IN FERNEM LAND

5 comments

 1. Coloreada para nada, era en Technicolor y efectivamente es la de Gary Grant y Alexis Smith, dirigida por Michael Curtiz (1946). Biopic falseado hasta límites insospechados. Hemos tenido que esperar hasta el 2004 con De-Lovely para saber de que iba la biografía de Cole Porter.

  M'agrada

 2. Mei

  Això sí que s’agraeix en aquest plujós dia barceloní, els guiris quedaran ben servits amb aquest clima pasqual…

  Posaràs a en Luis Mariano o serà tot techniclor total?

  M'agrada

 3. ximo

  Mei, aquesta nitjanit nova entrega de setmana santa, dimecres. Cada dia diferent, però sempre un top of the tops. El Mariano no està previst, però el technicolor d’ahir era TOTAL, potser avui el tecnhnicolor serà virtual, però brillantíssim.

  M'agrada

 4. colbran

  Sempre he dit que la versió de Carlos Ramírez, junt amb la de Tony Martin, Ella Fitzgerald y el Artie Shaw al clarinet son les millors que mai he sentit y la pitjor la de la burra de la Sherill Crow(o com es digui)en “De-lovely”.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: