IN FERNEM LAND

Les quatre estacions del Cor Vivaldi: setzena edició i canvi d’auditori!


El Cor Vivaldi celebra la  setzena temporada del cicle Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi,  i ho fa amb un  canvi d’auditori. Passen de l’ Auditori Axa de l´Illa Diagonal, per anar al que probablement sigui l’auditori amb millor acústica de Barcelona, el magnífic Auditori del Conservatori del Liceu.

A més del canvi de lloc, que els permetrà unes més còmodes condicions escèniques ( l’escenari és més gran, hi ha un excel·lent piano, grades pel cor, etc… ) la temporada presenta destacades novetats.

En primer lloc, i per començar, un programa «Full Britten» amb el «hit parade» per a veus blanques del mestre britànic. Hi podrem escoltar els Friday Afternoons, que va escriure per al seu germà Robert i les seves classes de cant a l’ escola, el breu però intens Jubilate Deo per a cor i orgue ( en versió per a veus blanques d’ Arnau Farré), la Missa brevis en Re, també per a cor i orgue i, per acabar la primera part, la Ballad of Lady Barnard and Little Musgrave, que va escriure per a un grup de soldats anglesos, presoners a Alemanya durant la segona guerra mundial. A la segona part tindrem la petita òpera The Golden Vanity, dedicada als Wiener Sängerknaben, amb l’especial encàrrec que, sota cap concepte, hi sortís un paper femení. Una òpera «macho man», doncs!

Això serà aquest dissabte 4 de novembre a les 19.00.  Al concert hi participarà, també, David Malet a l’ orgue.

Com no podria ser d’altra manera, els «infernemlandaires» tenen preu especial de seguidor anant al link:

La resta de la programació té interessants propostes.

El 20 de gener, el concert corresponent a l’ Hivern, presenta el Stabat Mater de J.B. Vanhal, compositor txec del classicisme i les Vesperae pro festo sancti innocenti de Johann Michael Haydn, germà del gran Joseph Haydn.

El 21 d’abril, un concert més que especial amb repertori per a  veus blanques i cor mixt d’autors romàntics alemanys sota la direcció del mestre Salvador Mas, amb Josep Buforn al piano i Arnau Farré a l’ orgue. No cal dir que la direcció del mestre català, representarà pel Cor Vivaldi un autèntic repte que assumeixen, ens consta, amb gran entusiasme i determinació.

Finalment, clouran la temporada el 30 de juny amb la Petite messe solennelle de Rossini que, ultra l’ acompanyament de Josep Buforn al piano i Arnau Farré a l’harmònium, ens presentarà, després de la seva etapa de formació londinenca, la mezzo Mercè Bruguera, que es formà en la seva infantesa com a distingida solista del Cor Vivaldi i que tornarà ara, com a mezzo solista d’aquesta magnífica obra. Els solistes masculins  estan, encara, per determinar.

6 comments

  1. JordiP

    Aquest proper concert em passa com a l’ultim! Em coincideix amb l’abonament del Liceu. De tota manera el del 30 de juny el tinc a l’agenda ja que la missa de Rossini em desperta veritable interes…

    M'agrada

  2. Retroenllaç: Noticias de noviembre de 2017 | Beckmesser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: