IN FERNEM LAND

CATALUNYA 3 D’OCTUBRE DE 2017: ATURADA GENERAL


IFL dona suport a l’aturada general en protesta per la brutal violència de la policia i cossos de seguretat de l’Estat contra ciutadans pacífics, durant la jornada electoral de diumenge passat, quan la ciutadania de Catalunya va ser convocada pel seu Parlament a expressar-se lliurament davant d’una qüestió cabdal pel seu futur.

Per aquest motiu i en defensa de la llibertat d’expressió i solidaritzant-me amb els quasi 900 ferits per defensar els col·legis electorals i les urnes, durant tot el dia d’avui no hi haurà cap mena d’activitat al blog, ni hi haurà apunt, ni faré cap comentari.

INFORMACIÓ IMPORTANT I ADDICIONAL:

L’apunt del diumenge ha motivat una baixa de subscripció a IFL, res a dir, ara bé la baixa de subscripció és testimonial perquè l’única diferència entre un subscriptor i un que no ho és,  és que els subscriptors reben per e-mail cada nova publicació i els que no ho són, no, però pel que fa als continguts de tota mena en tots els apunts, són exactament els mateixos, igualment disponibles per a uns i altres. 

Ara bé si el contingut dels apunts del dia 1 i també el d’avui, neguitegen a algú i això és motiu per donar-vos de baixa del blog, no em demaneu que ho faci jo perquè no ho puc fer, els que ho desitgin només cal que demanin donar-se de baixa en l’enllaç que trobareu en el e-mail que rebeu cada dia.

 

A %d bloguers els agrada això: