IN FERNEM LAND

FRANCK FERRARI SUBSTITUEIX A THOMAS HAMPSON


Finalment s’ha confirmat oficialment la cancel·lació de Thomas Hampson en les funcions concertants de la Thaïs d’aquesta setmana (5 i 8 de juliol).

El substitut és l’excel·lent baríton francès (Niça) Franck Ferrari, al qual vaig tenir el gust de veure el febrer passat fent els quatre malvats dels Contes d’Hofman a La Bastille, amb resultats brillants.

La veu de Ferrari és la d’un veritable baríton, amb això hi sortim guanyant. Veurem si aprofita l’ocasió del seu debut al Liceu amb aquest esdeveniment musical, tot i què a priori, encara no te el reconeixement mundial per substituir a un cantant de la categoria de Thomas Hampson.

Sort!!!

Us deixo dos fragments de La Bohème de Puccini. El duet del tercer acte entre Mimí (Angela Gheorghiu) i Marcello (Franck Ferrari) i el d’aquest amb  Rodolfo (Roberto Alagna). La representació es va fer a Orange el 2 d’agost de 2005. 


MÉS INFORMACIÓ A S’APROPA LA THAÏS

Més informació a Thaïs, debut de Renée Fleming al Liceu

2 comments

  1. Colbran

    Esteu ben tranquils que el Ferrari us agradarà i molt. Com diu el Ximo, aquest es un autèntic baríton que es el que fa falta a la “Thaïs” i no un tenor curt, encara que sigui un grandíssim cantant (el seu recital de lied al Liceu, va posar a Hampson on li correspon, és a dir en el Walhalla dels grans cantants de cançons).

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: