IN FERNEM LAND

IFL: 3.000.000 D’APUNTS VISITATS


Emotico

El 12 de gener de 2013 IFL va assolir els 2.000.000 d’apunts visitats, 16 mesos més tard tornem a celebrar un cim de  3.000.000 d’apunts vistos, quelcom que només puc agrair dient-vos:

 

Gràcies, gracias, grazas, esker, thanks, grazie, merci, dank, obrigado, dzięki, mulțumiri, спасибо, 感謝, takk, tack, díky, takvďaka, hvala, tänan, kiitos, diolch, хвала, salamat, köszönöm, go raibh maith agat, paldies, ačiū, grazzi,спасибі, მადლობა, ευχαριστίες, תודה, дзякуй, zahvaljujući, ขอบคุณ, teşekkürler, благодаря, 감사, 谢谢, धन्यवादngiyabonga

whakawhetai,تشکر,

Un comentari

    • Hola nestor jap, ¿Qué audios? ¿Qué vídeos?, si no eres más explícito…
      Todos aquellos que estaban depositados en RapidShare ya no están activos, los que están en MEGA funcionan a las mil maravillas.
      Si son los de MEGA, ¿Qué navegador utilizas?
      Si son los de RapidShare, ¿Qué es lo que te interesa?. No puedo actualizarlo todo.
      Ya dirás.

      M'agrada

  1. colbran

    No sé que ha pasado con mi primer comentario. Repito.

    MUCHAS FELICIDADES!!! Vaya una de tus primeras visitas despues de coneguir las tre millones es una queja.

    Ahora a por las 4 millones para antes de acabar el año.

    M'agrada

      • Xavier C.

        Potser és veritat que això no va de cracks, però… En una sèrie de televisió (força idiota, com a mi m´agraden) i per a que puguin entendre com ha de viure un company cec, la psicòloga posa una vena als ulls a dos oficials de policia i els diu d´arribar fins a la cafetera de l´oficina. Després de desballestar mitja oficina, un hi arriba:
        – He guanyat, he guanyat!”
        – “Tinent… això no era una cursa…”
        – “No… és clar… però que si ho hagués estat, hauria guanyat jo…”

        Moltes felicitats, crack!

        M'agrada

  2. Raúl

    Moltes felicitats Joaquim i moltes felicitats a l’òpera i a la música en general, que tant contribueixes a difondre-la i fer-la estimar. Aquests 3 milions són tot un reconeixement a una feina titànica però sobretot molt ben feta. Tant de bo arribin aviat els 4 milions.

    M'agrada

  3. Eduardo

    Joaquín, solo estas cosechando, lo que has sembrado y por supuesto no es poco!!!!! Felicidades y gracias!!!! debes de sentirte contento…..
    creo que Leonor piensa lo mismo, por eso nos regala algo esplendido, Xavier espero tu apunte de pocas palabras pero siempre acertados, Colbran cuanto aportas!!!!!!, soy algo ingrato al olvidarme de otros comentaristas sumamente valiosos, espero acepten mis disculpas pero no los puedo nombrar a todos…..
    Este este éxito es tuyo Joaquín, vamos todos juntos a celebrar lo mayor y lo mejor??? que aun no te ha llegado????? solo espero respuestas en positivo, que así debe ser!!!!!!!!

    M'agrada

  4. Moltíssimes felicitats per aquests 3.000.000 de visites, moltíssimes gràcies per compartir amb nosaltres la teva passió per la música i sobretot, per la teva amistat!. Endavant, els 4.000.000 no estan gaire lluny!.

    M'agrada

  5. Nuria

    Felicitats, te agradezco el esfuerzo que representa llevar a cabo la tarea de obsequiarnos con tu trabajo voluntario. Tus seguidores somos felices también al presenciar tu éxito.

    M'agrada

  6. Marta B

    Mira que feia dies que anava vigilant quan faltava per la visita 3.000.000. I ara que volia veure quants comentaris hi havia sobre la funció d’ahir de la Walkíria va i em trobo amb aquesta fita acomplerta.

    Per molts anys el teu blog tingui l’èxit que te ara.

    Una abraçada

    M'agrada

  7. Moltes felicitats, benvolgut Joaquim, t’ho tens merescut. El teu és el bloc dels blocs, un exemple a seguir. Per a mi va ser una alegria quan vaig descobrir el lloc buscant informació sobre Bayreuth. I la trobí, molt ben redactada i il·lustrada i en català, cosa que valore molt. A més, de propina, hi eren els links per baixar-se les retransmissions. Ja fa uns quants anys d’això i encara et lleguesc llegint.

    Collona, tres milions, que es diu prompte. Jo en porte mil i escaig i ja em pareixen molts.

    MOLTES GRÀCIES I MOLTES FELICITATS.

    Una abraçada.

    Regí amb molta admiració i agraïment de debò.

    M'agrada

    • Les xifres són uns ítems, importants, però quan penso el que hi ha al darrere d’aquesta xifra si que m’impressiono i emociono.
      Gràcies per ser-hi Jan i per aportar tanta vitalitat juvenil

      M'agrada

    • Saps positivament bon amic, que us tinc en gran estima,la nostra amistat és coincident amb l’inici d’aquell blog primerenc i saps que saber que continues visitant IFL m’agrada molt i ja no et dic res quan llegeixo un comentari.
      Us devem una visita, tan aviat la puguem fer, complirem la promesa feta l’altra dia al Liceu.
      Una abraçada per a tu i per a pfp també, i un petó.

      M'agrada

    • Jo no m’ho hagués imaginat mai, ni que fos tan constant per fer un apunt diari (ara i de moment quasi diari), ni que tingués la repercussió que té, però els resultats s´n els que són i això m’ha decidit a fer un salt que aviat us presentaré, amb un objectiu claríssim, millorar.
      Gràcies Enric H. March

      M'agrada

  8. Rosa

    Moltes Felicitats, Joaquim!!!!
    Em fa molt feliç que ho hagis aconseguit. Només la feina molt ben feta pot aconseguir això i la teva ho és, i meritòria, dedicada a tots nosaltres. Endavant cap els 4.000.000.
    Les gràcies les hem de donar nosaltres, els que llegim el teu blog, del qual aprenem moltes coses, amb el qual hem anat teixint vincles d’amistat. Gràcies Joaquim per aquesta comunicació i la teva amistat. Una abraçada

    M'agrada

    • Certament Rosa, el blog ha traspassat en alguns casos la virtualitat de les relacions a la xarxa per apropar-nos una mica, quelcom que dóna un valor afegit que personalment agraeixo enormement.
      Gràcies per fer-ho també possible

      M'agrada

  9. joana soler

    Per moooooolts anys Joaquim, t’ho mereixes i penso que et mereixes molt i molt més, ara cap els 4 .000.000 que segur estan a tocar.
    I moltes gracies per deixar – nos gaudir del teu saber, de la teva sensibilitat per la musica i de la teva amistat, som uns privilegiats.
    Endavant “crack de cracks”

    M'agrada

  10. Oriol

    Moltes felicitats Joaquim!!!! 🙂 . Que segueixi sent un in cresciendo i cap els 4 milions cap a finals d’any com diu el colbran. La gent sap valorar la feina ben feta 😉

    Gràcies i molts ànims per seguir com fins ara

    M'agrada

  11. tristany

    Ostres! M’havia passat per alt aquest apunt. Enhorabona per les wagnerianes dimensions d’aquest cim. Igual que m’apenava fa poc veure’t (una mica) abatut, m’alegra enormement que tinguis motius per ser (molt, espero) feliç.

    I més que arribar als 4 o als 27 el que et desitjo és que tinguis ganes i motivació per arribar-hi. T’agradi o no, ets un megacrack. 😉 🙂 🙂

    M'agrada

    • Ganes no en falten, temps si, per això la meva crisi que espero anar encarrilant en els propers i immediats mesos, el “nou” IFL hauria de ser una realitat a finals d’estiu, això sí que em fa veritable il·lusió.
      crack de cracks, megacrack, tot és onomatopeicament com un daltabaix amb trencadissa 🙂

      M'agrada

  12. timamót

    3.000.000 és una xifra que fa patxoca. Pots estar ben content del que has aconseguit. Som molts els que t’agraïm la teva dedicació.
    Espero que ben aviat encetis el nou camí i et porti on vols anar.

    M'agrada

    • Content no, MOLT CONTENT, per això he decidit volar, a veure si no m’estavello….
      He d’esperar una mica ja que el projecte té complexitat tècnica i organitzativa, però ja hem començat a enfilar l’agulla.
      Gràcies per la teva complicitat

      M'agrada

  13. Niklaus Vogel

    Enhorabona Joaquim i moltes felicitats! Encantat de formar part d’aquesta família i d’haver-te visitat. Continua amb aquesta empenta! T’ho mereixes.

    M'agrada

    • Benvolguda Simone saps que ho faig perquè m’agrada molt, i la dedicació i generositat és la resposta a la vostra resposta.
      Jo rebo molt de vosaltres i això m’excita, ara toca fer un salt, l’empenta dels tres milions és brutal, no en tinguis cap dubte.

      M'agrada

    • L’enveja, benvolgut Miquel segons Folch i Torres en els seus Pastorets, que com a bon teatrero segur que coneixes, diu:
      Jo amb l’enveja faig tornar
      l’home vil i menyspreable;
      el ric torno miserable
      i el bo, faig bo per cremar

      I sincerament Miquel no t’hi veig en aquest rol.
      Gràcies per la vostra amistat

      M'agrada

  14. SANTI

    Una passada Joaquim i a hores d’ara 3.004.082, és a dir, els quatre no trigaran a caure.
    Tot el que et proposis ho tens a l’abast, tens l’empenta , la constància, la rauxa i tot el nostre suport.
    Per molts anys

    M'agrada

    • L’empenta sí, la constància també (no m’ho hagués imaginat mai), l la rauxa a estones, m’agradaria ser més arrauxat, és cert, però amb els anys he comprovat que no és bona tàctica per a fer un blog, si no vols prendre mal, n’hi ha d’haver, però sàviament combinada amb el seny, no és fàcil i a vegades no m’ho poseu fàcil, però és un aprenentatge que m’ha anat molt bé, també per altres coses.
      Gràcies per aquest suport imprescindible.

      M'agrada

  15. Jofre

    He enviat abans d’hora
    Són moltes visites, fàcil de dir i complicat d’assolir.
    T’ho treballes molt
    Per molts anys i a veure si entre tots fem possible els 4000000 abans d’un any

    M'agrada

Deixa un comentari