IN FERNEM LAND

CANVIS IMMINENTS AL LICEU


Alte Oper de Frankfurt

Alte Oper de Frankfurt

Segons deia l’edició digital del Frankfurter Allgemeine d’ahir, Joan Francesc Marco substituirà a partir del proper mes de febrer a l’actual intendent de la Alte Oper de Frankfurt.

http://www.faz.net/aktuell/rhein-main/kultur/

D’ençà de l’èxit assolit amb la visita del Festival de Bayreuth al Gran Teatre del Liceu, el nom del director del teatre barceloní s’havia posicionat molt bé per substituir al fins ara Intendent Her Bernd Loebe que ho deixa per finalització de contracte.

Com molts de vosaltres sabreu, el director musical de la Alte Oper és Sebastian Weigle, el director que també ho va ser del Liceu i que va dirigir dos del tres títols que el Festival de Bayreuth va portar a Barcelona. Tot sembla indicar que va ser durant els primers dies del mes de setembre que es va acabar de tancar l’acord amb la valuosa intermediació de les germanastres Wagner.

Segons el rotatiu alemany, tant la influència del mestre Weigle, com també el gran informe que el fins la temporada passada director musical del Liceu, el mestre Michael Boder, va fer, van acabar sent decisoris per la tria final.

Durant el dia d’avui, 28 de desembre, estarem pendents del web de l’Alten Oper de Frankfurt, ja que fins ara no anuncien res i m’estranya força ja que allà per aquestes coses són molt seriosos.

Veurem a qui designen ara per ocupar el seu lloc al Gran Teatre del Liceu. Segons fonts ben informades que he consultat corre-cuita, el Conseller Mascarell vol retenir, tant si com no, al director Marco. Amb el poder que li atorga la recentment renovada confiança del molt Honorable, no convindria començar amb un entrebanc tan enutjós.

Ara que ja ens havíem fet la idea de tenir-lo per in secula seculorum, Alemanya s’ens emporta tots els talents.

Catxumdena!

ACTUALITZACIÓ:

Per a tots aquells que no ho sapigueu, el 28 de desembre de cada any celebrem el dia dels Sants Innocents i si et descuides, et pengen una llufa a l’esquena, les llufes també poden ser virtuals

llufa

37 comments

 1. Qué suerte! Que se lo lleven…y no vuelva!!! Lástima que hoy sea 28 de diciembre porque de lo contrario hubiera respirado hondo. Pero continuando Mascarell en la “cadireta” tenemos Marco para “in secula seculorum” y para martirio de todo aquél con algo más de dos dedos de frente.

  M'agrada

 2. A l'ombra del llardoner...

  Quin fàstig! El pataner ara a Alemanya! I el ruc de’n Mascarell aguantant-li la corda! També n’hi ha per “cagar-s’hi” amb la miopia dels alemanys… la única jugada que li surt mitjanament bé al mediocre del Marco i ja el fitxen… No entenc res! En qualsevol cas almenys ens el treurem de sobre… tot i que també em fa patir el següent xupòpter cultural que hi designin…

  Per cert, no serà una inocentada?

  M'agrada

  • Sí. Es vol deixar temps a que Mariano Rajoy faci primer la remodelació del seu govern, perquè sembla clar que Wert no seguirà com ministre, i Mascarell vol aprofitar la seva experiència en gestió cultural per posar-lo al front del Liceu.

   M'agrada

 3. Mª Teresa Mir

  Amb els ulls cada vegada més oberts de sorpresa, i sense entendre res de res sobre el paper que pintaven els mestres Sebastian Weigle i Michel Boder en aquest afer, he picat com una bleda. Llegint la biografía de Bernd Loebe, he pensat, quelcom no quadra, fins que he llegit el comentari de l’Anna. Soc molt “tardona” en reaccionar..!!. això no és fa Joaquim, ara podries ser el culpable del meu infart….

  M'agrada

 4. gloria aparicio

  Joaquim sàpigues que, de no ser per la resta de comentaris per a mí hagués colat……..es clar que sòc l’única innocent de la ” colla ” ja et pots sentir una mica més orgullós del resultat del teu original “engany” encara que la meva innocencia per ser conscient i sincera…. s’acosta més a la ignorancia no creus ? però em sento bé sient una “victima teva” jé jé…..

  M'agrada

 5. Josep Olivé

  ….jajajajaj….quina llàstima sigui avui 28 de decembre…quina llàstima….a més, hi ha un motiu afegit que fa la noticia més hilarant encara, i és el fet de que l’Alte Oper ja fa temps que no té temporada d’òpera…jajajaja… 🙂 🙂 🙂

  M'agrada

 6. simone

  AJAJAJA! Molt bo Joaquim!! Una que ha picat el enllaç i no va trobar reeeeeesss…jejeje! i al tornar a IFL i llegir una mica mes ja vaig caure…pero d’entrada he picaaat! molt bona! 😀

  M'agrada

 7. Marta B

  Càndida de mi, aquest matí, quan llegia l’apunt hi he caigut de quatre grapes, encara que hi havia coses que no acabava d’entendre, com el recolzament dels mestres Weigle i Boder, ha estat al llegir els comentaris que me n’ he adonat que avui és 28 de desembre.

  M'agrada

 8. Penso que no calia dir que es tractava de la innocentada infernemlandera de l’any 2012, mentre que l’any passat va ser l’hipotètic i celebrat vídeo de l’any 2011, aquest any em va semblar que aquesta, si més no, ens permetia per uns instants fer volar coloms.
  Ara, com diu bocachete, després de la menció a les presumptes recomanacions dels mestres Weigle i sobretot Boder, la cosa pintava INNOCENTADA total, i en Josep Oliver fila prim, efectivament a la Alte Oper ja no es programa òpera, ara estan fent Die Schöne und das biest” que potser, ves per on, és el que li agradaria programar a JFM.
  Que consti que ja a l’apunt i en negreta dic que duran el 28 de desembre s’hauria de mirar el web de l’Alte Oper per veure si ho actualitzaven.
  Que hi hagi més de 50 clicks sobre l’enllaç del Frankfurter Allgemeine i quants sobre el de l’Alte Oper vol dir que sou MOLT innocents.

  M'agrada

  • CarolinaM

   Si. Jo em comfesso com una inocent rematada i una de les que ha clickat al Frankfurter, buscant les paraules Liceu i Marco per veure si trobava la confirmacio. D’opera no hi entenc res, pero per uns instants he sommiat amb una vida millor pel ballet en general i pel nostre Barcelona Ballet en particular…. En tot cas, molt bona inocentada! 🙂

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: