IN FERNEM LAND

CECILIA BARTOLI A L’AUDITORI: 11 d’octubre de 2010


 

Cecilia Bartoli i Il Giardino Armonico

 

Cecilia Bartoli tornarà a Barcelona el proper 11 d’octubre de 2010, l’endemà del concert de Jonas Kaufmann al Liceu, és a dir, ens agafarà afònics?, però per primera vegada no cantarà al Palau de la Música Catalana com era habitual, sinó a L’Auditori, a la sala pau casals, és a dir, la sala gran.

No em sembla el lloc més adequat, ja que la sala és molt gran i l’acústica poc adequada per la música barroca, que és el que aquest cop ens cantarà la gran mezzosoprano italiana.

Acompanyada del prestigiós Giardino Armonico, dirigits per Giovanni Antonini.

El programa?, doncs una exquisidesa d’aquelles del morro fi: Àries d’òpera de Händel, entre elles Rinaldo, Lotario, Amadigi, Alcina, …

Ja es poden comprar les entrades, que no són precisament econòmiques. 130 € (platea, primer amfiteatre), 85 (laterals de primer pis, llotges de primer pis) i primeres files del segon amfiteatre), 60 €  (lateral d’escena, llotges de segon pis i darreres files del segon amfiteatre), 40 € (últimes llotges de segon pis i llotges laterals del tercer pis).

Esteu avisats.

Per tal d’ambientar la cosa i apaivagar un dels dies més crispats de la vida blogaire us deixo a la Bartoli i Il Giardino Armonico, sota la direcció d’Antonini amb l’elegíaca “Ombra mai fu” de Serse.

En breu tornarem a Bayreuth amb el Rheingold i arxius una mica més meus, APA!.

Entrada relacionada:

Un comentari

  1. colbran

    Ya es curioso, ya. Acabo de preparar un recital de Juan-Diego Flórez junto con un especial de Cecilia Bartoli y, casualmente, el número final de éste es el que ha propuesto Joaquim.

    Sí, yo creo que sí, el “Largo” de “Serse” apaciguará las aguas convulsas de los tenores y su “lamento”, La Ceci puede con todo, tiene fuerza para dar y regalar.

    Hay muchas arias que me gustan de Händel y otras no tanto, pero este tema del “arbolito” y el “Tornami a vagheggiar” de Morgana en “Alcina” son mis preferidas. Quizás La Bartoli se decida a interpretar las dos en el concierto, dado que ahora tanto se sitúa en la tesitura de mezzosoprano como en la de soprano. Me haría mucha ilusión que así hiciera. No creo que se atreva con las arias de contralto que tan bien canta Ewa Podlés. La solución el 11 de octubre, al día siguiente de la velada con el tenor alemán más solicitado del momento.

    M'agrada

  2. Pues me lo pensaré, que tengo el bolsillo temblando después del desembolso de las entradas para el Liceu… Me parecen unos precios excesivos. Pagar 40 euros para estar en el quinto pino y no oír nada no me parece buena inversión. Y 60 es demasiado para mi presupuesto. SNIF, son unos canallas.

    M'agrada

  3. maria teresa

    Jejeje…jo també vaig pensar que el 12, potser estarem “cardiacs” (jo segur) després dels dos recitals, el del Jonas i la Cecilia…sort que es festa!!
    També m’agradaria que cantes la cançó del plataner..be, que canti el que vulgui, que tot ho fa molt be.

    M'agrada

Deixa un comentari