IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2018 (4)


Conscient que la fotografia de la setmana passada us ha portat de corcoll a la immensa majoria que encara esteu buscant de qui deu ser aquell nas i aquelles ulleres que treuen el cap per la dreta de la fotografia, avui us en deixaré una altra que ens hauria de portar de manera més fàcil a la pregunta que us faré el dia 31 d’agost i que servirà per esbrinar el nom d’una senyora. Per tant ja tenim una primícia, ja que fins ara no sabíem quina era la finalitat de l’edició 2018 del concurs IFL.

Us recordo que tenim o hauríem de tenir un any que insisteixo que haurem de transformar en un número que ens servirà per tenir un dia; també tenim un nexe d’unió entre quatre cançons i hauríem de tenir un senyor al darrere d’una càmera.

Aquesta setmana haureu de dir-me quina diva reposa en aquest població tan noble.El proper dijous 31 us faré la pregunta que haureu de contestar en 24 hores, quelcom molt fàcil si teniu ben clares les quatre pistes proposades durant el quatre diumenges del mes d’agost.

Quan ja creia que per primera vegada una de les pistes es quedaria sense una resposta correcta, el Sr Colbran ha trobat la fotografia i per tant el nom de qui treu el nas.

Sort a tots i totes!

L’apunt no admet comentaris.

A %d bloguers els agrada això: