IN FERNEM LAND

EL CONCURS D’AGOST DE 2016: A LA RECERCA D’UN OFICI


prova1

Amb el primer dia d’agost ja és un clàssic trobar-nos amb l’apunt que inicia el concurs que durant tot el mes intentarà alliberar-vos del tedi calorós del “dolce far niente” i que sobretot té la intenció de divertir-vos. Espero aconseguir-ho.

Per a tots els que espereu la corresponent crònica de Bayreuth (Götterdämmerung) no patiu que la publicaré però més tard.

Aquest any es tracta d’endevinar un ofici que té a veure amb un personatge no només operístic i per aconseguir-ho haureu de passar per 5 pistes que durant els propers dilluns aniré publicant i que totes degudament ordenades ens ajudaran a aconseguir-ho.

Guanyarà qui ho encerti aconseguit més punts, perquè cada encert puntuarà de la següent manera:

Contesta correcta dins de la setmana 10 punts, fora de termini 8 punts. Plus addicional per a la primera resposta correcta de cada setmana 5 punts. Correccions a una resposta enviada, si la correcció és correcta, 6 punts.

Cal contestar cada setmana? Millor, perquè contestar fora de termini (quan ja s’ha proposat una altra pista) puntua menys, tot i que no desqualifica a ningú, és més, algú que contesti correctament les 5 pistes i ho faci la darrera setmana sent el primer de la darrera podria arribar a guanyar si la resta n’han fallat alguna.  Ara bé intentar fer-ho cada setmana és una manera de premiar la fidelitat i la companyia durant aquest mes de lògica desconnexió, tot i que com que entenc que per a molts el mes d’agost us agafa fora del vostre lloc habitual de residència, viatjant pel món o amb connexions d’Internet precàries no vull que això signifiqui l’exclusió de ningú que hi vulgui partcipar.

Per contestar només hi haurà un mètode, escriure la resposta i enviar-la per  e-mail a infernemland2007@gmail.com.   Els apunts referents al concurs no admetran comentaris. Per resoldre qualsevol dubte utilitzeu el correu electrònic si us plau.

La resposta a cadascuna de les pistes setmanals que faran possible la pregunta final no la sabreu fins el dia 1 de setembre que publicaré el resultat i el nom de qui hagi obtingut més punts.

I ara sí, la primera pista.

Escolteu aquesta obra i digueu-me qui és l’autor d’aquesta música bellíssima. Us diré (per ajudar-vos) que se li reconeixen dues nacionalitats tot i que el lloc on va néixer, ara pertany a una tercera.

Envieu-me la resposta a l’adreça electrònica detallada i la primera en arribar tindrà els corresponents 15 punts (10+5)

La propera pista el dilluns 8 d’agost a les 00:00.

 

A %d bloguers els agrada això: