IN FERNEM LAND

9 de febrer 1908-2008, FELICITATS PALAU


Avui és l’aniversari del Palau de la Música Catalana.

Per a tots els que no el coneixeu i per aquells que heu passat moments inoblidables vull dedicar aquesta postal d’aniversari.

El fragment musical és de Die Schöpfung de Joseph Haydn, l’obra que l’Orfeó Català interpretarà aquesta nit. Els cantants son Edith Mathis i José van Dam, amb els Wiener Singverein i la Wiener Philharmoniker dirigida per Herbert von Karajan.

FELICITATS PALAU !

[splashcast GTWF3140OP]

6 comments

 1. Teresa

  I felicitats, Ximo, per tenir un amic que t’hi ha convidat! Ara, això si, hauràs de disfrutar per tú i en representació del pobrets que no em tingut aquesta sort…que t’ho passis MOLT BÉ!!!

  M'agrada

 2. isabel

  És la primera vegada que escric en aquest blog, tot i que fa un cert temps que et vaig seguint. No puc deixar l’oportunitat per felicitar-te per la feina que fas però avui i em sap greu que sigui per aquest motiu, voldria manifestar el meu malestar per l’exclusió que han fet els dirigents del Palau, del públic assidu, en el concert d’aquesta nit.
  Desconec com has pogut aconseguir l’entrada i esperaré la crònica que ens faràs, però penso que aquest concert s’hagués hagut de posar a la venda, guardant les entrades que fossin convenients per les autoritats, deixeu-me dir, que no s’acosten gaire pel Palau en actes purament musicals.
  Aquest matí he anat amb els meus fills, a la festa dels Comediants, que no m’ha agradat gens. Jo el que hagués volgut és tenir l’oportunitat, comprant l’entrada, d’anar aquesta nit a escoltar La Creació.

  M'agrada

 3. Anna

  ¡Felicitats Palau! I gràcies per ser un marc incomparable, l’única sala en la qual hom hi actua i té la sensació de que forma part d’una obra d’art absoluta: auditiva i visual.

  M'agrada

 4. Benvingudes Isabel i Anna.
  Celebrem que tenim una sala com aquesta, única i fantàstica.
  Isabel, jo també crec com tu que aquest concert o un altre demà mateix, hagués hagut de fer-se obert a tot el públic. Jo he tingut la sort que un amic m’ha aconseguit aquestes dues entrades, de cap manera fraudulenta.
  Espero seguir tenint-vos com a col·laboradores d’aquest blog.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: