IN FERNEM LAND

IN FERNEM LAND HA DE MILLORAR


log_premis_bloc

Amics infernemlandaires, el blog no ha estat escollit com a finalista en els premis Blocs Catalunya, en la secció de cultura.

Desconec encara els vots aconseguits, però si que es coneixen els blocs finalistes, que són:

Blocs de cultura

Cal felicitar-los, és clar i a partir d’ara posar-me les piles per tal de que en la tercera edició dels Blocs Catalunya, els faci la competència i pugui passar a finalista.

A tots els que em vareu votar, moltes gràcies, vosaltres sou els que m’esperoneu amillorar.

En l’apartat blocs personals, m’ha fet il·lusió veure que el bloc d’en Ferran, In varietate concordia, és un dels blocs finalistes. Felicitats Ferran!.

Més informació a PREMIS BLOCS CATALUNYA

34 comments

 1. Moltes gràcies pel teu comentari, de debò 🙂
  Pel que fa a In fernem Land, no hi ha dubte que si no és abans, serà després; les lliçons de música (i les seves circumstàncies) que ens ofereixes en cada post bé mereixen un reconeixement. 2010 serà l’any d’In fernem Land!

  M'agrada

 2. INJUSTICIA!
  Trenco el meu propòsit de no escriure als blocs per dir-te que m’he pres la feina de entrar a cada un dels blocs seleccionats i no volent ferir a cap persona de les esmentades et dic que nomes he trobat tres blocs que et podien fer una mica d’ombra els altres són infinitament inferiors als teus.
  Conclusions: potser el nom del bloc no es gaire català, potser els escrits són a vegades políticament incorrectes, potser el jurat es sord de les dues orelles, potser el mon que tu retrates és d’un nivell excessiu per aquestes animes de canti, podria afegir cinquanta ‘potsers’ més a la llista.
  Saps perfectament, perquè ets molt sensible a tot el que t’envolta, que el teu bloc es de lo milloret que es fa en tot el mon.

  M'agrada

 3. joanela

  No se Joaquim, pero ¿no será que la ópera es aun muy minoritaria?. No conozco ninguno de los blogs finalistas -ahora aprovecharé para hacerlo -y por lo tanto no puedo juzgar, , pero no se me ocurre en que podría mejorar mas tu blog, que es excelente y variado y conste que no es para darte “coba”.Yo no te vote porque no me enteré del asunto y como yo habrá mucha gente.Te mando un saludo.

  M'agrada

 4. Emilio-Bcn

  Tambien yo me he molestado en ver esos blogs, y hay de todo como en botica…..
  El tuyo, Joaquim, es de lo mejorcito, y sobre todo libre.
  También pienso como Joanela, que la ópera es minoritaria, y añadiría que la cultura y el librepensamiento también son minoritarios.
  Pero no cambies, no cambiemos, no cambieis (parece la canción de una friki…..)
  Para mí tu blog, es mi pequeño -espacio- diario-necesario, para aprender, saber y a veces toscamente opinar, de una de mis pasiones que es la ópera…
  .y no me olvido de mi Jonás… que e lo ma grande der mundo
  Besos a todos/as.

  Endavant, Joaquim

  M'agrada

 5. Isolda

  Joaquim jo et felicito pel teu bloc, considero que és molt superior als guanyadors d’enguany.
  Millorar-ho és difícil, obviament qui ha de fer-ho és el jurat.
  Els resultats d’aquest concurs el puc entendre, si el jurat té poc a veure amb la votació, o sia més aviat valoren la quantitat de vots rebuts, per tant depèn si són molts o pocs els què veuen el teu bloc i la quantitat d’amics. Si és així, per mi és un sistema poc vàlid, i crec haurien de esmenar-ho.

  M'agrada

 6. Joaquim, cal recordar que per arribar a finalista calia comptar amb els vots dels lectors i que se’n podia emetre un cada 24 hores. Per tant, per estar entre els nominats el que calia era una xarxa d’amics extensa, conxorxada i PERSISTENT. Aquí la qualitat no hi té res a veure i això ja se sabia des del primer moment.

  En el fons, tu mateix saps que el teu bloc és molt bo, que està molt treballat i que has aplegat una penya molt nombrosa, heterogènea i fidel. Quin millor premi vols?

  M'agrada

  • Gràcies amics. Em sembla que l’allau ha estat molt clar, però ara m’agradaria sobre el seu comentari, argumentar:
   Joaquim, cal recordar que per arribar a finalista calia comptar amb els vots dels lectors
   Exacte, per això mateix crec que el blog ha de millorar, cosa que per altre part em sembla necessària, doncs estic segur que sempre parlant de mateix, la parròquia acaba marxant, tret del fidels fidelíssims de missa de vuit, però m’agradaria captar l’interès de la més quantitat d’infernemlanadaires possibles (ara en tinc molts, però calia que tots votessin i no ha estat suficient). Per altre part millorar en tot, ha de ser una constant en la vida. Morir d’èxit no m’agrada i creure’m el millor tampoc.
   Jo també visito molts blogs (no els finalistes del apartat cultura, precissament) hi han blogs preciossos i de gran interés. Em queda molt, per sort.
   i que se’n podia emetre un cada 24 hores, Per tant, per estar entre els nominats el que calia era una xarxa d’amics extensa, conxorxada i PERSISTENT
   Això si que no ho sabia, de cap de les maneres i em sembla pervers. Si això és així i no ho solucionen en la propera edició, jo no em presentaré. És absurd demanar a la fidel parròquia infernemlandaire que cada dia recordin de votar-me. Una cosa és voler fer trempar l’ego, l’altre és martiritzar-vos. Quasi seria millor que la tria fos a l’inrevés, ells trien i al final és la gent que la vota.
   A part, alguns em vareu escriure, dient-me que em volíeu votar tot utilitzant el correu electrònic del hotmail i no és podia. Vaig escriure a una adreça dels Premis Blocs Catalunya i encara és l’hora que m’hagin de contestar.
   En el fons, tu mateix saps que el teu bloc és molt bo, que està molt treballat i que has aplegat una penya molt nombrosa, heterogènia i fidel. Quin millor premi vols?
   Crec que In Fernem Land és un bon blog, de no creure-ho, no seguiria. Vosaltres m’ho recordeu sovint, us crec i us ho agraeixo. Que està molt treballat us ho asseguro, i deixo moltes hores (masses) i que he aplegat una penya gegantina, també és cert. Els blocs acostumen a tenir una clientela fixe i aquest també, però després hi ha un constant degoteig de visites anònimes provinents de tot el món, que m’encurioseixen i alhora em fan una certa basarda.
   Què més vull?, potser teniu raó, no hi ha millor premi que a hores d’ara tenir 518.949 visites, 8.901 comentaris, comptant l’últim de la Silvia. Però tenia l’oportunitat de presentar-me a un concurs on precisament els vots dels visitants eren la base per accedir a la tria final, que aquesta estava convençut que no assoliria mai.
   No ha estat així, què li farem, ara això si, In Fernem Land ha de millorar. I tant que ho ha de fer, no em feu ensenyar les vergonyes que jo hi veig, però que sóc conscient que hi són.
   Permeteu-me una cosa pel amic Julianen, m’honora i t’agraeixo que hagis trencat el teu celibat de comentarista blocaire, però creu-me que et trobo a faltar, tot i que t’intueixo,

   Gràcies a tots per ser-hi, un petó i a disposar

   M'agrada

 7. maria teresa

  Soc poc competitiva, ho avanço…pero per mi el que val es si disfrutes fent una cosa…es el millor premi, i si tens personetes que ho segueixen i disfruten com tu…que mes vols?? Endavant!!

  M'agrada

 8. Joaquim,
  Poca cosa faria In fernem Land a la llista que dones i que he repassat amb bons ulls. Hi ha, naturalment, algun blog interessant i algun altra que no s’enten que hi sigui. La música i l’òpera en concret semblen brillar per absents i està clar que el que agrada-no entraré en detalls-és d’un altra pal.
  Jo no et diré que el teu blog és el millor. Quasi cada dia hi entro i, com jo, molts. Tu saps que aquest és el premi si és que en necessites un.
  Bon cap de setmana.

  M'agrada

 9. colbran

  Yo creo que tu premio o reconocimiento está en esas casi 520.000 veces que te han visitado y en esos casi 9.000 comentarios publicados, aparte de los que hayas recibido en privado; el resto es todo muy relativo.

  El blog es mejorable, como todo, pero yo no creo que para mejorarlo tengas que hacer una carrera para ver quién llega primero y mejor porque entonces en lugar de un espacio de entretenimiento puede convertirse en una fuente de ansiedad.

  Yo visito pocos blogs, no me sobra el tiempo (incluso
  muchas veces me falta), pero de los que he visitado es en el que veo más variedad, información, opinión, buen criterio e interés por poner a disposición de cualquier posible lector, de cualquier posible parte del mundo, parcelas culturales muchas veces poco frecuentadas, ya que ni los periódicos, ni las revistas, ni muchos medios de comunicación las tienen en consideración.

  Sigue adelante, mientras lo creas conveniente y confía más en tus visitantes que en los otorgadores de menciones o trofeos.

  En todo, lo bueno no es ganar si no participar.

  M'agrada

 10. Branca

  No et preocupis Joaquim, pensa si no és millor premi tenir a persones com jo, que amb un nivell operístic encara molt baixet, m’he convertit en una addicta al teu blog. Un blog d’un nivell exigent, però que amb la teva feina i generositat ens endinses de la mà en aquest món de l’òpera.
  De vegades resto muda i a l’ombra doncs no sé que dir o no tinc res a dir d’un determinat tema perquè no en sabia res. Però de tant en tant em sento fèliç de poder dir la meva opinió.
  I encara que no sigui del món de l’òpera el teu blog toqui el tema que toqui és com un pou de sabiduria i molt engrescador.
  Per la Branca és el millor blog. Salutacions

  M'agrada

 11. assai

  Joaquim, quisiera puntualizar varias cosas;

  El de que no hayas ganado no te puede hacer cambiar de perspectiva y pensar que algo no funciona o que está mal, y mucho menos producir un horror vacui por no tener los suficientes adeptos. El sentido de “mejorar” deberías de entenderlo como el perfeccionamiento al que toda labor humana aspira pero “in fernem land” es un éxito, por si mismo, sin necesidad de premios

  La ópera es minoritaría, y no puedes aspirar a ser un fenómeno de masas como esos horrendos programas de cotilleo, porque entonces esto no sería in fernem land, sería otra cosa; Por lo tanto abandona ese ánimo populista que te ha sobrevenido a “la derrota”, por el bien de todos

  Entrando en materia, respecto a la estructura de los premios “Blocs Cataluña” me parece un despropósito ¿Por qué no hay más categorías? ¿Por qué no una opción, o un apartado exclusivamente dedicado a la ópera? Eso fue lo primero que me sorprendió. Intentar ganar en la categoría “cultura” con un blog dedicado casi en exclusiva a la ópera me parecía un imposible, como así ha sido. La pregunta perversa que se me ocurre es ¿Qué es la cultura para los patrocinadoras? Viendo la estructura del concurso debe de ser lo más parecido a un cajón de sastre..

  Las reglas del concurso son un gallofa o un gallifante -con perdón- ¿Cuantos han votado que son la misma persona? ¿Funcionaba por número de emails, no? Y lo más divertido; si no había ningun aliciente económico por qué ese ánimo condensador “cultura”…qué curioso

  No sé quién ha dicho lo de la “contaminación política” Me ha hecho gracia, a mi me da que va a ser díficil en un país como el nuestro con unos dirigentes de un nivel cultural tan ínfimo. Lo más normal es que pase como en este concurso; que no sepan cómo hacerlo, que se les vaya de las manos, que esté mal estructurado, sin reglas claras, que permita el fraude….una chapuza como casi todo en nuestros días.

  ¿Qué buscas Joaquim ,o mejor qué esperas ganando un concurso? ¿Qué de más te da ganar un concurso? ¿No lo has conseguido ya?
  Con tu esfuerzo has creado “un pais de tierras lejanas” donde expresas tus ideas en libertad y donde acude gente interesante inteligente … y además tienes más de 500.000 visitas ¿No es esa una cifra elevadísima para un blog de ópera?

  Mi padre decía una frase que a mi me ha ido haciendo más gracia conforme cumplía años; “Temo a las multitudes aunque sean de obispos” Pues eso, no es mejor ser un minoritario de “500.000” visitas. En síntesis, no es más interesante captar a ese diez por ciento de cabezas que piensan que aventurarte en buscar más adeptos en el noventa por ciento que embisten.

  ¿Qué gana uno con un concurso? ¿El reconocimiento público? Que un “honorable” que puede que lo único que haya escuchado en su vida de ópera haya sido “il divo” -o cómo rayos se llamen esos tres que berreaban- te de una palmadita en la espalda y te diga; “estamos potenciando la cultura….” o alguna otra de esas memeces al uso.

  No escribo más porque esto se va a convertir en un post

  Enhorabuena Joaquim, por in fermen land, pero tambien por tu inteligencia y amabilidad y por la generosidad con que nos regalas a diario tu tiempo de sueño. Todo es mejorable, pero “in fernem land” ya está dentro de la excelencia.

  M'agrada

 12. Tosca

  Me pasa como a María Teresa: no soy competitiva y como ella y Colbran opino que tu premio está en las visitas, los comentarios y la amistad que recibes a diario.
  ¿Mejorar In Fernem Land? Yo no veo en que francamente, pero, seguro que tu ya tienes alguna idea rondándote la cabeza, pues adelante con ella! Es tu casa y como tal, es lógico que quieras mejorarla, mantenerla al día y cada vez más confortable y atractiva. Mientras tengas ganas, ilusión y tiempo, adelante con ello.
  Por otra parte, cualquier lista de cualquier cosa es siempre incompleta. ¿El mejor blog? ¿En base a qué? ¿Para quién? ¿Existe el mejor en algo? ¿El mejor Tenor, la mejor ópera, el mejor libro, la mejor película…? No creo en las listas, en ninguna, en ningún ranking, y menos en aquellos que tienen un sistema de votación que permite el voto de las mismas personas cada 24. Si es así, no tiene ninguna validez, no es más que otra gran mentira.

  M'agrada

 13. assai

  Perdonad, pero siempre me ocurre como en las “siete y media” o me paso – como es el caso de hoy- o me quedo corta y no escribo que suelen ser los más de los días.

  Joaquim, si tu blog lo lee alguien de “la administración catalana” quisiera decirles que es una pena que un concurso tan mal estructurado, con unas reglas tan poco precisas, con un sistema de votación tan poco fiable se llame ” Blocs Cataluña” Pienso que tenéis la suficiente gente formada e inteligente como para hacerlo perfectamente bien. Las bases y estructura de un concurso no es un problema de entidad como para disculpar la chapuza

  Para las próximas ediciones se debería de poner orden si se quiere que este concurso sea una iniciativa de interés, un premio de referencia. Es imprescindible, redactar las reglas de una forma precisa y clara, que no permita el fraude y tambien dar cabida a todas las disciplinas; En este sentido debería de haber al menos una para la música clásica, si no se quiere establecer una única para la ópera.

  Animo desde aqui a los patrocinadores y a los responsables de la Generalitat a hacer las cosas bien la próxima edición. La iniciativa de potenciar la cultura a través de internet mediante concurso es algo pionero, pero sólo se puede convertir en un referente, en un motivo de felicitación, si se hace bien y con garantías.

  Confío en que el año que viene será mucho mejor, que se tomará nota de todos los fallos y que merecerá la pena ganar y tambien concursar

  Gracias a todos y mi felicitación a los ganadores.

  M'agrada

 14. Joaquim, no t’acabo de notar convençut. Com si ens fessis un retret per no haver votat prou vegades. Jo et devia votar un parell de vegades, com vaig fer amb alguns altres blocs que freqüento. Evidentment no els conec tots, però vaig tenir prou humor per mirar-me els de la categoria de literatura i efectivament n’hi ha de tot (al cap i a la fi la inscripció és lliure), fins i tot en vaig descobrir algun que em va agradar i també el vaig votar. Pensa que molts dels nominats segurament ho han aconseguit implicant des de la tieta fins al sogre, obligant-los a obrir diversos comptes de correu i forçant-los a un règim estakhanovista de vot diari.Però crec que els lectors de “In fernem Land” som una mica més seriosos i preferim esmerçar el temps necessari per emetre deu vots diaris en llegir algun dels teus posts.

  No sé quines són les teves aspiracions (amb els lectors que jo tinc, em recomanes el sepuku?) i per descomptat tot és millorable; però aixó ha de sortir de tu i no de l’arbitrarietat d’un concurs plantejat amb els peus, per mencionar una part encara noble.

  M'agrada

  • Bé, pensava que m’havia explicat prou bé i en canvi, crec crec que no m’he acabat de sortir del tot.
   Això no era un concurs, és un premi, que necessita passar per una selecció prèvia, que el Jurat que decideix, teòricament no intervé per a res.
   Per ser finalista, s’havien de tenir el màxim de credencials, o vots. Que un pugui votar un cop per dia, amb una adreça de correu electrònic i si en te 2 ó 1000, i no té altre cosa que fer, es dediqui a votar des de el inici del període de votacions fins el dia 11 de setembre, que era el límit, tantes vegades vulgui i amb totes les adreces, em sembla, com ja he dit, pervers. Us asseguro que si ho arribo a saber, no participo, Creia que la cosa era més seriosa.
   Estic d’acord, no hi ha millor reconeixement que les visites comptabilitzades fins ara, que en són un munt, una autèntica passada. Però de la mateixa manera que els de Catalunya Música varen fer esment de l’existència del blog i `per a mi allò va ser un premi, doncs ja que l’Administració Catalana, la meva, organitza uns premis pels blocaires, em va semblar “xulu” presentar el blog a veure que passava.

   Si no ha arribat és per que altres, més o menys bons, no seré ara jo qui ho digui, han obtingut més credencials. Els meus infernemlandaires, han votat una vegada o cap, que és el que s’havia de fer, jugar net i prou. Mai se’m va ocórrer pensar que és pugues fer d’altre manera i suposo que a la majoria tampoc, tot i que algú em va confessar que havia votat utilitzant dos correus diferents. Jo vaig voler votar, a altres que consti, i amb el hotamil no vaig poder fer-ho, com ja he dit.
   Si el premi l’otorga una institució avalada per la oficialitat, és com un títol, una revalida. No està malament, però vist com han anat les coses, doncs perd gran part de la credebilitat.
   Tots busquem en un moment o altre de la vida, per vanitat segurament, una certa notorietat, més enllà de la que ja tinc amb aquestes xifres d’escàndol. Els que hem vareu votar (gràcies altre cop) suposo que ho vareu fer pensant o volent que guanyés, oi?, doncs per això mateix em vaig presentar, per ser finalista. Estic segur que a condicions normals, ho seria.

   Ara i perdoneu-me si insisteixo. El blog ha de millorar i és clar que si, permanentment, oferint coses que m’ho facin passar bé i que alhora us agradin, sigui amb concursos, penjant àudios, vídeos, enllaços o fent coses que altres no facin, per no esdevenir un més.
   Aquest ha estat un dels objectius des de que la Mei em va proposar fer un blog. De mica en mica vaig veure que o el feia diferent o per ser un més, ja ni havien molts i bons.
   Fer-lo original i crear tendència, és una cosa que m’agrada
   Hi ha molt per fer i aprendre, ja sigui a nivell, tecnològic o lingüístic, una de les carències més importants. I ja ni ha prou de donar pistes!
   Un altre petó per a tothom.

   M'agrada

 15. JaumeM

  He puntuat positivament quasi tots els comentaris perque tots pensem que aquest es el millor, perque el sentim nostre i hi trobem lo que busquem i necessitem. ¿que importa un premi d’un concurs arbitrari i tendenciós? o mes aviat ¿no es millor premi la estimació que in fernem land ha despertat en tots nosaltres ?

  M'agrada

 16. Todo lo que han escrito los infernemlanders refleja lo que pienso. No creo que un concurso tan mal estructurado (como explica muy bien assai) tenga que hacerte dudar, estás haciendo una labor IMPRESIONANTE; primero por tus profundos conocimientos musicales y excelente criterio, pero además porque es admirable que tengas energías para investigar, escribir, buscar fotos o grabaciones… a diario! y todo “por amor al arte”.
  Olvida este u otros concursos, tu premio es la fidelidad y cariño de tus lectores, entre los que tengo el honor de encontrarme.

  M'agrada

 17. Vicent

  Bé, això no te+n ha de saber greu. El millor premi és la fidelitat a hom mateix i el mapa i la llista de trànsit amb les banderetes de l+esquerra del teu blog. La resta, què vols que et diga…

  Sense ànim de caure en inèrcies el”litistes, crec sincerament que el “problema” del teu blog són els temes que hi toques. Vivim en un món consumista, material”lista i crematístic en el qual hi ha una cultura (tirania) de la moda (o de les modes) i el que no hi encaixa és condemnat a l+ostracisme mediàtic.

  Sincerament, tot i que qualsevol proposta és millorable, atès el nivell de qualitat de la teva, jo no crec que el teu blog necessiti ulteriors millores. És molt més (infinitament) del que hom pot trobar arreu en publicacions de pagament, per no parlar dels documents sonor, auténtiques delícies de col”leccionista.

  Jo no crec que les pel”lícules guanyadores dels Oscars en siguen, ni de bon tråos les més bones , sovint hi han de fer concessions als criteris comercials, cosa que crec que hom que és fidel a sí mateix no n´’hauria de fer.

  Així que, moltes felicitats i gràcies per compartir amb nosaltres el teu treball i els teus enregistraments.

  Una abracada des de Gòtia.

  M'agrada

 18. tristany

  Doncs jo no hi canviaria res, francament. Les teves aportacions són sempre interessants i força variades. Què més es pot demanar?

  El premi, si de cas, el tenim nosaltres per poder comptar amb el teu blog cada dia.

  Endavant i salut!

  M'agrada

 19. Mario

  Amic Joaquim,
  Crec sincerament que ho tens difícil per millorar aquest gran bloc. Aquest és un espai exquisidament elaborat on darrera hi ha un gran esforç (i una gran persona) i un sacrifici personal sense precedents. Jo els premis te’ls donava tots però els ‘Premis Blocs Catalunya’ funcionen com Operación Triunfo i com ha dit ja un lector els finalistes surten de simples llistes ordenades per nombre de vots on aquests, incomprensiblement, es podien emetre repetidament per cada votant cada 24 hores. El jurat intervé ara, a partir dels finalistes. El jurat NO ha vist el teu bloc.
  Si els lectors de ‘In Fernem Land’ volem aquest bloc a la llista de finalistes només ens hem de comprometre pel proper any a entrar-hi cada dia, com fem normalment, i votar. Més senzill impossible.
  Salut

  M'agrada

  • Hola Mario, gràcies, ets molt amable però si que es pot millorar i ho saps bé i em coneixes millor encara.

   Per cert, lo del Millet no et sona com un cert aire conegut? 8)

   La proposta que fas per l’any vinent no serà possible, no ho permetria de cap de les maneres.

   M'agrada

 20. pfp

  Joaquim, yo que tú pasaría olimpicamente del tema, este tipo de competiciones no son necesarias para reconocer la calidad de tú blog.
  Gracias por tú dedicación y trabajo diario, para mi eres el NUMBER ONE

  M'agrada

 21. Josefina

  Voldria afegir quelcom que penso important i que el teu blog em suggereix.
  Joaquim, no solament has delectat a tots els entèsos en òpera, també has fet sorgir l´interès i l´afició a aquesta magnífica manifestació musical que estava molt lluny de mi. Pensava que mai sería possible entendre i apropar-me a l´òpera i amb el teu blog ho has aconseguit. No ja l´amistat que irrradies i que sento per tu a travès de les teves savies reflexions, al mateix temps fas guanyar a les persones una educació en la música que semblava reservada a l´elite d´un public que socialment, molts anys enrera, la varen fer quasi inaccessible.
  Gràcies a tu, em reconec aficionada i molt i pròxima a poder comentar amb cert coneixement el que ens ofereixes.
  Per a mi, el teu blog es maravellos i no vui comparar, vui affegir la labor didàctica que supossa.

  M'agrada

 22. Lluís

  Hi ha algun concurs que sigui just?
  Creieu que els Oscars, els Max, els Planetes o el Nobels,,,,,,, són justos? La Creu de Sant Jordi és justa ?

  És el primer cop que escric algun comentari malgrat fer molt temps que segueixo el teu bloc, i malgrat no creure en cap mena de concurs jo t’hagués votat però, com has pogut veure, som molts els que no ho hem fet degut a que no ho sabíem.

  Joaquim MOLTES FELICITATS i ENDAVANT
  ……comptes amb un gran nombre de seguidors fidels i que dia a dia gaudim i ens enriquim del teu saber i les teves aportacions.

  MOLTES GRÀCIES

  M'agrada

 23. Joanpau

  Joaquim no sé quina en portes de cap per millorar el bloc, però amb tot el que has anat fent des de que mi vaig incorporar, ho has aconseguit.
  Ja m’està bé com està, però si tu creus que ha de millorar, endavant.
  Jo de tu, no perdria ni mig minut més amb aquests premis, que sense ànim d’ofendre a ningú i vist els mètodes discutibles de la tria i els finalistes, In Fernem Land no hi ha de fer res.

  M'agrada

 24. kalamar

  només milloraria la imatge capçalera que està massa pixel.lada. Sobre els continguts, res a dir, tot està molt bé!
  un altra cosa: els posts no han de ser massa llargs per convidar a la lectura en pantalla.(no passar de 15 linies).
  felicitats, igualment.

  M'agrada

 25. Amfortas

  Quan vas comentar al blog lo del concurs de blogs en català , vaig visitar tots i ningú em va agradar prou com per continuar visitant-lo. Ara desprès de tornar a visitar els finalistes, crec que l’òpera no es tan popular com el cinema o la Penya de basquet i axó te indubtablement la seva repercussió a les votacions. Deixant de banda el contingut, la meva opinió es que la estructura del blog amb la quantitat de possibilitats que te, fan de In fernem land un magnífic blog que segur que es pot millorar i si algú te suggeriments et pot fer arribar i tu podràs valorar. En qualsevol cas fent una semblança amb els estels de la Guide Michelin per els Restaurants, no sempre els millors valorats son els millors, si be si son els que poden vendre mes cars. I coincideixo amb tu si es cert que una persona pot votar cada dia, el resultat no serveix per res. Enhorabona i endavant, sense aturar-se i pensant que els canvis ben pensats son sempre positius tot que hi ha moltes persones que prefereixen el immobilisme

  M'agrada

 26. Pink

  Mireu jo he votat “Retalls de Sitges ” fet per un parent meu,i tampoc ha guanyat ,l’aniré seguint , con “In fermem land “que també aniré llegin-lo ,aprenent i gaudin de tots els articles .
  Si os interesa una “perla “he descobert un blog anomenat “Póngame un café” letras para el paladar.
  Els articles son deliciosos.

  Crec Joaquim que vosté li dona aquest blog la seva propia personalitat , si intenta canviar-lo es posible que perdi ‘l ‘encant que ara te, dons es nota un toc d’elegancia.

  M'agrada

  • Gràcies Pink però si us plau, no em tractis de vosté, t’ho demano, si-us-plau, d’acord?
   No tinc cap intenció de canviar el blog, però millorar-lo, si. Per a mi, millorar-lo és presentar-vos noves coses, noves músiques, nous concursos, noves formes de participació i coses d’aquestes, però no cal que patiu, continuaré fent el blog com fins ara, és a dir, intentant que la participació de tots vosaltres sigui el màxim al·licient.
   Amfortas, ben tornat! m’ha agradat tornar-te a llegir. Moltes gràcies per les teves paraules, sempre efectuoses.
   Kalamar, lo de la capçalera ho intentaré millorar, però lo de les 15 línees ja t’ho dic ara, no podrà ser. No tinc capacitat de síntesi per mesurar tots els posts amb aquest curt espai que em dones. Ho sento.
   Joanpau, espero que hagi quedat ben clara, la meva intenció de millorar.
   Lluís, benvingut i gràcies, de tot cor.
   Josefina, les teves paraules m’han agradat i emocionat, no saps el feliç que m’has fet amb aquest comentari.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: