IN FERNEM LAND

FAUST A TORÍ (Castronovo-Lungu-Abdrazakov-Ladjuk-Kemoklidze;Noseda)


Us porto el Faust de Gounod en la versió dirigida per Gianandrea Noseda a Torí que té lloc a la capital del Piamont durant aquest mes de juny, amb l’engolat Charles Castronovo, excessivament pendent de “kaufmanejar” l’emissió i amb alguns problemes greus per resoldre en els aguts i acompanyat per els notables Ildar Abdrazakov com a dimoni i la magnífica i intensa Irina Lungu com a Marguerite, exhibint una veu consistent de soprano lírica. Al seu costat el Valentin erràtic de Vasilij Ladjuk i el una mica descontrolat  Siebel de Ketevan Kemoklidze completen un cast amb punts de notable interès i algunes llacunes.

Molt millor l’orquestra del Regio de Torí que no pas el cor, que possiblement no tenien el dia, ja que els hem escoltat molt millor.

La gravació en qualsevol cas us permetrà gaudir del notabilíssim Ildar Abdrazakov, juntament amb Lungu les dues prestacions vocals més rellevants a l’espera d’escoltar-lo en aquest concert de la Netrebko i els seus amics amb que Plau 100 ha sorprès a tothom, fins i tot de ben segur als propis directius del Gran Teatre del Liceu que deuen veure com des del Palau s’obre una competència fins fa poc impensable.

Aquí ho teniu, espero que com a mínim ho trobeu interessant i Faust sempre és una òpera que ve de gust revisitar.

Us deixo escoltar tot l’acte del jardí

 

FAUST
llibret de Jules Barbier i Michel Carré, basat en el poema de Johann Wolfgang von Goethe
musica di Charles Gounod

Faust: Charles Castronovo
Méphistophélès: Ildar Abdrazakov
Valentin: Vasilij Ladjuk
Wagner:  Paolo Maria Orecchia
Marguerite: Irina Lungu
Siebel: Ketevan Kemoklidze
Marthe: Samantha Korbey

Orchestra e Coro del Teatro Regio
maestro del Coro Claudio Fenoglio

Direcció musical: Gianandrea Noseda

Teatreo Regio di Torino 5 de juny de 2015

ENLLAÇ àudio

https://mega.co.nz/#F!7t9VTJ7b!MWoBtk07i_dzVK5yxerLuQ

Demà començo la tanda de Don Pasquale, i us he de confessar que amb una certa mandra, sobretot després d’haver escoltat el primer repartiment per ràdio.

15 comments

  1. dandini

    Gran direcció de Gianandrea Noseda.La pèrdua de l’inocència de Marguerite m`ha semblat tant magistral com emotiva.
    Charles Castronovo segueix demostran la seva perfecta adapatació al repertori francès i italià.(em ve el cap l’exemple de Ramon Vargas)La veu sempre pateix una mica en els aguts que li surten vibrats pero ben afinats.Al final de l’ària fa un regulador tipus Sabbatini o Polenzani que posa de manifest el seu alt nivell tècnic.

    M'agrada

  2. Este sistema de venta de entradas 2 x 1 ,que por cierto me recuerda las rebajas de El Corte Ingles, o con el 50 por ciento de descuento, conseguirá en mi caso, que me de de baja del abono (40 años) ,aprovechar las gangas y comprar solo entradas para las representaciones en las que actúen famosos, que son las únicas que casi se llenan y supongo no habrá el 2×1,de momento……….

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: