IN FERNEM LAND

SOTA L’OMBRA DE…UN BOLERO


Ramón Calabuch Batista (MONCHO)

La penúltima ombra portarà ritme de bolero.

Un bolero fusionat amb el jazz, a partir de les Paraules d’amor de Joan Manuel Serrat i amb la suggeridora veu de Moncho, emmarcat en el concert que el cantant va celebrar a l’any 2006 al Liceu.

És una bona manera, trobo jo, de barrejar vàries de les meves dèries que us han acompanyat en aquestes ombres estiuenques que no sé si es tornaran a repetir, però que han estat un autèntic plaer compartir amb tots vosaltres.

De la mateixa manera que Mocho fa cantar al Liceu, jo em donaria per satisfet si vosaltres, des de la vostra ombra, amb ostentació lírica o des de el xiuxiueig més tímid i avergonyit, la cantéssiu a la persona que teniu més a prop.

Bona migdiada, amics.

Demà, el comiat.

6 comments

 1. José Luis

  Aaaaaaaaaaaggggggggg……….aixó si que m’agrada….. La Olga Guillot, y tu me acostumbraste, i els bolerazos tremendistes, i els Panxos, i el Manzanero, i se te olvida que llevamos en el alma sicatrises, i el Moncho a Las Vegas fa mooooooooolts anys, encara que ell sembla incombustible… que bons que son els boleros bons…

  M'agrada

 2. nati

  Jolín Joaquim! Ahora sí que la has armado buena!
  Els pels de punta, els ulls plurosos, aqui feta una Magdalena.

  Coi! M’has arribt al cor amb aquesta cancó i amb aquesta versió. Que ya estoy granadita y me pongo sensiblona con los boleros ….

  Gràcies rei.

  M'agrada

 3. KÀTIA

  Ostres,qué chuli!!! Em porta bons records,el meu segond marit em va dir que li agradaria viure amb mí mentre Moncho cantava en una sala de festes que es deia Seton?? Pots ser que es digués així.??
  M’agrada com canta aquestes Paraules… es tendra i emotiu
  Com sempre,gràcies Joaquim

  M'agrada

 4. El “swing” d’en Moncho és la seva empremta i jo que no sóc especialment entusiasta de “Paraules d’ amor” sempre he sucumbit a aquesta càlida versió que tan i tan bé sap dir Moncho.
  Gràcies Joaquim
  Ja tinc ganes de saber com serà l’última ombra d’aquest Agost que has sabut il·lustrar cada dia amb la teva imaginació infinita.

  M'agrada

 5. Jose Luis

  Katia: Si era al carrer Tuset, era Sutton, que ja es molt recent per mi. Jo havia ballat (es un dir) sentint-lo a Las Vegas, al costat, al carrer Aribau.

  M'agrada

 6. Pink

  Uff l’una de la nit,.i ja engarrotada , no he pogut resistir-me escolta “Paraules… sempre es com si l’escoltessis per primera vegada, i Moncho casi l’últim romantic.Bona nit.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: