IN FERNEM LAND

EL CONCURS D’AGOST 2016 (2/5): A la recerca d’un ofici


pista 2

Després d’haver descobert el compositor que va escriure aquella magnífica obra que us vaig deixar la setmana passada, avui hem de fer un gir  i anar a una ciutat europea on trobareu el monument que encapçala aquesta segona pista.

Aquesta ciutat es troba segons la Guia Michelin. a 1.538 quilòmetres en cotxe del lloc de naixement del compositor de la setmana passada. Doncs bé, arribats a aquesta ciutat i en una plaça trobareu el monument en qüestió, només cal que em digueu qui va ser el seu escultor.

La resposta envieu-la a:

infernemland2007@gmail.com

Sort!

Recordatori:

Ja sabeu que el primer que ho encerti tindrà 15 punts i tota la resta de respostes correctes rebudes durant la setmana i abans  de sortir la tercera pista (dilluns 15 d’agost) es valorarà en 10 punts. Les contestes correctes rebudes fora termini o les rectificacions correctes es valoren en 6 punts.

Informació addicional:

Fins ara hi ha 44 participants i 41 de lei s respostes són correctes.

A %d bloguers els agrada això: