IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2018 (i5)


Doncs bé, em el final del mes d’agost ha arribat el dia esperat i amb el que tenim ja puc formular la pregunta que ens haurà de portar ha esbrinar el nom d’una senyora.

I com arribar a esbrinar el nom d’aquesta senyora?

És relativament fàcil si prèviament heu estat prou espavilats i espavilades per saber:

Què cantava un senyor en un fragment musical de 6 segons. Jo aquesta la trobava molt difícil. Sabent el que canta s’havia de buscar l’any de l’estrena de l’obra que canta. Després us vaig dir que l’any es transformava en dia.

Posteriorment es tractava de buscar el nexe d’unió entre quatre cançons que res tenen a veure amb la lírica, però aquesta jo crec que era molt fàcil.

Amb la tercera setmana va venir el mal de cap, ja que arribar a saber qui és el senyor que treu el nas per la dreta ha fet anar de corcoll a la immensa majoria, per no dir a tots els participants.

Finalment, la setmana passada calia dir el nom d’una diva que té el bon gust de descansar en el lloc de la fotografia.

Amb tot això ara Cal saber quina senyora està directament relacionada amb les quatre pistes i perquè, és clar.

Guanyarà el concurs qui em digui el nom i cognoms de la senyora i com ha arribat a la conclusió, és a dir si el primer o primera en contestar em diu només el nom i el segon em diu com hi ha arribat, encertant correctament cadascun dels passos, haurà guanyat el segon, no pas el primer.

Està clar?. teniu 24 hores per esbrinar i enviar-me la contesta a infernemland2007@gmail.com. El termini per enviar la resposta acaba a les 00:00 del dia 1 de setembre de 2018. La resposta, el guanyador i els premis del guanyador final i els setmanals seran publicats en un apunt el dia 1 de setembre.

Aprofito per dir que el primer en contestar correctament la darrera pista va ser Maria Teresa Masip.

Sort i encert en la recerca i resposta final.

A %d bloguers els agrada això: