IN FERNEM LAND

LA COSA MÉS AVORRIDA DEL MÓN: El projecte


Avui us proposo una col·laboració, una col·laboració que alhora representa una prova pilot dels serveis que IFL podrà oferir en un futur no massa llunyà a totes institucions, formacions i entitats  que desitgin aprofitar la plataforma que ofereix el blog per donar a conèixer la seva activitat o els seus projectyes.

Espero que aquest us agradi, a mi el vídeo que trobareu al final, em va emocionar i esperonar especialment

Quan arriba l’hora de l’esbarjo a l’escola IPSI de Barcelona, alguns nens no surten al pati a jugar com els altres. Són els components del Cor Vivaldi, que sacrifiquen diàriament el seu temps lliure, per dedicar-ho a la seva passió més gran: cantar.

Aquest cor Català tan particular va ser creat pel pianista i director Òscar Boada fa 25 anys, i des de la seva creació com un cor d’escola, ha anat superant fronteres, clixés i expectatives, arribant a ser un cor de referència internacional.

“La cosa més avorrida del món” és un llargmetratge documental observacional que segueix durant mesos les peripècies del Cor Vivaldi, mentre es preparen per competir en un concurs de nivell mundial. A través dels nostres petits i grans protagonistes volem explicar una història plena de música, esforç, amistat i somnis.

Aquest treball és una producció independent. El març passat es va seleccionar i presentar com a projecte en desenvolupament, en el Festival Internacional de Documental de Salònica, rebent comentaris molt positius per professionals del món del documental.

Ara es troba en l’etapa de postproducció i necessitem la teva col·laboració per poder-ho acabar.

Participa en el nostre projecte de Verkami (del 26 de Maig al 05 de juliol de 2014) i a canvi tindràs l’oportunitat d’assistir en categoria VIP a concerts del Cor Vivaldi, o d’aconseguir el soundtrack del documental, o bé d’acudir com a espectador a l’estrena exclusiva.

Aquestes i moltes més recompenses t’esperen a la nostra pàgina.

Aquí trobaràs tota la informació:

http://www.verkami.com/locale/ca/projects/8774

Ajuda’ls a fer realitat el projecte!

 

8 comments

  1. simone

    Gràcies per compartir aquesta informacio, Joaquim. Si no fos per aquetsa entrada mai ens habriem assebantat. Encantats de col·laborar en aquest projecte d’aquest cor que tant ens agrada! Bon diumenge a tothom.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: