IN FERNEM LAND

UN PARÈNTESI O UN RECÉS AMB MARTHA ARGERICH


Martha Argerich

Estava preparant un apunt que creia interessant però que de mica en mica m’ha anat refredant fins a semblar-me insuportable, potser avui no tenia el dia per a tanta estupidesa revestida de divertiment i per tant de moment, he deixat l’apunt en repòs a veure si sóc jo el que tenia mal dia o el Giulio Cesare que estava veient no mereix perdre més el temps.

Com a contrapartida us proposo i em proposo escoltar el segon moviment per a piano i orquestra número 1 de Beethoven, quelcom que en a mi em sembla impossible que no acabi produint l’efecte terapèutic desitjat.

Un petit o no tan petit recés que si us va tan bé com en a mi, benvinguda sigui la brevetat de l’apunt i els grandiosos efectes que he experimentat després de tanta artificiositat estúpida.

La versió és de la pianista Martha Argerich i l’Orchestra della Svizzera italiana sota la direcció de Markus Poschner, en un concert que va tenir lloc el dia 12 de juny a Lugano i que sembla que serà la darrere participació de la gran artista argentina al festival ja que s’ha quedat sense l’aportació al progetto Martha Argerich.

Fins demà

Un comentari

  1. Giorgio Audisio

    Buongiorno Joaquim
    Se ti riferisci al Giulio Cesare del Colon: scenicamente stupido, musicalmente inascoltabile!
    Per Martha e Beethoven: commovente. Una meraviglia!
    grazie
    giorgio

    M'agrada

  2. Retroenllaç: Noticias de junio 2017 | Beckmesser

Deixa un comentari