IN FERNEM LAND

PROJECTE IFL OPERISTIC TOURS


Fa temps que em rondava pel cap la idea de organitzar viatges operístics com un dels serveis que vull oferir en el nou IFL que encara no s’ha materialitzat, però que espero que no trigaré a presenta-vos. Ara bé, com que organitzar un viatge no és una cosa que és pugui fer d’avui per demà, i ja en tinc un escollit, estem ultimant tots els detalls per presentar-vos en breu el primer projecte que estic segur que us engrescarà.

Tots hem vist moltes vegades programes de viatges operístics artísticament molt temptadors però que amb costos exclusius, tan sols estan a l’abast de butxaques molt farcides. La meva idea és cercar propostes de qualitat no fonamentades tan sols en un determinat cantant (tots hem patit el trasbals de les cancel·lacions) sinó en la globalitat de les produccions, ja sigui per l’interès del títol operístic com per tot l’equip artístic, cantants i directors. L’objectiu principal serà sempre la qualitat de la proposta, però lògicament volem ser diferents, i dic volem perquè jo no em puc posar al davant de propostes d’aquesta embranzida sense comptar amb la professionalitat d’una persona coneixedora del que suposa organitzar aquests viatges, amb experiència contrastada, però també d’una estructura empresarial que ens garanteixi totes les cobertures legals, és a dir una agència.

Tenint l’estructura necessària calia donar cos a la idoneïtat de la proposta, sobretot quan hi ha tanta oferta i per altra part quan resulta tan fàcil teclejar l’ordinador des de casa i accedir a bitllets, reserves hoteleres i entrades per a teatres i concerts, per tant els viatges que oferirà IFL hauran de tenir un valor afegit a la pròpia categoria de les òperes i produccions escollides, fonamentat en les activitats paral·leles durant el propi viatge, però també abans i després de realitzar-lo.  Òbviament quan presentem els programes, detallarem aquestes activitats paralel·les i opcionals. La qualitat artística sempre la cercarem en el conjunt de les produccions, però també volem acompanyar-la amb aquestes activitats que intentarem que siguin el complement perfecte a les òperes que anirem a veure i que sense cap mena de dubte ens distingirà de la resta de propostes que ofereixi el mercat, i és clar amb aquesta diferència també volem incloure les tarifes.

Els viatges seran oberts per a qualsevol persona de qualsevol procedència, buscarem solucions ajustades a la localitat de residència de cadascú.

Els preus sempre inclouran localitats que ens garanteixin la visió total de l’escenari, el que no voldrà dir necessàriament que escollim d’entrada les localitats més cares, ans al contrari, d’entrada sempre buscarem les entrades més econòmiques amb visió total, i si algú vol optar a zones més properes i més cares, sempre ho podrà fer.

Abans d’acabar aquesta setmana us volem oferir el primer viatge que ja us anuncio que es farà durant la primera setmana del mes d’abril, és a dir, coincidint amb la Setmana Santa.

Una pista: mai els encants del Divendres Sant seran tan justificats.

Molt aviat més, molt aviat tot.

 

46 comments

 1. Jan

  Ostres!!! Frisant per veure que vol dir “tot”!!! 🙂 No hi havia pensat en que en un renovat IFL hi hauria aquesta “secció de viatges”, si se li pot dir així.
  A veure, ja m’has deixat inquiet 🙂

  M'agrada

 2. Buena idea y a ver si coindimos, esta primera sugerencia por poco: particularmente con esposa, estaré el fin de semana del 27 y 28 de marzo en Paris, para LE CID ( Alagna ) y FAUST ( lastima que Beczala cancele las dos ultima funciones pero sustituido por M. Fabiano y Stoyanova )

  M'agrada

 3. Niklaus Vogel

  Quina idea més bona! Tant de bo tingui una bona resposta, n’estic segur que així serà. Jo, per descomptat m’apuntaré a tot allò que la meva feina em permeti, es clar. D’entrada lo de divendres sant pinta molt bé.
  Enhorabona!

  M'agrada

 4. simone

  Molt bona idea! Amb aquest encapçalament i divendres sant el desti nomes pot ser algun Parsifal…penso 🙂
  A disposicio per si necessites alguna informacio o gestio per la zona de parla alemana
  😉

  M'agrada

  • Jo penso que quan es valori el producte us adonareu que el preu és ajustat, si bé som molt conscients que per a molta gent serà insalvable.El moment és molt difícil.
   Aviat ho podràs valorar i començar a fer guardiola

   M'agrada

 5. Kàtia

  M’agrada molt aquesta idea,ja estic frisant.Es un dels projectes que pensava podries endagar.A veure si la “pela” ens arriva (que crec que sí) i hala a viatjar.
  Tambè es cert el que comentes que les associacions musicals que s’hi dediquen son excessivament cars,jo he fet uns quants viatges amb Fra Diavolo i Amics del Liceu i com la il.lusiò podia més que l’enteniment acabava fent la maleta.
  Gràcies,Joaquim,com sempre,espero que posis “l’assumpte” en marxa…

  M'agrada

 6. jordi magriñá

  Molt bona idea !!. Jo voto pels propers viatges, , Ermione a ACoruña al juny i sino Guillem Tell a Londres al juliol.
  Per cert, oi que aquest any no es veura en els cines l´ inauguració de La Scalla ?.

  M'agrada

  • Hi ha algunes coses previstes molt interessants, però la inauguració pretén ser un bon tret de sortida.
   De moment no hi ha inauguració de la Scala a cap sala, és molt rar. Espero en qualsevol cas penjar-la a IFL el més aviut possible.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: