IN FERNEM LAND

EL RESUM DEL 2012 PER A IFL SEGONS WORDPRESS


Les estadístiques de WordPress per In Fernem Land durant el 2012:

Heus aquí un extracte:

Uns 55.000 turistes visiten cada any Liechtenstein. Aquest bloc va ser vist prop de 580,000 vegades el 2012 (dades fins el 29 de desembre). Si es tractés de Liechtenstein, es necessitarien uns 11 anys perquè tanta gent el pogués visitar. IFL té més visites que Liechtenstein!

 

No cal dir que per a mi IFL és quelcom més que un resum estadístic i les xifres a vegades no reflecteixen el veritablement important, però ja que WP ha fet la feina, no vull deixar-vos sense aquestes xifres del 2012, un any en quasi tots els aspectes per NO oblidar, fins i tot en els negatius, i aprendre molt de com hem fet les coses fins ara, anàlisi imprescindible per no caure en els errors i mantenir els aspectes positius.

Vull donar-vos les gràcies a tots, però especialment a Josep Olive, Xavier C, Jan i Alex, i si entreu a les estadístiques sabreu el motiu.

Aquest no serà el darrer apunt del 2012

78 comments

 1. Jan

  FELICITATS JOAQUIM!!! 🙂 No saps el que t’agreeixo la teva labor! No solament perquè ens fas feliços cada dia, sino perquè ajudes a que l’òpera sigui més propera a la gent! 🙂
  I el que més mèrit té és que escriguis el bloc en CATALÀ! Cosa que t’agreeixo mil vegades, perquè això fa que la nostra llengua sigui una miqueta més coneguda mundialment!!! 🙂
  MIL GRÀCIES JOAQUIM I A TOTS ELS INFERNEMLANDAIRES!!!

  PD: Sóc el segon que més he comentat!! Quina gàcia!!!! però el Josep Olivé em supera de molt! felicitats Josep Olivé!!!

  M'agrada

 2. Moltes felicitats, m’alegra molt que el bloc d’un amic, que parla de música i que a més ho fa en català tingui 10 vegades més visites que Liechtenstein. Enhorabona per la (gran) feina que fas a diari i que ens fa tenir una mica més de criteri alhora d’escoltar una ària.
  Els millors desitjos pel 2013.
  Una abraçada

  M'agrada

 3. Maribel i Victor

  Felicitats Joaquim i enhorabona a tots els infernenlandaires per tenir aquest blog que tant ens dona.
  Per cert en Javier C. está dividit. En total ha fet 625 comentaris.
  FELIÇ ANY NOU a tots.

  M'agrada

  • Treballar amb una cosa que ens agradi és el millor que hi ha, altre cosa és guanyar-se la vida amb això.
   L’any està per fer, potser en lloc d’esperar seria millor començar a donar-li la volta. Ja el preveuen nefast, Tenen uns pebrots!

   M'agrada

 4. Enhorabona!!!!!. És un plaer formar part d’aquesta xifra màgica!. He mirat el mapa per veure d’on venen les visites a IFL i m’he quedat bocabadada i esmaperduda: fins i tot des d’Austràlia, Nova Zelanda i Indonèsia!. Amb la teva feina, a més de portar la música arreu, també fas que el català arribi ben lluny!.

  I també m’ha sorprès que el post més visitat sigui Jonas Kaufmann a Peralada, davant d’altres posts d’esdeveniments amb més projecció internacional. Ara que el Kaufmann és el Kaufmann, vagi on vagi, i si ve a Catalunya, millor!.

  Una abraçada ben forta i els meus millors desitjos per al 2013!.

  M'agrada

   • I què buscàven, i què van trobar?.
    També poden ser catalanets i catalanetes que durant una visita per aquells “andurriales”, que deia la Puig, un dia es dediquessin a mirar a veure que havia publicat. Pot ser, és més probable això que pensar que un ugandès, un ghanès o un angolès busquessin participessin a la tria de les Frikes. 🙂 tot i que no es pot descartar cap hipotesi. Qui et diu que un dia l’Imma o el Miquel, voltant per aquests mons de Déu no es connectin a IFL?,això compta com una visita d’allà i és més d’aquí que l’estelada 🙂

    M'agrada

  • Benvolguda i estimada Glòria.
   És un plaer tenir-te aquí, efectivament també és un plaer passar el ratolí per sobre del Mapa Mundi, fa tanta il·lusió com basarda.
   El català romandrà per principis.
   Amb això de l’apunt més visitat no és ben bé així. El dia que vaig publicar l’apunt del concert de JK el blog va assolir el rècord de visites, més de 2600, però no totes eren d’aquell apunt. Com diiuen els de WP, l’apunt més visitat de l’any en el seu conjunt és el que va fer a l’any 2009 en Fede, dedicat al cinquantenari de la mort de Mario Lanza.
   El que no et discutiré mai és que JK sigui JK a Bayreuth o a Peralada, allà i aquí és el millor 🙂
   L’abraçada s’agreix i els desitjos ja estic fent-los realitat tot pensant en l’apunt de Cap d’Any. No hi ha un altre secret, treballar.

   M'agrada

 5. Trepit

  Soc de fer pocs comentaris però molt fidel a llegir amb ànsia, des de primera hora del matí, aquest magnífic blog. Gaudeixo molt de les explicacions, també dels arxius d’audio (jo hi era el 1971 a Il Pirata del Liceu !!), per això no tinc més que agrair i felicitar a Joaquim per aquesta immensa tasca de divulgació musical que hi fa.
  A tu Joaquim, i a tots els IFLs, us desitjo un magnífic any 2013. Demanar que s’acabi la crisi de cop, en sembla que es demanar massa però, al menys, que comenci a millorar-se i que la cultura (musical i en general) no segueixi en el camí del menyspreu.
  Una abraçada a tots.

  M'agrada

  • Em sembla que si hem d’esperar que ens ho arreglin anem arreglats. Millor no parem de caminar a veure si arribem abans que aquests ineptes que ens envolten.
   Quin privilegi veure aquell Pirata!!!
   Una abraçada de retorn.

   M'agrada

 6. Ja ho vaig comentar anteriorment, que Guardiola deia que et feliciten per lo be que fas una cosa, i et donen les gràcies quan has fet feliç algú mentre feies aquella cosa. Doncs, Joaquim, que Moltes Felicitats i Moltes Gràcies per aquest 2012 que ens has regalat. Quan d´aquí a uns anys -donats els temps d´incertesa, ves a saber on serem llavors- fem la vista enrera a aquell maleït any de la crisi, ens direm: però, malgrat tot, teníem In Fernem Land!!!.

  M'agrada

  • Si noi, això sempre ho podràs dir.
   Tot i així tinc un e-mail que vaig rebre ahir, que publicaria si no fos que és el que espera qui m’ho va enviar, que em feria ser replantejar-me un parell de coses.
   Gràcies per TOT!

   M'agrada

 7. simone

  Gracies per la teva dedicacio i generositat, Joaquim, gracies Fede i gracies a tots que tants comentaris interessants deixeu dels que aprenc moltisim. Bon Any 2013 a totes i tots, ans tot salut i bon humor i molta bona musica.

  M'agrada

  • És recíproc, tu m’ho agraeixis i jo m’engresco 😉
   Ho he dit mil i una vegada i no m’en cansaré mai, aquest èxit és de tots, vosaltres formeu part d’aquestes meravelloses estadístiques.
   El 2013 ja és aquí, no ens fem esperar i afrontem-lo amb valentia!

   M'agrada

 8. El Compte

  Felicitats per tota aquesta feinada!!!!
  I moltes gràcies per aquesta finestra musical que cada dia ens alegra la vida i ens permet dir-hi la nostra.
  Us desitjo molt Bon Any a tots!!!

  M'agrada

  • 1.000.000 de vistes en un any és quelcom avui per avui inimaginable. Arribarem a la xifra global de 2 milions faltant poc per els 6 anys. Fer-ne més de 580.000 durant el 2012 no ha estat gens fàcil, tot i que no he fet res diferent al que havia fet fins ara, però el grau d’exigència que tots vosaltres hi poseu amb les vostres visites i comentaris fan que això creixi de manera exponencial. Jo no tinc la percepció de fer coses diferents, el secret és fer-ho a gust i gaudir-ho molt.
   M’agraden els reptes però també tocar de peus a terra. Si t’enlaires gaire, la nata pot ser descomunal

   M'agrada

 9. Mª Teresa Mir

  Felicitats i moltes gràcies per aquest fantàstic, meravellós i laboriós blog. Per donar-nos a conèixer i fer-nos gaudir de tantes i tantes coses boniques, superant-te día a día. Ets el crack dels cracks !!
  Adeu i fins l’any vinent

  M'agrada

 10. Más o menos el próximo día 12/13 de enero de 2013 llegará este blog a los 2 millones de visitas, meses antes de cumplir los 6 años de aparición en el mundo virtual. Esta ingente cantidad de acercamientos a un blog escrito en catalán es insólito, pero no es un milagro porque Joaquim ha puesto todo su corazón y muchísimas horas -incontables, diría yo- para conseguir un nivel envidiable que ha trascendido al mundo entero. El esfuerzo se ha visto justamente compensado.

  Enhorabuena y que puedas seguir en esta labor tanto tiempo como te dure la ilusión -y yo creo que va para largo- y que tus comentaristas sigan fieles a todas las propuestas que les ofrezcas y motiven sus manifestaciones.

  Aprovecho esta ocasión para felicitar a todos los visitantes a este fabuloso blog y muy especialmente a los que se han acordado de mi persona. Muchas gracias a todos y muchas felicidades para el próximo año 2013.

  M'agrada

  • Si és dur rossegarem més 🙂 Si s’han cregut que faran el que vulguin amb nosaltres van llestos.
   Fa molts anys a Bagà on hi tinc arrels emotives importants, hi havia una vilatana molt gran que menjava el saborós tastet que fan en aquelles contrades, malgrat no tenir ni una dent, tenia unes genives poderoses. Va morir quasi centenària.
   Salut anna!

   M'agrada

 11. KÀTIA

  Es que en Joaquim ens té mal acostumats.En fa una “ilu” tremenda obrir el Max i trobarme tan per llegir,tan per escoltar i tan per aprendre.
  Bon any que ,el que hagi de passar sigui fantàstic i no s’acabi mai.
  Encara porto la mà enguixada!!!

  M'agrada

 12. Estimat Joaquim,
  Enhorabona per aquest bloc tan seductor que ens abdueix a tots. Després d’alguns anys, la teva pàagina ha esdevingut una part important de la meva vida doncs he esdevingut addicta d’un indret en el qual normalment em diverteixo i a més, hi aprenc molt.
  Llarga vida Joaquim, Colbran i Inferm!.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: