IN FERNEM LAND

EL RESUM ANUAL 2015 d’IFL


Aquí teniu el resum anual de l’activitat a In Fernem Land, una gentilesa de wordpress que vull compartir amb tots vosaltres, alhora que vull agrair sobretot a Josep Olivé, Alex, Leonor, Joan i Xavier C que encapçalin per aquest ordre el rànquing dels comentaristes, sense vosaltres res seria igual.

Enllaç: See the #fireworks I created by blogging on #WordPressDotCom. My 2015 annual report.

Com sempre gràcies a tots per fer possible aquest in crescendo que des de març de 2007 no para de donar-me una feinada de por i tantes satisfaccions.

Una mica més tard l’apunt que pertocava, és a dir, la darrera representació de la temporada 2015/2016 de la Lucia di Lammermoor, amb el cast alternatiu (Moreno, Jordi).

 

Un comentari

  1. OLYMPIA

    Enhorabona, Joaquim! Cap sorpresa constatar el teu èxit i que duri.
    Sento no figurar entre els cinc primers comentaristes i és que no sempre tinc coses a dir. De totes formes t’he fet la visita diària com si fossis el santíssim.

    M'agrada

  2. Angel Moreno

    Enhorabuena Joaquim y muchísimas gracias por todo el tiempo y trabajo que nos dedicas y lo mucho que aprendemos y disfrutamos en IFL. Un abrazo y los mejores deseos para tí y tu familia en el nuevo año.

    M'agrada

  3. Leonor

    ¡Enhorabuena, Joaquim!
    Si que debo charlar…Lo que sé decir es que lamento no tener más tiempo para leer y comentar más y mejor al nivel de este tu hogar, el de los infernems
    ¡Gracias por todo! ¡Muchos besos a ti y a los infernems, a quienes os mando mis mejores deseos en estos días!
    ¡Gracias a todos¡ ¡Gracias, Joaquim! 🙂

    M'agrada

  4. Eduardo

    Joaquim, este reporte muestra bien claro que tu trabajo, es magnífico. Compartes, enseñas y nos das a diario, la certeza de que eres un excelente comunicador. Quienes tenemos el hábito de leerte a diario (muchas veces, más de una vez), gracias!!! Mis felicitaciones a los “top 5”, por sus comentarios y constancia. Vaya para todos ustedes y al resto de los integrantes del IFL, mis más sinceros deseos, de un año 2016, lleno de PAZ!!!! El resto viene solo…. Desde las antípodas
    Eduardo

    M'agrada

  5. Josep Olivé

    És un gran al.licient diari poder participar en aquest espai d’actualitat musical independent, rigorós, competent i abundant, i poder compartir, amb d’altres col.legues d’IFL, una passió vital com és, per a mi, la música. Gràcies!

    M'agrada

  6. duran

    Amic Joaquim, desde que lleigeixo al teu bloc, paso ratos verdederament mol entretinguts, pero lo que realment m’anima a entrari, es la gran capaçitat que tens per fer-me sentir mol ben documentat envers l’opera, que com tu saps m’agrada mol i que tan poc domino. Moltes grasies pels teus comentaris i ¡anim i ensevant!. FeliÇ 2016

    M'agrada

  7. joaquim

    Felicitats ! i gràcies per tot el temps que ens dediques amb la consequent feinada.
    Culturalment enriquidor, per poder compartir i opinar amb tots els companys de IFL. Un plaer.
    A tots desitjo lo millor per l’any 2016 !
    Salut i, sempre, bona MUSICA.

    M'agrada

    • És fàcil, dóna molta feina però quan fas el que t’agrada no suposa cap esforç, al menys de manera conscient.
      Bon Any Olga, haver-te retrobat a IFL ha significat una de les coses bones d’aquest 2015 per oblidar

      M'agrada

Deixa un comentari