IN FERNEM LAND

NOTES ON A SCANDAL


Ens trobem davant un duel interpretatiu incommensurable d’altíssim nivell, què tan sols la Hellen Mirren, amb la seva interpretació a The Queen,  els va prendre a totes dues un Oscar® que totes tres mereixien. No acabo d’entendre com la Blanchett no estava nominada a la millor actriu principal, aquest rol no és d’actriu de repartiment

Són tan bones que diuen molt quan no parlen. Les mirades de la Dench són antològiques i la Blanchett, tenint el monstre sagrat que te al davant, no s’arronsa, ans el contrari es creix d’una manera contundent i sense parlar. Amb la cara que fa quan truca a casa seva, tot esperant que el marit obri la porta, és guanya el dificilíssim repte que el guió li demana. La pel·lícula, al meu entendre, no està a l’alçada d’aquestes interpretacions i queda una mica forçada. Hi han algunes coses de guió que no m’acaben de fer el pes i potser passa massa de puntetes, per alguns temes espinosos. Tot i així extraordinària pel·lícula.

Què bitxa pot ser una bitxa, quan és molt bitxa.

4 comments

 1. Mei

  Què podem dir de la Blanchett…? Que no entenc com la Paltrow li va passar la mà per la cara guanynant l’Oscar el 1998 amb Shakespeare in Love en lloc d’ella amb la seva interpretació d’Isabel I a Elizabeth….

  Casualment totes dues acompanyades per Joseph Fiennes…

  M'agrada

 2. Mei, són bones les dues. La Paltrow potser per Shakespeare in Love no es mereixia l’Oscar, estem d’acord, però desprès ha demostrat amb escreix, que és una gran actriu. Ara que la Blanchett en aquesta pel·lícula, i tenint com a “contrincant” a la Dench, és inoblidable.

  M'agrada

 3. No hace falta que hables catalán, nos entendemos perfectamente así. A pesar de que insisten e insisten en querer crisparnos.
  Lo de la Blanchett está por encima del bién y del mal y en esta película se sale de los límites. Y es que enfrentarse a la Dench y salir del combate sin rasguño alguno, tiene mucho mérito.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: