IN FERNEM LAND

CITA A L’AUDITORI


violiAmics, us recordo, a tots aquells que no ho tingueu present, que aquest cap de setmana Eiji Oue es torna a posar davant de l’OBC per dirigir una tanda de concerts que tot fa preveure que esdevindran un èxit.

El programa és important, amb una primera part amb l’impressionant concert per a violí de Brahms, interpretat pel violinista alemany Christian Tetzlaff i a la segona part una obra d’aquelles que Oue pot fer saltar els ploms del Auditori, Així parlà Zarathustra, el poema simfònic de Richard Strauss.

Christian Tetzalff © Photo: alexandra-vosding.de

Christian Tetzalff © Photo: alexandra-vosding.de

Sembla ser, com comenta l’amic Francesc en el post d’ahir, que l’Avui ja dona per fet que Víctor Pablo Pérez serà el proper director de l’OBC. També és cert que Joan Oller, Director General del Auditori, va fer unes declaracions en el mateix diari, fa dos diumenges, on deia que el mestre Oue era molt estimat i que l’orquestra estava en un bon moment, que aquest tema no era del tot prioritari, tot i que se’n parlaria properament. Eiji Oue encara serà director la propera temporada. Això em va tranquil•litzar i la previsible marxa del gerent, el Sr. Alfaya, ja comentada al blog, semblava que podia donar una certa tranquil•litat en aquest tema que tant ens ha fet parlar a In Fernem Land.

Jo m’estimo més concentrar les meves escasses anèrgies, en aquests dies tan atrafegats, seguint els consells del amic Barbebleue i gaudir de la bona música, la millor teràpia, sense cap mena de dubte.

Espero molt d’aquest concert. Ja imagino que hi haurà els de sempre esmolant les eines, però hem d’estar tranquils, la premsa segurament no se’n farà ressò, seguint la darrera moda a casa nostre, per tant recomano que tothom vagi a l’Auditori a comprovar in situ, que el mestre Oue és el director que pot portar a l’OBC al nivell que desitgem. Hi ha molts bons directors, fins i tot, ni ha d’extraordinaris, però si trepitgem de peus a terra, ens adonarem avui per avui, un bon director i estimat, és molt millor. És clar que Víctor Pablo Pérez, que tant em va agradar abans d’ahir, podria fer-ho bé, i molts, molts d’altres també. Qui ho dubte això?, però quantes vegades heu vist durant tant temps, un entusiasme col•lectiu com el que es produeix en els concerts del mestre Oue. CARPE DIEM i quan el mestre hagi fet la seva feina, serà hora de mirar més amunt, molt més amunt, perquè no?

En parlem en els propers dies i espero que tots amb els deures fets, és a dir, havent anat a l’Auditori i parlant a favor o en contra, però amb coneixement de causa.

Bon cap de setmana!

Ai! m’oblidava dir-vos que els musics de l’OBC i el seu blog han tornat a activar-se, premeu aquí.

3 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: