IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2018 (3)


Si el concurs del mes d’agost és un clàssic, també ho és que entre les diferents qüestions a resoldre hi hagi que investigar una imatge. Qui no recorda aquell Lohengrin que va fer anar de corcoll a tothom en la primera edició (2011) del concurs d’estiu?. Jo crec que ara no serà tan difícil, però mai se sap. Es tracta de saber qui és aquest personatge a qui s’albira a banda del nas una mica del seu perfil.

Les resposta l’heu d’enviar a infernemland2007@gmail.com i amb això tindrem un personatge, un any que haurà d’esdevenir dia i un nexe que ens ajudarà a entregar un pastís d’aniversari. Amb la qual cosa ja no anem encertant per encertar sinó que tot comença a encaixar, encara que sembli mentida.

La setmana vinent proposaré la quarta que servirà per respondre l’única qüestió definitiva, però que sense les altres quatre serà ben difícil encertar.

Ah! m’oblidava dir-vos que el primer de vosaltres en trobar el nexe d’unió entre les quatre cançons de la setmana passada ha estat en Victor Pastor, que tindrà un premi addicional, com també el tindrà Germán Escudero per encertar abans que ningú el primer dilema.

L’apunt no admet comentaris.

A %d bloguers els agrada això: