IN FERNEM LAND

YVONNE DE CARLO, cantant.


Necessito una mica de repòs després d’aquesta tanda exhaustiva de les prèvies i la primera de la Chenier Liceista.

Yvonne De Carlo

Yvonne De Carlo, una de les icones del cinema d’aventures dels anys 40 i 50 era una excel·lent cantat.

De fet havia estudiat música i cant en la seva Vancouver natal. Era posseïdora d’una veu natural de contralt. A l’any 1957 va gravar un disc, amb els arrengaments de John Williams, anomenat Yvonne De Carlo Sings.

A partir de 1967 va començar a aparèixer en musicals del Off-Broadway com una versió de Pal Joey i Catch Me if You Can. En les seves mítiques participacions en la sèrie televisiva The Munsters (1964-1966) fent la recordada Lily Munster, va mostrar les seves dots canores i com a arpista. A l’any 1968 va participar durant 15 setmanes amb una producció de Little Me amb Donald O’Connor a Las Vegas.

La consagració definitiva li va venir quan és escollida per cantar a l’any 1971 la Carlotta Campion del musical Follies de Stephen Sondheim. Per aquesta actuació, va rebre el Tony a la millor actriu de musical de 1972.

Ara la podreu escoltar, tot gaudint d’una gal·leria de fotos, amb una versió del Danubi Blau de Strauss pertanyent a la seva primera participació com a protagonista en una pel·lícula. Va ser l’any 1945 i el film Salome where she danced.

.


.

I ara podreu veure-la cantant al Hollywood Bowl – “I’m Still Here” del musical Follies de Sondheim, uns trenta anys més tard i amb alguns problemes d’entonació, però renoi:

6 comments

 1. julianen

  co-reina absoluta de totes les arabies de la meva infancia (l’altra era la Montez), aquelles arabies si que eren precioses i romantiques no les del pervers Mahmud Ahmadinejad que avui fa riure (de por) a tot occident

  M'agrada

 2. colbran

  La foto que encabeza este post es precisamente de “Salome…” que aquí se llamaba “…la embrujadora”. Antes de este film había intervenido com figurante en otros 20, entre ellos “Ruta de Marruecos” con Bob Hope y Bing Crosby y “Por quién doblan las campanas?”.
  En casi todas las películas posteriores cantaba de una a tres canciones o bailaba, pues también era bailarina (“Scheherazade”), hasta 1956. Posteriormente su personaje de Séfora en “Los diez mandamientos” la marcó mucho y le comenzaron a ofrecer dramas, terror, etc. aparte de las series televisivas y su vuelta al estrellato fue con “Follies”.
  A mí me gustaba mucho su voz y cuando daban películas por TV grababa sus canciones. Quizás sus habilidades vocales provenían de sus abuelos maternos que eran sicilianos.
  Pasó por Barceloa por los años 50 y Mario Cabré tuvo uno de sus romances con ella, al menos éso es lo que él dió a entender.
  Es una actríz muy entrañable para mí, pues me recuerda mucho a un ser querido. Ninguna de las dos está ya con nosotros.

  M'agrada

 3. Ana Cláudia

  I need those photos! Where I get? Cannot I copy?? I need very much! I need my Yvonne De Carlo!! Can anybody send me the photos??? Plase! I’m desesperate!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: