IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE DESEMBRE: la mitja taronja


mitja-taronja

Amb aquest concurs acabem la sèrie d’aquest any 2008, caracteritzada pel “martiri” que ha suposat per a la majoria de vosaltres participar-hi i per la dificultat que heu denunciat en la majoria dels concursos proposats.

En aquesta darrera edició heu d’aparellar 20 personatges prou coneguts, espero, del món de l’òpera i de la música. És a dir, buscar les mitges taronges (algunes no van perdurar).

És prou fàcil, cadascun d’ells es presenta amb un número. Les respostes correctes seran aquelles que diguin el número del personatge, amb el seu nom i amb qui cal aparellar-lo, número i nom també.

La resposta s’haurà d’enviar abans de les 23:59:59 del dia 02.01.2009. El dissabte 3 publicaré la resposta i el diumenge 4 de gener intentaré donar el primer premi del any.

En cas d’empat entre varies de les respostes, valdrà si algú identifica la música que acompanya les imatges i si encara continua l’empat, si algú identifica l’autor i si tot i així persisteix l’empat, qui és l’actriu que recita el magnífic text i si tot i així hi ha empat, el premi serà per a tots aquells que hagin guanyat, que ben merescut que ho tindran.

Aconsello que si teniu identificat algun dels personatges, aneu a cercar a google o a la viquipèdia que us diu d’ells o d’elles, podreu trobar informació valuosa i fins i tot alguna foto decisiva.

Per la música, busqueu els clàssics o més ben dit “el clàssic” per excel•lència i les versions cinematogràfiques que se’n hagin fet

Sort infernemlandaires !.

Com sempre, les respostes al meu correu ximowb@gmail.com

One comment

  1. 29/12/2008: Colbran,Titus, Teresa, Toni, Maria Teresa i Josep, ja han enviat la seva resposta
    30/12/2008: Marga ha enviat la seva resposta
    31/12/2008: Kenderina i Tosca han enviat la seva resposta.
    02/01/2009: com acistuma a ser habitual, l’Assurha tancat els enviaments.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: