IN FERNEM LAND

IFL AL 3/24


Els esdeveniments dels darrers dies han motivat un moviment extraordinari a IFL. El número de visites, els comentaris, les referències en premsa i com veureu, també a la TV, han tingut com a conseqüència aquesta efervescència, que tan de bo es normalitzes ben aviat, ja que per una part voldria dir que el malson ha passat i per l’altre per poder tornar a gaudir de les músiques que m’agrada proposar-vos.

Tinc coses pendents però no he tingut gaire temps per triar, escoltar i proposar, i com que l’altre dia em va arribar un sorprenent e-mail de la Conxa i el Salvador, dient-me que havien vist el BLOG per el canal  3/24 !!!!, que és l’únic que la Generalitat valenciana no ha pogut o volgut tallar, em vaig quedar d’una peça. Després ho vaig poder veure a casa i també ho va comentar la Concep que ho havia vist En Colbran ho va poder gravar i m’ho va passar.

No arriba ni a un minut, però ja sabeu que la TV això és moltíssim i que voleu que us digui, una mica d’egolatria estic segur que me la  perdonareu i després de la feinada d’aquests dies, trobo que penjant el Youtube ja faig l’apunt i així puc descansar una mica. No deixen de ser unes variacions sobre el mateix tema, però a mi em va fer molta gràcia i una mica de “iuiu” veure com “la nostra” utilitzava les imatges del blog per anunciar la carta que el mestre Boder va permetre que es fes pública, així com la constitució de la plataforma que ja porta més de 2100 signatures recollides (també n’hi ha registrades manualment).

Demà us prometo una crònica concertistica de primer nivell i sobretot us desitjo de tot cor, que passeu un bon cap de setmana.

41 comments

 1. Xavier C.

  Ha, ha, ha… què gran! Ja em veig, d´aquí a un munt d´anys, presumint amb els meus nets: “jo ja seguia IFL quan només el llegien uns milers de persones”. 🙂

  A veure demà quin era aquest concert d´avui (i si és el mateix que em toca a mi, ja saps que no et penso llegir fins diumenge a la tarda!).

  Molt bon cap de setmana a tots/es.

  M'agrada

 2. glòria. a.

  La perseverancia (d’avegades…) don fruit, molt bé Joaquim , estic molt orgullosa de considerar-me amiga teva, ets el que jo dic una persona “brillant” entre altres més coses…..

  M'agrada

 3. Ricard

  Penso que 3/24 hagués hagut de fer esment que “segons apareix al blog IN FERNEM LAND” o alguna cosa semblant. Ja que donen una informació agafada del teu blog directament. Crec que seria lo adequat, si més no, dóna més credibilitat a les informacions (i de pas una mica de propaganda, que sempre va bé!!)

  M'agrada

  • colbran

   Tienes toda la razón, Ricard. Yo no sé si en tu pantalla de televisor puedes leerlo, pero en la mía parece como si hubieran borrado o difuminado el nombre de IN FERNEM LAND. Cuando acabé de grabarlo y lo repasé puse imagen fija -que en DVD es perfecta- y no conseguí leer el nombre del blog. No sé si está hecho intencionadamente o es que las cámaras no son lo suficientemente precisas.

   M'agrada

   • Tots els interessats (tots?) en el tema operístic ja saben que és IFL, la resta (malauradament) potser no van ni escoltar la noticia mentre traginaven per casa, què volen aquests del Liceu?, potser van pensar…
    Sincerament, és molt més del que podia imaginar mai.

    M'agrada

 4. bocachete

  Enhorabona: justíssima recompensa a un treball de moltes, moltes hores (només el recull de premsa i coses així) que no podem més que agrair. Al cap i a la fi, nosaltres ens ho trobem tot fet.

  M'agrada

 5. Benigno

  La constancia en el trabajo bien hecho es como una china en el zapato:podrá parecer una nadería,pero puede acabar por derrocar incluso a aquellos que se creen todopoderosos y libres de la exigencia de responsabilidades.¡Enhorabuena!

  M'agrada

 6. 1.- Reclama al 3/24 derechos de autor
  2.- Avisa a wordpress de que le confunden con Facebook. Como bloguero, estoy dispuesto a manifestarme y a firmar lo que sea: No es lo mismo.
  3.- Si no sales más es porque les haces la competencia. Eres una referencia de primer nivel en opinión e información operística, y obligada si se trata del Liceo. Y además, un paradigma de esta nueva y más libre alternativa a la crítica convencional y del deleitar instruyendo que pueden suponer los blogs cuando lo que se ofrece reune calidad y honestidad. Y abundancia.

  Enhorabuena!

  M'agrada

  • Gràcies JL, tan sols una puntualització:
   El manifest i la carta del mestre Boder, tal i com diu la noticia del 3/24, es van publicar al Facebook de Pro Liceu i després jo en vaig fer el corresponent apunt a IFL.
   De la resta del contingut del teu comentari tan sols puc dir que ets una mica exagerat, però que t’agraeixo la cunya publicitària 🙂

   M'agrada

  • Doncs això de la TV i la ràdio pública em sembla que comença a trontollar en benefici d’opcions més privades.
   Aquí tindria un altre línia infernemlandística, però no sóc tan batallador com l’ombra.

   M'agrada

  • allau, millor que es vegi que no tan sols el citin i ja saps que tot no es pot tenir.
   Potser si continuo burxant acabaré sent citat (espero que no sigui al jutjat 🙂 ). Si em donen motius per burxar, no en tinguis cap dubte que els apunts aniran en aquesta direcció.
   Una abraçada

   M'agrada

 7. Josep Olivé

  Enhorabona! Que el canal 3/24, encara que sense citar la font i no entenc massa el per què, hagi utilitzat com suport informatiu el blog és un just reconeixement a una tasca impresionant en pro de la música.

  M'agrada

  • elJosep el blog es feia resó del que s’havia publicat al mur que la plataforma ProLiceu té a Facebook.
   Podíen dir, segons ha publicat…, però això serà en un altre ocasió tot i que seria molt millor que no fos aixì i que IFL seguís oferint el que ofereix habitualment i no crec que sigui motiu de ser destacat al 3/24 que el tenor que fa el Walther a Nürnberg a als Meistersinger sigui impresentable, 🙂 🙂 🙂 😆 😆 🙂 🙂

   M'agrada

   • Josep Olivé

    …menys mal que em vaig enterar gràcies a un post dedicat a un cantant ignoto…trobar-me’l en viu i en directe hagués estat una cantada com la de Beckmesser…per tallar-se les venes… 🙂

    M'agrada

 8. Rosa

  Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!!
  Per la teva crònica ho he sabut. N’estic molt contenta.
  T’ho mereixes i molt més. Són anys de feina ben feta i de voler donar-nos als demés tota la informació i de fer-nos compartir la música. La propera vegada que treguin el blog a TVCatalunya han d’esmentar -ne el nom. Ara es perdona perquè és la primera vegada.
  Soc seguidora teva i fan des de novembre de 2010. La primera crítica que llegeixo d’òpera i música és la teva, abans que la dels diaris. Em sembla molt honesta i ben feta. Saps defensar el que t’agrada i dir molt clarament el que no.
  Continua així i endavant.D’aquí a ser el crític estrella. Una abraçada, Rosa

  M'agrada

 9. Moltes felicitats!
  jo també opino que s’han quedat molt curts en la informació, per tant, per esmenar la plana, estaria la mar de bé que parlessin del bloc IFL, a l’Espai Internet que fan al telenotícies els caps de setmana, no trobeu?

  M'agrada

 10. Montserrat tur

  Estic molt contenta del petit resó que el canal 3/24 fà del teu bloc , que encara que no l’anomenin, sí que de ben segur segueixén. Joaquim , què en saps dels rumors de vaga per les funcions de la Boheme?, Jo entenc i recolzo les protestes dels trevalladors del Liceu,encara què sempre acabem reben els mateixos, i mestres tant a la cúpula s’els en refot, (amb perdó).Molt trist tot plegat.. Per cert la caixa del Liceu ja m’ha fet l’ingrés del què m’havia de retornar ,

  M'agrada

 11. KÀTIA

  Ole,Ole!!Ens haurem d’emperifollar per sortir a la tele.
  Estic molt contenta i com soc una penques m’ho faig meu.
  Es veu molt petitò però desseguida queda clar que es el teu blog.
  Felicitats,Joaquim,quina satisfacció!!!

  M'agrada

 12. És de molt mals periodistes no esmentar la font de tanta i tan fefaent informació. Tens raó que els que coneixem aquest espai, donc això, ja el coneixem. Però, i els que no?. Jo no he vist mai que mostrin un diari per comentar una notícia i s’oblidin de dir el nom d’aquest diari per molt que, a simple cop de vista, sapiguem quin és.
  Em queixaré en nom meu, naturalment, de tan lamentable falta de rigor.
  Enhorabona, malgré tout, Joaquim!

  M'agrada

 13. SANTI

  Aquesta si que és bona i merescuda.
  L’enhorabona!
  He llegit tots els posts que tenia pendents i el treball és mereixedor de sortir però també ser esmentada la font a la televisió.
  No defalleixis i fot canya!

  M'agrada

 14. eVa

  ENHORABONA Joaquim!!!! Et mereixes això i més!

  Ah, i estic d’acord amn Olympia i el seu comentari sobre la manca de rigurositat per part dels periodistes. Hauria estat molt interessant que es cités la font.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: