maria

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: