IN FERNEM LAND

CONCURS AGOST 2013: LA CARTA DE RICKY


ricky5_2

Benvolguts Pep i Benja:

Cap fenómen pot ser totalment comprés conforme a la seva pròpia essència abans de que s’hagi convertit en una realitat plena; un error no serà resolt fins que no s’hagin esgotat totes les possibilitats de la seva pròpia existència, fins que no s’hagin provat i mesurats tots els camins per resoldre’l,  per a satisfer les necessitats imprescindibles, en l’interior d’aquesta existència.

Jo també estic frisós per abraçar-vos i a mida que van passant els dies i s’apropa la data, malgrat la feinada que tenim amb el negoci a ple rendiment i el cúmul de maldecaps que ja us podeu imaginar que cada dia sorgeixen, no me’n puc estar de dedicar-li una estona a la trobada.

He cregut convenient canviar una mica els plans. No haureu de preocupar-vos per l’hotel, una tasca sempre enutjosa, em sap greu si ja heu fet la reserva, però faltant encara tres setmanes no crec que us penalitzin, si fos així, tinc prou influència i coneixences a la ciutat com per resoldre el tema sense fer gaires tràmits.

He parlar amb Adelgundes, i encara que no teníem previst arribar fins a finals de novembre, m’ha dit que ells romandran encara unes setmanes més a Seebenstein i per tant que tenen la casa lliure.

Digueu-me l’hora prevista d’arribada, us vindré a buscar o us faré venir a buscar, no cal patir per això.

Com que estarem sols, sense les respectives parelles a les que desitjo tot el millor, no cal dir-ho, he pensat preparar una vetllada musical per la primera nit.  No podrem anar a l’òpera, però escoltarem música a casa i he pensat que potser us agradaria conèixer a aquesta senyora, estic segur que us interessarà.

És una gran professional. Perdoneu l’estat de la fotografia, l’he portat uns quants dies a la cartera i ja sabeu que amb la xafogor i les suors de l’estiu…

Ja sabeu qui és?, si no ho sabeu us la presento el dia 1, no cal que m’ho digueu ara

ricky3

Per cert Pep, jo ja sé que és allò que ens vas deixar la setmana passada. Ets molt trapella.

I recordeu que:

“El progenitor de l’obra d’art de l’esdevenidor no és altre que l’artista del present, que preveu la vida que vindrà i desitja estar compromès amb ella. Qui nodreix aquest desig en si mateix des de la seva capacitat més pròpia, viu ja en una vida millor i això tan sols pot fer-ho: l’artista”

Sempre vostre

Ricky

%d bloggers like this: