IN FERNEM LAND

STOP


600px-stop_sign_mutcdsvg

No us estranyeu si ahir no va sortir cap post i avui tampoc.

Estic cansat.

Espero recuperar-me aviat.

Temes per editar no me’n falten, en tinc un munt i malauradament la noticia de la mort de Maurice Jarre, m’ha agafat en hores baixes. Ja li dedicaré el post que es mereix.

Serà una brevíssima pausa i el concurs no se’n veurà afectat. Encara teniu tot el dia d’avui per provar  d’esbrinar qui hi ha darrera dels bocins.

Un comentari

  1. Estimat Joaquim,
    No crec que t’hagis d’excusar si un dia, dos o deu no escrius un post. El escriure’ls com els llegir-te’ls ja de ser un plaer i no una tortura que ens produeixi estres. Els teus posts son els més ‘currats’ de tota la web, això ja ho tens al teu palmarès i mentrestant tu reposes, els lectors ja ens distreure’m amb altres frivolitats. Fins aviat i no t’amoinis.

    M'agrada

  2. maria teresa

    Et dic el mateix que en Julianen, i m’imagino aue serà allò que tothom et dirà, descansa, que aixó ha de soposar un plaer i no un càstig. De càrregues ja ens en porta el día a a día, només faltaría que a sobre ens en busquessim de noves nosaltres mateixos. Que et milloris!!!!

    M'agrada

  3. Josefina

    Estigues tranquil Joaquim… sempre t´esperem però tu pren-te el temps que faci falta, i serena l´ànima. T´ho desitjo tant que ben segur que t´arribarà el meu pensament ple de música relaxant…

    M'agrada

  4. Isolda

    M’adhereixo a tot lo dit. L’estrès no és amic de ningú i molt menys a la teva edat, el primer i més important és la teva salut. Cuida’t, et necessitem, però pren-t’ho en calma. Pel que vulguis aquí estem els teus amics infernemlandaires.
    “Petonets”

    M'agrada

  5. No tens cap obligació d’escriure un post cada dia. Fes-ho quan et vinga bé, que tots sabrem esperar-te. Ara cuida’t i relaxa’t fins que et vinguen les ganes d’escriure de nou, que coneixent-te sera d’ací a no res, però no escrigues per obligació sinò per plaer.

    M'agrada

  6. josep

    Joaquim,
    Agafat les coses amb una mica de calma i no et preocupis, saps que sempre estarem aquí esperant els teus comentaris i opinions encara que siguin setmanals, quinzenals o mensuals. Una forta abraçada.

    M'agrada

  7. assai

    Espero que este stop te sirva para descansar y relajarte. Esto es es una parada técnica para repostar fuerzas, sólo eso.

    Tómate el tiempo que necesites, no te preocupes, los habitantes de in fernem land te estarán esperando siempre a que vuelvas porque eres único e insustituible.

    Un abrazo grande!

    M'agrada

  8. Joaquim!!! Si es que el ritmo que llevas es de maratón, cada día un post largo de temas diferentes, con cortes musicales, montajes de vídeo, etc etc. Porque dejes unos días entre post y post no pasa nada, y además la primavera es buena para descansar y tomarse un cafetillo al solete en la rambla 🙂

    Petons y a relajarse!!!

    M'agrada

  9. kundry

    ¡Qué fuerza para escribir todos los días y preparar fotos, música, respuestas!
    Tampoco te creas imprescindible, el día que no estés, simplemente te esperamos y no pasa nada.

    M'agrada

  10. Galvany

    En principio si te dijo la verdad me extraño no ver el articulo del día, pero comprendo que hacerlo es muy agotador.
    Es necesario recuperar estados de animo y relajarte todo lo que puedas. Sabes que estamos a tu disposición.
    Animos !!!

    M'agrada

  11. Ferran - Un que passava

    Au, Joaquim, a descansar i cuidar-se. Després de tant de temps escrivint una entrada cada dia, només faltaria que no et poguessis agafar uns dies de descans, i ni cal que demanis disculpes.

    M'agrada

  12. Hay vida fuera del blog, Joaquim, de verdad. Relájate un poco. Todos te echaremos de menos, pero preferimos verte por aquí relajado y en plena forma que por obligación. Esto se hace por placer y si no no se hace.
    Tómate un descanso que te guardamos mientras el reclinatori.
    Un abrazo y ánimo

    M'agrada

  13. Olave

    Joaquim haz una cura de descanso como más te convenga. Relájate unos días o unas semanas, que con lo que hay colgado en el blog tenemos mucho para leer y para volver a leer días y días. La salud es lo primero de todo y debemos cuidarla (decía un tío mío: “si quieres llegar a viejo, haz vida de viejo…”).
    Hasta pronto.
    ¡A te la buona Pasqua! (al contrario de la invectiva que le lanza Santuzza a Turidu).
    Un abrazo.

    M'agrada

  14. anna

    No m’estranya que estiguis cansat perque no pares mai. Has d’agafar-t’ho amb una mica més de calma que volem gaudir de la teva saviesa molt de temps. `Recupera’t ben aviat perque quan arribi realment la primavera puguis disfrutarr de totes les coses maques que ens porta.

    M'agrada

  15. Un abrazo!! Descansa, relaja, disfruta un poco del sol y de la primavera, son tiempos de respirar un poco de aire fresco 🙂 Cuidate mucho y recuperate! Besos!! Y no te preocupes por nosotros, que lectura tenemos para largos ratos, lleva contigo nuestros mejores pensamientos 🙂 Muacks!

    M'agrada

  16. Golaud

    Si alguien se merece un descanso eres tú, has trabadajado cada día para traernos lo mejor. No pasa nada por hacer un alto en el camino, has hecho muchos kilómetros de un gran viaje, y hay que reponer fuerzas para seguir con esta hermosa andadura, al ritmo que puedas. Te esperamos con la tranquilidad y la paciencia de saber que volverás. Un abrazo.

    M'agrada

  17. Estimats Infernemlandaires:

    Caldrà que puntualitzi algunes coses importants.
    Primer us agraeixo un cop més, les mostres d’estima que em doneu. La veritat és que van molt bé, sobretot quan la cosa no acaba de rotllar.

    Estic cansat, si, però el més trist és que molts dels boníssims consells que em doneu, no podré fer-los tot i deixar l’estimat blog.

    El problema és la feina. Estic cansat de lluitar cada dia com si mi anés la vida.
    Són moltes hores a l’oficina, lluitant amb els bancs que tothom ajuda i ells no ajuden a ningú, lluitant per participar a tirar endavant una empresa i lluitant per no perdre-la. Són moltes hores de tensió i quan arribo a casa el blog és l’alliberament de tantes preocupacions, esforç i angoixa.

    Poder explicar-vos coses, les coses que m’agraden, em fa feliç, molt feliç. És una feina agraïda, que em fa gaudir i a vegades em consta que també a vosaltres. El problema és que arribo a casa esgotat i seure davant de la pantalla amb el cansament i la tensió acumulada, passa factura.
    No puc deixar de treballar i en canvi haig de deixar de fer allò que m’agrada, trist oi?.

    La cosa encara és més complicada, però ara no us vull atabalar.

    Quan tingui cinc minuts per a mi, no tingueu cap dubte que sortiré a gaudir de la primavera que ens espera, dels amics i les persones que m’estimo i m’estimen, i que tant faig patir.

    Tinc molt clar quines són les prioritats i també tinc clar que el blog és l’eina perfecte per dir el que penso i sobretot parlar del que més m’agrada.

    El post diari, ja ho he dit moltes vegades no és una obligació auto imposada, és una necessitat de parlar-me, de parlar-vos de les coses que m’estimulen. És la manera que tinc d’entrar a casa vostre i saludar-vos, amb targes de presentació per tal de que m’obriu la porta.

    No puc ser erudit, no tinc prous coneixements per ser-ho, però si els tingués, estic segur que tampoc voldria fer posts enciclopèdics, hi ha altres llocs i altres blogs molt més seriosos que aquest.

    M’agrada fer el blog d’aquesta manera, molt més visceral, criticable si voleu, però sempre sincera i directa, amb una dosi de sentiments aflorant en cada post. Al menys aquesta és la intenció.

    Si no puc editar cada dia, no ho faré, però heu de saber que no és pas el blog el que m’esgota.

    Gràcies altre cop per les mostres de suport, públiques i privades. Avui, malgrat que el dia ha estat, un cop més, difícil, he tingut la recompensa de sentir-vos a prop.

    Molts petons i abraçades

    M'agrada

  18. Jo també estic al teu costat, Joaquim, a la distància justa perquè quan arribi la nit entornis les parpelles i sentis que tens pau, que, al menys, durant aquella estona, tens pau, amic.
    Una abraçada afectuosa!

    M'agrada

  19. Luis

    Et desitjo de tot cor, que et recuperis i tornis a estar en forma. Si per aixo cal que demani als déus que ajudin als bancs, ho faré. No sé si s’ho mereixen però com a mínim aconseguiriem que molts ciutadans honrats i treballadors no es tinguin de barrallar amb ells. I així milloraria la perspectiva. I així et podries dedicar al teu magnífic blog amb la serenor i el magnífic esperit a que ens tens acostumats.
    Recepta: una temporada de desconnexió.
    Una abraçada
    Luis

    M'agrada

  20. Emilio-Bcn

    Animo, Joaquim
    Hemos de recordar todos/as que sólo tenemos una vida, disfrutemos de ella cada segundo.
    Los problemas están y estarán siempre a la vuelta de la esquina, pero recordemos las personas, animales o cosas que nos hacen vibrar y elevarnos hasta lo más alto.
    Tenemos todos un placer común… la música yyyyyyyy
    Jonas Kaufmann…. Que creiais que me había olvidado????.
    Un besote.

    M'agrada

  21. bocachete

    I tant que sí… Ara és bon moment perquè descansis, amb la Setmana Santa. De tota manera, és anar seguint el teu ritme i ja està. Suposo que tant tu com nosaltres ens hem acostumat a la periodicitat diària, però, noi, hi ha més coses en joc.

    Ves fent via al ritme que et vagis marcant tu mateix. Els teus lectors ens hi adaptarem, només faltaria. Descansa aquests dies, que el ritme de les passions i les processons aplicat a l’estrès deu ser d’allò més saludable.

    M'agrada

Deixa un comentari