IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2107 (5/5)


I avui arribem a la darrera pista que ens hauria de fer lligar tots els ingredients i apropar-nos definitivament a les portes del museu que cerquem.

Faig memòria de tot allò mostrat fins ara.

Tenim ulls:

Tenim fragments musicals:

Tenim imatges poc identificades

I ara tenim una nova capçalera i yn nou fragment musical, aquest

Recordeu que no hi ha cap pista falsa,que tot degudament ordenat ens porta a un museu, però caldrà haver encertat el màxim de pistes proposades en cada pas previ o apunt setmanal per tenir ben clar de quin museu estem parlant.

Per tant atenció, perquè amb un nou fragment musical que m’haureu d’identificar obra i compositor, ja que això us portarà directament a la ciutat on es troba el museu i on va néixer un cantant d’òpera escoltat en algun dels fragments musicals, relacionat a la vegada amb un director que va debutar en un teatre d’òpera el mateix dia d’un fragment escoltat, tot plegat adobat per una porta enigmàtica que no sabem ben bé que hi pinta en tot plegat, un poema i un rapsoda, un arquitecte i òbviament un pintor i una de les seves models.

Lligueu bé tot el fil argumental i me l’expliqueu després de no oblidar dir-me que és el nou fragment proposat i qui el va composar.

Teniu temps fins el dia 30 d’agost a les 11:59:59, és a dir, fins dimecres vinent a la mitjanit, per pensar-vos-ho bé i respondre. Dijous us diré qui ha estat el/la primer/a en arribar a les portes del museu amb més encert.

Recordeu que m’heu d’explicar tot el fil argumental de com heu arribat al museu i que cada resposta afirmativa són 5 punts, més els 25 que suposa dir correctament el Museu on es troba el quadre que jo us he fragmentat.

Guanyarà qui més punts hagi sumat i en cas d’empat el primer/a que hagi contestat correctament el nom del Museu.

El guanyador/a tindrà el corresponent premi a tanta dedicació.

Gràcies per fer el darrer esforç,

ATENCIÓ: LA DATA LÍMIT PER ENVIAR LA RESPOSTA ÉS EL 30 D’AGOST i no de setembre com havia posat inicialment

A %d bloguers els agrada això: