IN FERNEM LAND

IFL TOURS: PASQUA A BERLÍN AMB DANIEL BARENBOIM


Em plau presentar-vos, tal i com us vaig anunciar fa dos dies, el primer espero que de molts viatges operístics especialment dissenyats i preparats a l’entorn de IFL. Només voldria puntualitzar un aspecte que em sembla important, el primer viatge l’organitzem en un període especialment sensible a les tarifes del transport aeri, alhora que és prou conegut que durant el prestigiós Festival de Pasqua, la Staatsoper de Berlín augmenta el preu de les entrades de manera deixeu-me dir que exagerada. Sense més preàmbuls aquí el teniu BERLIN DEL 2 AL 6 D’ABRIL 2015

Font de la fotografia DAALA Berlin

Font de la fotografia DAALA Berlin

Berlín es la cara d’una capital cultural on es barregen l’herència de la cort de Prusia a Sans-Souci, el record del mur que la va dividir casi trenta anys i l’audàcia de la nova arquitectura ultra-moderna apareguda desprès de la reunificació. Aquest viatge os invita a descobrir aquesta ciutat sempre canviant. Coneixerem l’evolució de la ciutat per alguns dels seus edificis mes emblemàtics. I tindrem un altre punt de vista de Berlín des de les visites temàtiques que hem programat. i clar està, assistirem al PARSIFAL el divendres sant, al concert de la West-Eastern Divan Orchestra i al TANNHÄUSER, sota la direcció de DANIEL BARENBOIM. DIJOUS 2 D’ABRIL 2015 Sortida en vol de Barcelona / Madrid a Berlín. Arribada a l’aeroport. Trobada amb el xofer i trasllat privat a l’HOTEL PARK INN by RADISSON

Sopar bufet de benvinguda a l’Hotel. DIVENDRES 3 D’ABRIL 2015 Esmorzar a l’hotel. OPCIONAL – Veurem la reconstrucció de Berlín a traves de nous edificis. Anirem al Reichstag, obra del arquitecte angles Norman Foster, inaugurat al 1999 com a nova seu del Parlament alemany. Ens explicaran com aquest edifici es energèticament autosuficient. Pujarem a la cúpula des de on és pot contemplar el Tiergarten i part de la ciutat.

Tot seguit anirem al nou Memorial del Holocaust, de l’arquitecte Peter Eisenmann. 19.000 metres quadrats amb 2.711 blocs de formigó, de 0,50 d’ample i 4,5 d’alçada. Construït com a record als 6 milions de jueus morts. Acabarem la visita a la Potsdamer Platz, destruïda casi completament durant la guerra, en 5 anys es va crear el que ara es el centre emblemàtic de les darreres tendències en arquitectura, fins i tot gaudeix  d’un microclima. Hi veurem edificis de Rafael Moneo, Renzo Piano, Arata Isozaki… així com també s’hi troba la seu de la biennal de Berlin i la Philharmonie on assistirem al concert el dia següent. Dinar lliure. Trobada a la recepció de l’Hotel. Trasllat privat al Teatre. A les 16:00 inici de la representació de:

 PARSIFAL al Staatsoper Im Schiller Theater

Director musical                              Daniel Barenboim
Producció escènica                          Dmitri Tcherniakov

Amfortas                Wolfgang Koch
Gurnemanz              René Pape
Parsifal                   Andreas Schager
Klingsor                  Tómas Tómasson
Kundry                      Anja Kampe
Titurel                     Matthias Hölle
Escuders                  Sónia GranéAnnika SchlichtStephen ChambersJonathan Winell
1er Cavaller del Grial    Paul O’Neill
2on Cavaller del Grial   Grigory Shkarupa
Noies flor    Julia NovikovaAdriane QueirozSónia GranéNarine YeghiyanAnnika Schlicht

 

Fi de la representació. Trasllat privat a l’Hotel DISSABTE 4 D’ABRIL 2015 Esmorzar a l’Hotel. Trobada amb la nostre guia privada. OPCIONAL – Visitarem l’arquitectura subterrània amb els bunkers construïts com a refugi de la població durant la Segona Guerra Mundial. El 80% del centre de Berlin va quedar destrossat per els bombarders aliats i van sobreviure els que van passar dies i nits en els refugis antiaeris. Centenars de persones que passen diàriament davant una porta verda a l’interior de l’estació de metro Gesundbrunnen, sense imaginar que al darrera, s’amaguen grans habitacions plenes d’Història. Es l’anomenat “BUNKER B”. Desprès visitarem el Museu Jueu.

L’espectacular construcció de Daniel Libeskind per al museu ja s’ha convertit en un monument emblemàtic de Berlín. El singular edifici revestit en zinc proposa una relació absolutament nova entre arquitectura i contingut museístic. El disseny, que Daniel Libeskind anomena «between the lines» (entre línies), descriu les tensions de la història judeo -alemana a partir de dos eixos: un recte però trencat en diversos fragments i un altre articulat amb final obert. En els creuaments entre tots dos es troben els buits («voids»), espais buits que travessen tot el museu. L’arquitectura converteix a la història judeoalemana en una experiència sensorial, formula noves preguntes i estimula la reflexió. Dinar lliure. Trobada a la recepció de l’Hotel. Trasllat privat a la Philharmonie.

A les 16:00 inici del concert La West-East Divan Orchestra (nom inspirat d’un llibre de poemes de Goethe) va ser ideada al 1999 pel músic Daniel Barenboim i l’escriptor palestí Edward Said. Van decidir crear un taller per a talents musicals palestins, àrabs i israelians amb el propòsit de combinar l’estudi i el desenvolupament musical amb el compartir el coneixement entre cultures que han estat tradicionalment rivals, i promoure així el procés de pau entre jueus i palestins.

DIRECTOR                   Daniel Barenboim

WEST-EASTERN DIVAN ORCHESTRA

 • CLAUDE DEBUSSY Prélude à l’après-midi d’un faune
 • PIERRE BOULEZ Dérive II
 • HECTOR BERLIOZ Symphonie fantastique« op. 14

Fi del concert i trasllat privat a l’Hotel DIUMENGE 5 D’ABRIL 2015 Esmorzar a l’Hotel.

Trobada amb la nostra guia privada. OPCIONAL – Veurem arquitectura “clàssica” amb la Catedral, l’església de Sant Nicolàs, la Knoblauchhaus i fins i tot arqueològica amb les portes d’Ishtar i Mileto. Visitarem la illa dels museus. L’idea de construir aquest espai la va tenir el rei Federic Guillerm IV de Prusia al 1841, quan va voler crear un barri dedicat a l’art i la ciència. Avui en dia es una illa al mig del riu Spree, al cor de la ciutat,  on es va construir un dels conjunts de museus mes importants del món. Son cinc prestigiosos museus: Altes Museum, Neues Museum, Alte Nationalgalerie, Museu Bode i Museu de Pergamo, on hi podem trobar col·leccions arqueològiques i d’art. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco. Veurem al Museu de Pergamo la porta d’Ishtar de Babilonia i la porta del mercat de Mileto (dons l’altar de Pergamo està en reformes) i al Neues Museum una de les peces mes belles que es el bust de Nefertiti. Trobada a la recepció de l’Hotel. Trasllat privat al Teatre. A les 17:00 inici de la representació de

TANNHAUSER a la Staatsoper Im Schiller Theatre

Director musical                  Daniel Barenboim
Director d’escena                 Sasha Waltz
Escenografia                         Sasha Waltz
Disseny de vestuari             Bernd Skodzig
Director del cor                    Martin Wright

 

Hermann, Landgrave de Turingia     Kwangchul Youn
Tannhäuser                                             Peter Seiffert
Wolfram von Eschenbach                    Christian Gerhaher
Walther von der Vogelweide               Peter Sonn
Biterolf                                                     Tobias Schabel
Heinrich der Schreiber                        Florian Hoffmann
Reinnar von Zweter                             Jan Martiník
Venus                                                      Marina Prudenskaya
Elisabeth                                                Adrianne Pieczonka
Un jove pastor                                      Sónia Grané
Ballarins                                                Sasha Waltz & Guests

 

Fi de la representació i trasllat privat a l’Hotel. DILLUNS 6 D’ABRIL 2015 Esmorzar a l’hotel. Trobada a la recepció de l’hotel amb el xofer. Sortida en el vol cap a Barcelona / Madrid. Arribada i fi del viatge.

Preu per persona en habitació doble                        1.445€       
Suplement en habitació doble per us individual               190€       

El preu inclou:

 •            Bitllet d’avió de Barcelona a Berlin i tornada
 •            Taxes d’aeroport, seient reservat i una maleta facturada per persona
 •           4 nits d’estada a l ‘HOTEL PARK INN by RADISSON 4**** en allotjament i esmorzar en base a habitació doble.
 •            Sopar de benvinguda a l’Hotel el dia 2 d’abril 2015
 •            Entrada en el Teatre Im Schiller per la representació de PARSIFAL per el dia 3 d’abril 2015
 •            Entrada en la PHILHARMONIE per el concert de la DIVAN ORCHESTRA per el dia 4 d’abril 2015
 •            Entrada en el Teatre Im Schiller per la representació de TANNHÄUSER per el dia 5 d’abril 2015
 •            Trasllats en autocar privat de l’Hotel al Im Schiller Theatre els dies 3 i 5 d’abril i a la Philarmonie el 4 d’abril.
 •            Acompanyant artístic/musical en tot el viatge
 •            Acompanyant de l’organització en tot el viatge
 •            Assegurança de viatge. 
  • Les localitats en el Teatre Schiller garanteixen el 100% de la visibilitat de l’escenari, si algú vol optar a localitats de primera o segona categoria a la platea, ho haurà de demanar en fer la reserva i pagar la diferència depenent de la disponibilitat

PREUS VISITES AMB AUTOCAR I GUIA

 •  VISITA DIA 3 D’ABRIL 2015                         Preu per persona 64€
 • VISITA DIA 4 D’ABRIL 2015                         Preu per persona 75€
 • VISITA DIA 5 D’ABRIL 2015                         Preu per persona 45€
  • PREU ESPECIAL PER RESERVA 3 DIES VISITA         Preu per persona 170€

Aquest pressupost està calculat amb data 29 de novembre de 2014. Queda subjecte a variacions en funció de modificacions de darrera hora en alguna de les tarifes pressupostades. Les places són limitades i el nombre mínim de persones per garantir la sortida és de 15. CONDICIONS D’ACCEPTACIÓ DEL VIATGE

logo2

d.Opera Traveller

Per efectuar la reserva contactar amb:

 • d.Opera traveller (Organització tècnica) c/ Balmes, 167, 3º 2ª, 08008 Barcelona. Telèfon : 672 82 91 83 (concertar visita)
 • e-mail: d.operatraveller@gmail.com
 • Persona de contacte: Núria García
 • PAGA I SENYAL PER GARANTIR LA RESERVA                    800€   per persona a fer abans del dia 16 de desembre 2014
 • El pagament es pot fer per transferència bancària, targeta bancària o efectiu a les nostres oficines. de d.Opera traveller codi IBAN ES22 2013 6125 37 0200362867 (Catalunya Caixa)
 • La data límit per efectuar la reserva és el dilluns 15 de desembre de 2014
 • Resta del pagament, abans del 12 de març de 2015.
 • Indicar: Nom, cognoms, telèfon i “Viatge Berlín”, en el concepte de pagament.
 • Si el pagament es fa per transferència bancària, enviar per mail comprovant

Despeses de cancel·lació: A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

35 comments

 1. Carlos R

  Hola Ximo.
  Menuda y agradable sorpresa.
  Por poco que pueda nos veremos allí, ya que el Parsifal del Viernes Santo es una experiencia memorable.
  Enhorabuena por esta estupenda iniciativa.

  M'agrada

   • Carlos R.

    Ya lo leí, pero el problema es que no puedo seguir todos los días en Berlín, tengo un compromiso en Madrid el domingo de Pascua y creo que solamente iré al Parsifal y si me lo pudiera combinar asistiría a otra función para evitar desplazarme en esas fechas.
    Gracias por el interés, té informaré.

    M'agrada

 2. Joan

  Fantàstica la iniciativa!!
  No sé si podré resoldre els entrebansc que se’m presenten per poder compartir aquest viatge, però ben segur que ho intentaré. Si us plau, Joaquim, continua fent-nos prpostes d’aquestes.

  M'agrada

 3. És una gran idea tot i que la paga i senyal de 800 Eur fins el 15 de desembre em sembla excessiva tenint en compte que el viatge és a l’abril. Són quatre mesos finançant a l’agència…De totes formes gràcies per la teva imaginació i ja veurem què fem.

  M'agrada

  • No et creguis que finançament tant, ja que ara s’han de pagar les entrades i l’avió, ambdues partides són notables, ja que les entrades de Pasqua a Berlín ja he dit que res tenen a veure amb la resta de l’any, i no cal que et digui que l’augment de tarifes aèries per aquestes dates no té res a veure amb el que ens costaria un bitllet d’avió per a Berlín en el mes de febrer, per posar un exemple agafat a l’atzar.

   M'agrada

 4. Kàtia

  Anem a veure,Joaquim,m’encanta la proposta sobretot de les visites a fer a Berlín,el que no puc es,de moment,veure Wagner a “tutti pleni”,primer per salut i després perqué ja saps que soc Verdiana,Belliniana i Donizzetiana,Entenc que el viatge es per veure i disfrutar de l’òpera.La pregunta es tonta,però s’hi pot anar sensa haver d’assistir a les funcions???
  Gràcies…

  M'agrada

  • Jo crec que no hi haurà problema, però hauràs de trucar a la Núria de l’agència, jo de tot això no me m’encarrego. 😉 Ara bé, deixar-te perdre el Parsifal de Barenboim un divendres Sant…vols dir? Sent allà mateix i amb les dentetes que et farà tothom l’endemà? Vol dir? 😉

   M'agrada

 5. Niklaus Vogel

  Fantàstica idea, m’agrada molt la proposta. Aquesta setmana santa no crec que pugui perquè ja tenia plans però a partir d’ara m’esperaré a veure les propostes d’IFL. El Tannhäuser el vàrem veure l’any passat i crec que us agradar molt. El Parsifal em fa una enveja……
  Petons

  M'agrada

 6. Gran viaje y quien no conozca el Berlín antiguo y moderno desde un punto de vista histórico-cultural y además tenga interés por lo operístico-sinfónico, a no perdérselo
  Allí estuve hace tres años en familia y no me importaría repetirlo pero esta vez , me coincide fechas similares con Le Cid y Faust en París con entradas ya pagadas.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: