IN FERNEM LAND

EL VÍDEO DE BENVENUTO CELLINI SEGONS LA PRODUCCIÓ DE TERRY GILLIAM


eno-benvenuto-cellini-10-c-eno_richard-hubert-smith

Deixarem reposar el tema Liceu, no perquè no hi hagi coses a dir al respecte, però em cal una mica de visibilitat i informació que encara em manca d’una part del conflicte, per poder afegir quelcom més a la situació actual. Mentrestant ja us vaig anunciar que tenia un spoiler preparat, que llegint el títol de l’apunt ha quedat desvetllat.

Efectivament avui us porto el vídeo de la producció de Benvenuto Cellini que veurem la propera temporada al Liceu. és a dir la producció de Terry Gilliam, i que seguint la seva barroca enginyosa i hilarant vena dramàtica, ens serveix un Benevenuto Cellini per sucar-hi pa, discutible? Segur, però per sucar-hi pa.

No vull afegir res més al spoiler, vosaltres si voleu descobrireu els secrets d’una producció treballadíssima i que estic segur que aconseguirà un èxit esclatant.

No espero cap retribució per part del departament de màrqueting del Gran Teatre del Liceu, la promoció que els faig és gratuïta, un detall de IFL després de tanca canya merescuda, i estic segur que molt més profitosa que els flyers amb descomptes.

Aquí ho teniu, gaudiu-la

Hector Berlioz
BENVENUTO CELLINI

Benvenuto Cellini John Osborn
Giacomo Balducci Maurizio Muraro
Fieramosca Laurent Naouri
Le Pape Clement VII Orlin Anastassov
Francesco Nicky Spence
Bernardino Scott Conner
Pompeo André Morsch
Le Cabaretier Marcel Beekman
Teresa Mariangela Sicilia
Ascanio Michèle Losier

Chorus of Dutch National Opera
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Director musical Sir Mark Elder

Director escènic Terry Gilliam
Co-director i Coreografia Leah Hausman
Escenografia Terry Gilliam i Aaron Marsden
Disseny de vestuari Katrina Lindsay
Disseny de llums Paule Constable
Video Finn Ross

Muziektheater Amsterdam 18 de maig de 2015

ENLLAÇ Vídeo

https://mega.co.nz/#F!7p8CwJQK!LP1bTjpP-R_9bD-ncguifA

Si voleu recuperar l’àudio d’aquesta producció:

AH! i una bona diada a tots els Joan i Joanes que visiten el blog!

Un comentari

  1. Juli Carbó i Montardit

    Val a dir que la escenografía és fabulosa. Si és la mateixa que posaran al Liceu i els cantants están a la mateixa alçada es pot preveure que l’èxit està asegurat.

    M'agrada

    • És un muntatge molt sui generis, inspirat en l’escenografia dels gravats de Piranesi degudament maridats amb l’època victoriana que tant ha marcat la història anglesa i que Gilliam caricaturitza de manera magistral.
      Com que la història té molt poc a veure amb la vida de Cellini, no té cap importància que es prenguin les pertinents llicències per fer un enginy escènic d’aquestes descomunals dimensions.
      És una producció molt intel·ligent o atractiva que de ben segur constituirà un dels esdeveniments de la temporada.

      M'agrada

  2. pasaelmocho

    Muchas gracias, lo voy a descargar pero…. no lo voy a ver hasta que no llegue noviembre, después de ir al teatro. Es la única función de la próxima temporada a la que iré 🙂

    M'agrada

  3. JordiP

    Hola Joaquim, com sempre moltes gracies! L’estic descarregant i espero poder-la veure en breu ara que amb les vacances escolars i els nens de colònies tinc més temps lliure!!! I per descomptat que en el període de prevenda ja vaig comprar l’entrada pertinent intuint en la informació que havia llegit per Internet que podia estar molt be! Veurem que ens depara la representació que veurem!

    JordiP

    PS: Ah! i també vaig agafar Written on skin i Gotterdamerung! Així que vaig fer el ple!

    M'agrada

Deixa un comentari