IN FERNEM LAND

EL CONCURS D’AGOST 2016 (5/5): A la recerca d’un ofici


Auca d'arts i oficis

Ja hem arribat on volíem i fins aquest moment en sou molts amb possibilitats de guanyar, 15 per a ser més concrets. No donaré més detalls per no restar emoció a aquesta final.

Avui es tracta d’escoltar un fragment d’una òpera, aquest:

I ara, tot seguit, és quan haureu d’ordenar degudament les quatre pistes obtingudes durant les setmanes anteriors per resoldre l’enigma de l’ofici, si bé prèviament haureu de saber a quina òpera pertany aquest fragment, perquè sense aquest detall és impossible saber l’ofici que busquem, ja que l’ofici és el que exerceix just el personatge que heu escoltat cantar.

La meva perversió no és tan gran com molts m’atribuïu, perquè un altre veritablement dolent i pervers, no us diria res més i us deixaria fer treballar l’intuició, i estic segur que alguns de vosaltres em diríeu exactament l’ofici maleït, perquè sou molt perspicaços, intuïtius i rematadament espavilats, però no, ho faré “més fàcil” i per tant us dic que si heu seguit correctament els enigmes previs ara hauríeu de saber que:

Aquesta òpera pertanyent a una tendència artística que heu trobat de ben segur cercant una de les pistes, està basada en una obra d’un autor nascut en una ciutat que té molt a veure amb un dels personatges que us han fet anar de bòlid i que transcorre en un dels paisos visitats en les recerques setmanals, situat molt a prop d’una de les pistes visuals. I si no en teniu prou amb tot això, us diré que es va estrenar en un teatre que honora  a un dels enigmes proposats.

M’heu d’enviar la resposta dient l’ofici, A PARTIR DE LES 00:00 DEL DIMARTS  30 D’AGOST. Teniu temps fins el DIMECRES 31 D’AGOST A LES 23:59 per contestar i l’endemà dia 1 DE SETEMBRE us ho explicaré tot: les pistes, l’ofici, el guanyador o guanyadora i el premi que s’endurà.

Ja sabeu que els punts obtinguts per la primera resposta encertada que arribi a partir de la data i hora assenyalada són 15, la resta de respostes encertades atorguen 10 punts.

Una resposta enviada abans d’hora, encara que sigui correcta, no puntua i si es torna a enviar ja en el termini correcte, puntuarà com una rectificació, és a dir, 6 punts.

Ara que anomeno les rectificacions, recordeu que si voleu canviar alguna de les respostes enviades fins ara, ho podeu fer. Si no era correcta i en el segon intent ho és, obtindreu els 6 punts, però si ho era i la canvieu, òbviament us quedareu sense puntuar.

Espero que demorant l’enviament 24 hores, tots els que encara tenen possibilitats de guanyar tinguin temps per pensar bé la resposta, buscar les certeses i verificar que tot quadri. Després de tanta feinada fer-vos anar corre-cuita el darrer dilluns del mes d’agost no em sembla correcta, molts segurament ja haureu de matinar perquè avui retorneu a la feina (jo el primer).

Sort i ja anticipadament, moltes gràcies per haver estat tan fidels durant el mes teòricament de desconnexió.

A %d bloguers els agrada això: