IN FERNEM LAND

L’APUNT 2500


2500

2.500 APUNTS!!! 

Cada dia suposa un repte diferent seure davant de l’ordinador i dir-vos alguna cosa. Normalment ho faig havent sopat o abans d’anar a dormir, en el cas que hagi sortit, que és quan jo crec que malgrat el cansament acumulat de la jornada, estic més lúcid, és clar que això de la meva lucidesa és una presumpció que alguns posareu, si més no, en quarantena. En qualsevol cas diguem que la nit m’inspira més que els matins.

L’apunt diari és un fet quotidià i no voldria utilitzar el terme rutinari, ja que té aspectes negatius que en cap cas s’ajusten a la meva experiència, més aviat diria que és un hàbit natural que em va com anell al dit per exercitar unes quantes coses i que porta associades unes exigències que crec que m’han anat molt bé per el meu creixement personal. Per tant aquesta generositat que tot sovint m’agraïu té unes aspectes de interès personal que l’allunyen una mica de l’altruisme que també porta associada aquesta activitat i que no puc negar que suposa una inversió d’hores molt notable.

Com gestionar aquests 2.500 apunts o com fer-los possibles, és un treball que requereix una dedicació i una cura extraordinària. El blog sense la meva experiència prèvia en tants àmbits com he participat a nivell associatiu i professional, no hagués estat possible o no amb els resultats assolits, és més, crec que part de l’èxit de IFL és per sobre dels continguts i els regals que ofereixo, la gestió de les relacions personals, aquí rau per sobre de qualsevol altre aspecte la meva experiència vital, en aquest cas canalitzada en allò essencial en la meva vida, la música.

M’agrada crear comunitat al meu voltant, hi ha qui té altres virtuts i capacitats, la meva crec que és aquesta i els més “grans” èxits assolits fins ara sempre han estat al voltant d’un objectiu concret, crear complicitat i sinergies al voltant d’un projecte, com que en aquest cas es tracta d’un projecte meu, no pas d’un al que m’hagi incorporat jo, i és un projecte que m’agrada, que me’l crec i que m’apassiona, ja que l’aprenentatge, l’evolució i els resultats fins ara obtinguts han suposat una ajuda inestimable en temps difícils.

Aprenc molt de tot això i potser aquest és el veritable impuls que em manté il·lusionat dia rere dia.

Tenia ganes de dir-vos tot això, ja que després d’aquesta important xifra i tot el que això porta al darrere (quasi 48.000 comentaris sobretot) no puc més que felicitar-me, i ja em perdonareu l’egocentrisme de la cosa, i agrair-vos la inestimable col·laboració per fer-ho possible, real i meravellosament engrescador.

%d bloggers like this: