IN FERNEM LAND

LES MACRO XIFRES DE IFL AL 2014


The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 740,000 times in 2014. If it were an exhibit at the Louvre Museum, it would take about 32 days for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

43 comments

 1. Són estadístiques, però com cada any vull fer especial referència als comentaristes més destacats, aquells que han col·laborat a fer-lo molt millor.
  Els de WordPress no en tenen ni idea que en Rexval i en Regí són la mateixa persona, per tant ell i a força distància és el comentarista més actiu i exhaustiu, ja que tots sabem com són els seus comentaris, per tant, gràcies Regí.
  Però és clar, gràcies també a en Josep Olivé, a en Xavier C i a la Leonor per ser tan fidels, tan actius i aportar tant enriquiment a tot allò que jo proposo. L’any passat ja us disputàveu el podi.
  Reclinatori per a tots vosaltres.

  ,

  M'agrada

 2. maac

  ¡Hombre!, ¡Joaquim, no me hagas esto! Que más de una vez han venido a mi modesto blog a darme lecciones y el argumento esgrimido ha sido el éxito del tuyo, lo que resulta bastante contundente… Bueno, felicidades, y sigue así..

  M'agrada

  • Bueno maac, lo importante no es tanto la contundencia de las cifras, que son el resultado de una tozudez estimulante, como lo que te aporte y aportes mantenerlo activo.
   Un fuerte abrazo y el deseo que el 2015 sea muchísimo mejor que el 2014.

   M'agrada

 3. Lauren

  Congratulations, Joaquim!
  It’s not easy to listen all the performances in Europe because I’m on the opposite side of the world.
  Your site is really helpful to me.
  Thank you always and happy new year!

  M'agrada

 4. Xavier C.

  Jo vull fer extensiva la menció especial a l´amic que ens ha visitat des de l´Uzbequistan, al de Congo-Kinsasha, al de Groenlàndia, a l´Etíop i -per què no- als dos infernemlandaires cubans. Lo seu sí que és de premi gros!!!

  M'agrada

  • També podríem pensar que un catalanet o catalaneta amb la seva tablet, de viatge a aquests països miri el blog des de les llunyanes terres, ja que com bé saps els catalans som de cul inquiet i ara més que mai ens veiem obligats a guanyar-nos les garrofes lluny de casa, malgrat que el comentari que em fa en Lauren em dóna l’esperança que també hi ha alguns amables seguidors “exòtics” que per una raó o una altra, cercant una foto a Google o alguna que altra cosa que res té a veure amb els apunts, acabi espetegant a IFL.

   M'agrada

 5. Niklaus Vogel

  Enhorabona Joaquim per aquestes magnífiques xifres. Això demostra lo interessant que és aquest blog i espero que t’encoratgi per manternir-lo tan viu com fins ara. 740000 visites no són casuals…

  M'agrada

  • En realitat fins el 31 de desembre de 2014 els apunts vists van ser 744.918, però com els de WordPress tanquen l’any abans d’hora, ho van arrodonir. Un 6 % més que l’any 2013, un creixement sostingut i et garanteixo que molt difícil d’assolir, ja que mantenir-vos interessats dia rere dia és quelcom difícil.
   La mitjana diària d’apunts visitats ha estat de 2041 i aquesta xifra tenint en compte que parlem de músic ai òpera en català, no deixa de ser extraordinària. En el 2015 tinc pensat incrementar-ho, com?, ja s’anirà veient, però sempre parlant de música, que és el que més ens agrada.
   Espero continuar comptant amb la teva companyia i els teus comentaris durant aquest 2015 que et desitjo ben feliç des del primer dia i que ens faci oblidar el penós 2014.

   M'agrada

   • Niklaus Vogel

    Moltes gràcies Joaquim, el mateix us desitjo jo i no dubtis que pots seguir comptant amb la meva companyia i la meva participació. De fet, no passo ni un dia sense llegir el teu apunt.
    El penós 2014 serà difícil d’oblidar però amb els amics i la música ho anirem superant 😉

    M'agrada

 6. Jordi

  Meravelloses xifres, et mereixes això i més, per el criteri, el coneixement, la valentia, la qualitat, la dedicació i el grau de complicitats que aconsegueixes amb tanta il·lusió
  Per molts anys

  M'agrada

 7. simone

  Moltes felicitats Joaquim!! ja saps, aqui una incondicional del blog, encara que ultimament no comento molt per motius de saturacio de logistica familiar, però et llegeixo des-d’on tingui ordinador, sigui aqui o a l’extranger. 🙂 Espero amb moltes ganes i molta curiositat l’evolucio del teu blog i agraiexo tant la teva macrodedicacio com la de tot els que envien comentaris moltes vegades interesantissims!

  M'agrada

 8. Enhorabuena por estas descomunales cifras y mi felicitación y admiración por todo tu conocimiento y trabajo en el blog. Espero que la salud te permita, y a tus visitantes también, continuar con estos intercambios culturales en 2015. Muchas gracias y un fuerte abrazo.

  M'agrada

  • Feliz 2015 enriquedeburgos
   Espero hacer crecer IFL durante este próximo año, y pondré mi empeño para que no sea solamente en cifras.
   un abrazo, será un lujo poder continuar contando contigo para hacerlo posible.

   M'agrada

 9. Pep

  Enhorabona. Moltes felicitats, primer a tú Ximo, i tots els teus col·laboradors fidels que ompleneu sempre els posts.
  Nosaltres som dels que no aportem gaire perquè encara no en sabem prou, però el que sí que us puc dir que és tots els posts els guardem; els repassem; els comparem amb els àudios i videos…, repassem la nostra discografia i videoteca… i cada dia, gràcies a tots vosaltres, aprenem una mica més de tot aquest món de l’òpera, el cant i la música. Moltes gràcies a tots per ser els nostres MESTRES!!!!!!!
  Moltíssimes gràcies a TOTS, molts desitjos perquè tot ens vagi, a tots plegats, una mica millor… i endavant sense decaure.

  M'agrada

  • Gràcies Pep, per ser-hi i avui fer-nos-ho saber.
   Al darrere de tantes xifres sóc conscient que en sou molts que no us atreviu a dir-hi gaires coses, malgrat que jo us esperono a fer-nos saber el vostre parer, que de ben segur serà interessant i enriquidor.
   Les gràcies són compartides perquè tots ho fem possible.

   M'agrada

 10. jaumeM

  Felicitacions.
  No me sorprèn gens, la qualitat del blog se mereix això i molt mes.
  ¿A on es pot trobar una aportació diària de tan alt nivell?
  ¿I el fons històric? amb una eina de cerca molt eficaç pots trobar dades, representacions, repartiments, àudios, vídeos etc. es “La Font de la Saviesa”.

  M'agrada

 11. Vaja, se m’havia passat. Quina passada, tens més públic que la Xarito… tots hi van i hi vénen. A mi m’ha passat que he eixit amb el nom “Regí” i amb el user “rexval”. Igual és perquè tinc dos comptes en , un d’ells per al meu bloc. Collona, fins de la Xina et visiten i després es queixen alguns si els dius “Bon dia”.. Bé, l’enhoraboma. Igual ets el bloc campió de WordPress. De música, segur.

  Una abraçada.

  Regí / rexval

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: